Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234118 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1280 -: Март 10, 2011, 03:07:01 am »
На мен този Дейвид въобще не ми е секси, дори напротив, сори Жълтурче, но по този повод се замислих и всеки при желание може да провери, ако някоя звезда ви изглежда секси, това личи ли по някакъв начин в синастрия примерно? С Дейв Марсовете и Венерите ни нямат никакво отношение  :unsure:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1281 -: Март 10, 2011, 03:20:53 am »
На мен този Дейвид въобще не ми е секси, дори напротив, сори Жълтурче, но по този повод се замислих и всеки при желание може да провери, ако някоя звезда ви изглежда секси, това личи ли по някакъв начин в синастрия примерно? С Дейв Марсовете и Венерите ни нямат никакво отношение  :unsure:

естествено, че личи  ;D

и мен не ме кефи. даже ми е противен с това влажно тяло и пипането по дюкяна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1282 -: Март 10, 2011, 03:34:20 am »
Венерата на Дейв е в тригон с моя Марс, но не е мой тип на външен вид. Певците ги съдя повече по творчеството, отколкото по външността им... с изключение на едно секси парче :-[, чийто Марс е в тригон с моя Венера, а Венерата му е в тригон с моя Марс (по знаци). ;D

« Отговор #1283 -: Март 10, 2011, 04:15:28 am »
Марса на Джони Деп ми е точно на Венерата - харесала съм си го от пръв филм :) Любимият ми филм с него е Новия Дон Жуан.

*

holanda

« Отговор #1284 -: Март 10, 2011, 04:33:59 am »
На мен този Дейвид въобще не ми е секси, дори напротив, сори Жълтурче, но по този повод се замислих и всеки при желание може да провери, ако някоя звезда ви изглежда секси, това личи ли по някакъв начин в синастрия примерно? С Дейв Марсовете и Венерите ни нямат никакво отношение  :unsure:

на мен изобщо не ми е секси,т.е. не ме привлича,но го усещам,че е сексуален тип.Марса му е на Дсц-а ми  ;D ;D
заради Марса само му прощавам, дет се пипа за дюкяна  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1285 -: Март 12, 2011, 12:10:39 am »
Преглеждайки новините в Интернет, случайно попаднах на кратка статийка за известната френска актриса и някогашен секс символ Бриджит Бардо. Понастоящем известна природозащитничка.

Цитат
French actress called "the French sex-kitten" for over 25 years, lush and pouty. Born to a wealthy family, she went to private school and vacationed on the Riviera. A model at 15 for magazine covers, she became the protégé of director Roger Vadim; they married on 12/20/1952. He put her in the film "And God Created Woman," in 1956, which led to her position as the highest paid actress in France within three years.

И ми направиха впечатление следните моменти от биографията й:

Цитат
В навечерието на своята 75-годишнина френската филмова легенда и известна природозащитничка Бриджит Бардо поднови своя протест срещу търговския улов на тюлени в Канада. Тя призова за бойкот на канадския кленов сироп.

"Ето защо аз подкрепям бойкота на PETA на канадския кленов сироп докато канадското правителство се съгласи да забрани завинаги избиването на тюлени върху плаващи ледени късове, най-голямото масово убийство на морски бозайници на Земята", заявява Бардо.

Предприятията за производство на канадския сироп от клен се намират главно във френскоговорещата провинция Квебек и държат около 80% от продукта в света. Тази индустрия няма преки връзки с ежегодния лов на тюлени, но бойкотът на продукцията от този сироп се иска като знаков символ на Канада, пише на уебсайта на РЕТА.

и

Цитат

От началото на 90-те години някогашната актриса застава близо до крайнодесните на Жан-Мари Льо Пен във Франция и се включва в техни акции против мюсюлмани, имигранти, хомосексуалисти и безработни.

Самата Бриджит Бардо не е един път е изправяна пред съда заради призиви към расизъм и етническа омраза и три пъти е осъждана (2001, 2004 и 2008).

Прикрепям и наталната й карта.
Това се казва лицемерие и евтин популизъм, то и картата говори, де.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #1286 -: Март 12, 2011, 12:25:40 am »
Цитат
Прикрепям и наталната й карта.
Това се казва лицемерие и евтин популизъм, то и картата говори, де. 
хм...защо мислиш че е лицемерие? :-\
според мен всичко в хороскопа може да се тъкува на двете крайностти на едно и също нещо. Не случайно е казано че картата на касапина и хирурга много си приличат....та в този смисъл може би е възможно и да се проявяват на двете крайностти...едновременно хирург и касапин :o
а и не знам за расизма но любовта и към животните е напълно видима тук от съвпада на У5 с нептун в 9ти.....
или може би аз гледам повърхносттно на нещата?

« Отговор #1287 -: Март 12, 2011, 12:29:47 am »
Управителят на АС, щедрият Юпитер, е в съвпад с Меркурий (У7 и диспозитор на Венера) във Везни, в 10-ти дом. Умее да печели популярност с хубави приказки. Хората с взаимна рецепция между Меркурий и Венера могат добре да омайват с думи. У3 Нептун (дейстията й) обаче е в полу-квадрат със съвпада Меркурий-Юпитер.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1288 -: Март 12, 2011, 12:34:09 am »
Да се бориш за правата на животните и да рониш крокодилски сълзи в медиите, а да не проявяваш същото разбиране и съпричастност към хората, особено изпаднали в беда.
Що ли се учудвам изобщо? Напоследък сред известните са на мода благотворителните акции, чиято единствена цел е хвърляне на прах в очите и повдигане на рейтинга.
В интерес на истината, нейната карта не съм я виждала преди, но само ми затвърди мнението за една знакова доминанта (съчетание на акцентирани знаци в хороскопа). А снощи тъкмо четох, че според някои астролози Юпитер е доста "двойнствена" планета, дори започнах да правя проучване по този въпрос. За пореден път се убеждавам, че силно юпитерово влияние се среща там, където има показна духовност, показна благотворителност, показно милосърдие и показна вяра, т.е. там, където същите се използват за пиар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1289 -: Март 12, 2011, 12:54:31 am »
То самата снимка, която си й сложила ... повече ми прилича на Памела Андерсън честно ... Сигурна ли си, че не си объркала  Лили :rolf:

Между другото въобще не мога да проумея как някои жени, толкова показно си показват "прелестите", аз ли съм прекалено консервативна ... незнам ... ама ... такива "к......." номера не ги харесвам въобще.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1290 -: Март 12, 2011, 12:56:51 am »
То самата снимка, която си й сложила ... повече ми прилича на Памела Андерсън честно ... Сигурна ли си, че не си объркала  Лили :rolf:

На мен на Клаудия Шифър ми заприлича, но и с Памела си мязат, няма спор. От базата на астро.ком е снимката, така че не би трябвало да има грешка. Щедрият Юпитер дава ли, дава...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1291 -: Март 12, 2011, 12:58:08 am »
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=813303

Не му знам картата, слушала съм разни неща за него, но в момента не съм сигурна дали са били точно за него, затова ще си замълча ... Нещо от рода на това, че отказва да си ляга с жени, само от време на време като му щукне ... кара някоя роднина (някоя млада женичка), да си полежи до него без нищо да правят ...  ;D

Също, че е бил много беден ... обиколил целия свят ... и това се сещам за момента, дано да е за него и не бъркам.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1292 -: Март 12, 2011, 01:00:07 am »
Щедрият Юпитер дава ли, дава...  ;D

Бе така като гледам не и е дал кой знай колко многооооооо, ама тя щедро и прещедро си ги показва  :rolf:

« Отговор #1293 -: Март 12, 2011, 01:02:40 am »
Eто картата на Далай Лама.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1294 -: Март 12, 2011, 01:04:14 am »
Щедрият Юпитер дава ли, дава...  ;D

Бе така като гледам не и е дал кой знай колко многооооооо, ама тя щедро и прещедро си ги показва  :rolf:

Въпрос на гледна точка.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1295 -: Март 12, 2011, 01:18:20 am »
Eто картата на Далай Лама.

Луна в съвпад с Нептун и опозиция със Сатурн.
В картите на мнозина духовни учители често присъства твърд аспект Луна-Сатурн, някъде сме го коментирали. Индийците също са на мнение, че за духовност и аскеза се търси връзка между Луната и Сатурн в хороскопа, особено в навамша, и раняване на домове в хороскопа, свързани със светските и сетивни удоволствия. Докато силният Юпитер се среща по-често в картите на представителите на формалната страна на вярата и религията, често се среща на видно място или в някаква конфигурация в хороскопите на папите. Юпитер също така дава успех в хуманитарната дейност, фондациите, на по-ниско ниво на проявление - в пиар дейността. Силният Юпитер може да ни прати да учим в Духовна семинария или да се стремим към академични титли (докторантури, професури), докато духовността по Сатурн е друга - тя не търси външно проявление и аплодисменти, там са нужни само двама - висшият Аз и Всевишният, тя е съзерцаваща - тази духовност се реализира по пътя на аскезата и непривързаността.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1296 -: Март 12, 2011, 01:25:11 am »
Като му гледам картата на Далай Лама, може да мине и за астролог, или направо за Джйотиша... :blink:

Или за писател.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1297 -: Март 12, 2011, 01:30:04 am »
Днес за пръв път видях картата му и я смятам за страхотна. Дори и фактът, че прекарва по-голямата част от живота си в изгнание, се вижда в нея - У4 и У12 е една и съща планета в 12-ти дом, на трон по знак. Интересно ми е кои транзити са го накарали да се откаже от ролята си на политически лидер. Дали в навечерието на ингреса на Уран (У9) в Овен и Нептун (У10) в Риби не е усетил по-силно призванието си да бъде духовен водач?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1298 -: Март 12, 2011, 01:37:46 am »
По индийската обаче АС попада на границата между два знака и в раши, и в навамша. Ако е роден само минута по-късно, картата се променя (ако ми го е сметнала правилно програмата).
Интересното е, че няма силен Юпитер и в двете карти, Сатурн е с по-висок статус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1299 -: Март 12, 2011, 01:57:13 am »
Всъщност не, сега оправих ръчно часовата корекция. Само в навамша АС ще мръдне, ако е роден 1,5 минути по-рано.
Но Юпитер e с по-слаб статус от Сатурн, няма подчертано юпитерово влияние в картата му.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.