Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234271 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1480 -: Юни 20, 2011, 03:04:29 am »
 :blink:Надежда, никой не те напада, аз със сигурност не :blink:
само ми се стори странен подхода и питанията, нищо повече :blink:

« Отговор #1481 -: Юни 20, 2011, 03:09:59 am »
ок abroad няма проблеми...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1482 -: Юни 20, 2011, 03:10:34 am »
:blink:Надежда, никой не те напада, аз със сигурност не :blink:

ЖАЛКО е , че докато се разбере истината....минава време... :blink:

Не съм тази която може да ти каже...,не обичам да давам съвети без пари....,но ще си позволя да ти кажа...,че не си длъжна да се обясняваш на никого.... :blink: НИКОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА...ТОЗИ , КОЙТО ЕВЕНТУАЛНО...НЕ БИ ГО ДОПУСНАЛ! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1483 -: Юни 20, 2011, 03:10:56 am »

Защото някои мира нямат, а и нали трябва да се пълни чатът.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1484 -: Юни 20, 2011, 03:13:11 am »

Защото някои мира нямат, а и нали трябва да се пълни чатът.  :rolf:

народа иска хляб и зрелища.... ;D ДОРИ И В МИ нета.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1485 -: Юни 20, 2011, 03:40:53 am »
момичета ще кажа нещо за последно-наистина много обидихте майка ми с такава подигравка...но така по-силно разбрах колко я обичам въпреки че се опитва да командори наиситна ...но какво друго да прави човек отгледал 5 деца-факт !-който иска да вярва...преди време една жена от блока ни се подиграваше на майка ми че има толкова много деца...нямахме пари даже за кабелна..и ненадейно тази жена стана последователка на една секта-тази секта забраняваше абортите...и естествено тя трябваше когато забременява и да ражда...много бързо роди 4 деца-да са и живи и здрави!
пак ви казвам че много ви харесах всички...но повече няма да пиша тук...аз съм миролюбив човек който влезе за да попита дали ще има второ детенце...и понеже бяхте отзивчиви реших да попитам още...еми сбърках...и си тръгвам с огорчено сърце... :'(
много знания имате ...използвайте ги за добро и бъдете живи и здрави!!!!

« Отговор #1486 -: Юни 20, 2011, 03:47:20 am »
Абе Наде, Марая е Стрелец с ацендент Скорпион - приказва без да мисли, идейно и екстровертно и е подозрителна по природа.
Изобщо не и се връзвай, изобщо не се връзвай на никой, като излизаш на сцената (публичното пространство на форума), само овации ли очакваш ?

Аз лично Марая много я харесвам, но и ТЯ има 5 деца, кво искаш, да не е властна ли.......  :rolleyes: :rolf: :rolf:

е всеки си има косури............. и аз последните два дни не се спрях да пиша...... кво ли не.......

*

Uran

• 6041
« Отговор #1487 -: Юни 20, 2011, 03:49:23 am »
Надежда, не приемай по този начин нещата.
Аз не мисля, че Сатурн в 5 дом е безплодие. При 5 деца може да е: "Строй се!" "Преброй се!" и е съвсем резонно.

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:54:23 am от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1488 -: Юни 20, 2011, 03:53:21 am »
Абе Наде, Марая е Стрелец с ацендент Скорпион - приказва без да мисли, идейно и екстровертно и е подозрителна по природа.
Изобщо не и се връзвай, изобщо не се връзвай на никой, като излизаш на сцената (публичното пространство на форума), само овации ли очакваш ?

Аз лично Марая много я харесвам, но и ТЯ има 5 деца, кво искаш, да не е властна ли.......  :rolleyes: :rolf: :rolf:

е всеки си има косури............. и аз последните два дни не се спрях да пиша...... кво ли не.......

Само да те светна..../нЕма сега да плащаш :blink:/, че АНАРЕТЕН АСЦЕДЕНТ СКОРПИОН НИКОГА НЕ ГОВОРИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ...ПЪРВО ПРОВЕРЯВА...РОДНИНИ ПО БРАЧНА , ПО СЪРЕБРЕНА ЛИНИЯ И КОГАТО Е ВИДЯЛ ТОГАВА ПРИКАЗВА.... :blink:
ТОВА ОТ МЕН ГО ЗАПОМНИ...+ ОПИТА...И ....РУТИНАТА....Аз га съм ги яла тия жабета...нЕкоЙ оРа са били в репрудуктивните органи на бащите си.... :blink:

Твой проблем дали я харесваш или не.... ;D ;)...За нея  :haha: това няма значение...,ВАЖНО Е ВСЕЛЕНАТА ДА ХАРЕСВА СВОЕТО ТВОРЕНИЕ....

« Отговор #1489 -: Юни 20, 2011, 03:56:51 am »
не  няма проблеми ....не искам повече да питам нищо и никой...опарих се достатъчно...сега ще си изтрия постовете ...и както каза и МАРАЯ спирам до тук....каквото било било...да е жива и здрава майка ми само това се моля ...че на всичкото отгоре и пенсия не можа да хване за многодетна майка...не хвана периода...напълня остаря ....но много ни е защитавала винаги...и честно казано за първи път пиша такива думи за нея... :'( и мога само да ви благодаря ...на всички...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1490 -: Юни 20, 2011, 03:57:38 am »
..и ненадейно тази жена стана последователка на една секта-тази секта забраняваше абортите...и естествено тя трябваше когато забременява и да ражда...много бързо роди 4 деца-да са и живи и здрави!

Каквото посееш, това ще пожънеш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1491 -: Юни 20, 2011, 03:58:25 am »
не  няма проблеми ....не искам повече да питам нищо и никой...опарих се достатъчно...сега ще си изтрия постовете ...и както каза и МАРАЯ спирам до тук....каквото било било...да е жива и здрава майка ми само това се моля ...че на всичкото отгоре и пенсия не можа да хване за многодетна майка...не хвана периода...напълня остаря ....но много ни е защитавала винаги...и честно казано за първи път пиша такива думи за нея... :'( и мога само да ви благодаря ...на всички...

зА НИЩО...мНОГО ЗДРАВЕ НА ТУРНЕТО.... ;D

« Отговор #1492 -: Юни 20, 2011, 04:03:18 am »
Марайче и моя асц е или 26, 27, 28, 29, 30 Скорпион и да всичко проверяваме, ама понякога и ние бъркаме.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1493 -: Юни 20, 2011, 04:06:24 am »
Марайче и моя асц е или 26, 27, 28, 29, 30 Скорпион и да всичко проверяваме, ама понякога и ние бъркаме.

е, В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ...Проверяват НЯКОЛКО АСЦЕНДЕНТА.... ;D ;D
МАЯНА...НЕ ГОВОРЯ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ....И НЕ СЕ ОБЯСНЯВАМ...УВАЖАВАМ РОДНИНИТЕ ПО СЪРЕБРЕНА ЛИНИЯ...,НО НЕ И ПАДЕНИЕТО НА НЕУДОВЛЕТВОРЕНИТЕ ЖЕНИ.... ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1494 -: Юни 20, 2011, 04:07:16 am »
 темата май е друга, но  и Марая стана популярна ;),  да споделя едно наблюдение
мисля, че не си асц скорпи (било и анарета), а стрелец- огън, експресия, емоции- доста говориш, разказваш, импулси много
при фиксираната вода е някак "по- равно"  отвън
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1495 -: Юни 20, 2011, 04:10:19 am »
мисля, че не си асц скорпи (било и анарета), а стрелец- огън, експресия, емоции- доста говориш, разказваш, импулси много

Въпрос на градус Кая... ;D...При мен мн.материал за ректификация... ;D ;D..раждания, бракове, смърт...ОПИТ...При други нищо....от казаното...А стрелец в 1-би интерсептиран с преднатални затъмнения е достатъчен да се аргументира...за останалото... :P

« Отговор #1496 -: Юни 20, 2011, 04:20:00 am »
Марая има и Плутон на МЦ и Слънце в 1 дом и Венера в козирог, и то стана страшно.......
 ;D ;D
Марайче къде ти е Луната и Сатурн ?

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #1497 -: Юни 20, 2011, 04:23:18 am »
Марая има и Плутон на МЦ и Слънце в 1 дом и Венера в козирог, и то стана страшно.......
 ;D ;D
Марайче къде ти е Луната и Сатурн ?

:-\ какво и е на Венера в козирог, много е добричка и стилна  ;D

« Отговор #1498 -: Юни 20, 2011, 04:29:02 am »
имах предвид 10 дом, че много се активира и той е видим, за нас поне тези от вън :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1499 -: Юни 20, 2011, 04:34:48 am »

Марая, станахме двама ;D