Здравей Гост

Посещаемост на сайта или "откъде идват тия хора?"

• 26 Отговора
  • 12218 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Тъкмо щях да казвам, че време е да се разчисти боклука, но премълчах, а ти се появи. Телепатия.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

Капризния да се счита за предупреден относно поведението си. :mellow:

А бихте ли конкретизирали, не ми се четат 24 страници, само за да разбера какво не трябва да ми е поведението в този форум ..   :mellow:

*

jinom

• **
  • 1753
Приемате, че не трябва да използвате груб, неприличен, вулгарен, заплашителен език или друг материал, който вреди на добрите нрави и на добронамереното общуване във форума.

*

tool

много от потребителите на форума ползват подобен език, не само капризния ..  :rolleyes:  но явно потребителите, които не разбират от астрология се мерят с друг аршин ..   ;)  не че имам нещо против.. просто споделям впечатления ..

*

Nebesna

много от потребителите на форума ползват подобен език, не само капризния ..  :rolleyes:  но явно потребителите, които не разбират от астрология се мерят с друг аршин ..   ;)  не че имам нещо против.. просто споделям впечатления ..

Естествено. Аршинът е астрологията. Трябва да можеш и нещо астрологично да кажеш, освен всичко останало. Нали форумът е астрологичен.

*

Asol

• 4140
Едва ли това е причина да се толерира сходно поведение заради астро познания. Нали това е целта на занятието - да се държи някакво академично ниво на разговор и да не се вдига гюрултия ;D. Макар че явно посещаемостта на форума рязко скача, когато има такава. ;D Хората са си хора, независимо от хобитата и предпочитанията им. Ако вече е по-така да се "замеряме" с планети и астероиди ... ;D

*

kris

• 2298
  • (:
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 11:59:13 am от kris »