Ами ти преди ми спомена, че една от дъщерите ти живее в София, само да не се опитваш да ме сватосаш за нея на това ми намирисва...
Айде с тази злобичка да си говориш с мъжа и семейството ти...Ма няма да ми говориш така, защото си ми никаква. за моя огромна радостМалко култура виждам къде си я сложила....Ти на такава простотия си научила и децата и внуци ако имаш и тях...Спокойно, нема страшно ще се оправиш, ама пак ти казвам с тея лафчета у вас..
)
Да, едната от дъщерите ми учи в София и живее с годеника си, който е от Бургас. Като завършат нямат намерение да остават в "твоята столица". Внуци нямам, а относно приказките ти, на какво съм научила децата си- не ги познаваш, за да говориш така за тях! Създай деца, отгледай ги, възпитай ги за пример и да се гордееш с тях, а не да обиждаш на хората децата!
Значи ти като обиждаш, говориш с добро, а когато на теб ти се каже нещо, което не гали егото ти, то ти е било казано със злоба :blink: Хайде, не драматизирай толкова, че писва, офф
Ами като гледам ти каква си ми е ясно за децата...След като ти намесваш майка ми, нормално е да реагирам. Не не драматизирам, но едва ли ще ти е гот детето ти някой си да му говори за теб, какти ти пишеш за родителите ми.Мен можеш всякак да ме наричаш, но родителите са свещенни, което на теб изглежда не е ясно, но да те науча на неща, макар едва ли ще възприемеш, защото се вижда как си възпитана от царския баничар и други...Айде със здраве и си пии хапчетата за нерви...

На елементарен човек какво да казвам...каквото пиша по нагоре...Е заради такива като теб и други идва лошото мнение за хората от прованса...Казваш, че си от Търново, но си родена в малък град, ами личи си...Ето нагледен пример за провинциалист..

Има знания по астрология, но културата си я слага другаде...