Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29313 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #80 -: Юни 10, 2010, 08:31:48 pm »
uran + jupiter za momenta se chuwstwam ugasno i pc-to mi e qko s wirusi i troqnski kone
taka che ako nqkoi pochne da poluchawa gluposti ot men se izwinqwam
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #81 -: Юни 10, 2010, 08:33:27 pm »
Зависи от глупостите, някой може да ти се зарадва.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Януари 19, 2011, 07:12:42 pm »
Браво на Прия! А на мен защо не ми излезе като я търсих с търсачката тази сутрин, не мога да си го обясня...Да продължим в тази тема, за да са на едно място нещата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #83 -: Януари 19, 2011, 09:02:32 pm »
Ако трябва да бъда честна,транзита на юпитер и уран в риби не ми донесоха благодат.
Напротив.
Както знаете бяха върху слънцето ми.
Но,в една друга тема онзи ден споделих,че осъзнах транзита.Осъзнах какво носеше със себе си в моя живот.
Само ще добавя,че не беше събитие, а нещо, което трябва да приема.И не да се боря срещу него ,а да свикна с мисълта.
Това е просто моя равносметка.

Иначе, имам чувството че ще се зарадвам като влязат в овен.
Даже имам чувството,че това ще бъде по добър период за мен.Дано!
Но все пак в овен имам хирон и меркурий...мидпойнт слънце-венера.....та не се знае :-[ :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #84 -: Януари 19, 2011, 10:14:17 pm »
Ако трябва да бъда честна,транзита на юпитер и уран в риби не ми донесоха благодат.
Напротив.
Както знаете бяха върху слънцето ми.
Но,в една друга тема онзи ден споделих,че осъзнах транзита.Осъзнах какво носеше със себе си в моя живот.
Само ще добавя,че не беше събитие, а нещо, което трябва да приема.И не да се боря срещу него ,а да свикна с мисълта.
Това е просто моя равносметка.

Иначе, имам чувството че ще се зарадвам като влязат в овен.
Даже имам чувството,че това ще бъде по добър период за мен.Дано!
Но все пак в овен имам хирон и меркурий...мидпойнт слънце-венера.....та не се знае :-[ :-[

Транзита на Юпитер не винаги носи благодат , както и осъзнаване...По Юпитер са онези мечти , които рано или късно рухват... :blink: Понякога транзита е полезен в духовен план , като мунданен управител на 9-ти дом....Промяна и реални събития настъпват най-вече когато са засегнати кардиналните оси на картата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #85 -: Януари 20, 2011, 12:25:15 am »
Транзита на Юпитер не винаги носи благодат , както и осъзнаване...По Юпитер са онези мечти , които рано или късно рухват... :blink: Понякога транзита е полезен в духовен план , като мунданен управител на 9-ти дом....Промяна и реални събития настъпват най-вече когато са засегнати кардиналните оси на картата....

Носи, носи....идеално никъде няма...трябва да оценяваме доброто и красивото и да бъдем оптимисти. На един заклет песимист, който е вечно недоволен на главата да му се изсипе с пълни шепи, пак няма да го оцени.

Реални събития има и при транзити към планети, като резултатът се проектира САМО в съответния дом - затова и пълно щастие няма. Ако транзитираната от Юпитер планета е силно ранена натално - не очаквайте великият благодетел да "изправи нещата" - той ще ви даде само толкова, колкото ви е "написано на челото"

П.П. Това е към Милкиуей
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Януари 20, 2011, 12:39:25 am »

Носи, носи....идеално никъде няма...трябва да оценяваме доброто и красивото и да бъдем оптимисти. На един заклет песимист, който е вечно недоволен на главата да му се изсипе с пълни шепи, пак няма да го оцени.

Реални събития има и при транзити към планети, като резултатът се проектира САМО в съответния дом - затова и пълно щастие няма. Ако транзитираната от Юпитер планета е силно ранена натално - не очаквайте великият благодетел да "изправи нещата" - той ще ви даде само толкова, колкото ви е "написано на челото"

П.П. Това е към Милкиуей

Не мисля , че е така.... Съдя по собствената си карта и транзита на Юпитер през наталния Марс...Мисля , че нещата са по-сложни... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #87 -: Януари 20, 2011, 12:54:24 am »
Транзитът през риби за мен донесе колкото хубави, толкова и лоши неща ( беше в 5 дом, Юпитеров възврат, любов, после 2 реда сълзи, 3 сополи, чудеса ви казвам). Надявам се, когато е в Овен нещата да са малко по-розови, защото ще направи тригон с МЦ, Слънце (У10), Меркурий (У9 и 11), Сатурн и Уран (У 4), предстоѝ му и съвпад с ДЦ и транзит през 7 дом  :P. Заедно с тези на пръв поглед положителни аспекти, ще направи и опозиция на Венера(У на АЦ и 8 дом). От всичко изброено честно казано се надявам на подем в кариерата, разширяване на служебните и лични контакти. Може да звучи смешно, но стискам палци и да не напълнея, защото по принцип си имам склонност към това.
Пропуснах да спомена и съвпада със СЛВ в 6 дом, но да си призная не знам какво би могло да донесе това.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Януари 20, 2011, 01:25:49 am »
Струва ми се , че не са много почитателите на Юпитер.... ;D

Този транзит през овен ще бъде доста актуален за притежателите на аспект марс/юпитер в натала....

*

Santi

« Отговор #89 -: Януари 20, 2011, 02:46:16 am »
уха .. начи ще намажа  ;D .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #90 -: Януари 20, 2011, 03:59:53 am »

П.П. Това е към Милкиуей
Всичко съм оценила Стела :blink:
И не съм песимист :blink:
Но човек,гледа картата и си казва "я ,юпитер ще бъде върху слънцето.Какво ли ще се случи?"
и понеже транзита върви към своя край,виждаш ,че просто нищо не ти се е случило.Нищо,което да наречеш разтърсващо добро или разтърсващо зло.
Но в него осъзнах духовният урок.
Не е малко нали?

Като допълнение,слънцето ми е У1 ,и се надявам когато юпитер си отиде от него,да си отиде и някой друг кг ;D
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 04:10:22 am от Milkyway »

*

Stella

• 7765
« Отговор #91 -: Януари 20, 2011, 04:27:33 am »

Като допълнение,слънцето ми е У1 ,и се надявам когато юпитер си отиде от него,да си отиде и някой друг кг ;D

Аааа, ето с това трябваше да започнеш. бабите биха казали, Яяяяяя, каква яка мома! Здрава и корава.
Болести не си имала, нали?

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Януари 20, 2011, 04:33:46 am »

Този транзит през овен ще бъде доста актуален за притежателите на аспект марс/юпитер в натала....

Когато натален аспект се повтаря мунданно се увеличава силата му.
Ще трябва да почакаме тр. Юпитер да направи аспект с тр. марс, ние родените с аспект между тези две планети.
Юпитер в Овен сам по себе си няма да ни подсили наталния такъв.

Сега видях...то съвсем скоро, бееее! Ох, аз чакам решение за жилището си. Ааман! Строителят не си е платил за вещото лице и само заради него отлагат делата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Януари 20, 2011, 04:35:25 am »

Ще трябва да почакаме тр. Юпитер да направи аспект с тр. марс, ние родените с аспект между тези две планети.

Напротив , Юпитер е диспозиран от Марс в овен...особено 1-та декада....Така , че....

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Януари 20, 2011, 04:36:55 am »

Напротив , Юпитер е диспозиран от Марс в овен...особено 1-та декада....Така , че....

Обърнах внимание, да!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #95 -: Януари 20, 2011, 04:56:35 am »

Аааа, ето с това трябваше да започнеш. бабите биха казали, Яяяяяя, каква яка мома! Здрава и корава.
Не слава Богу,поне не сериозни ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #96 -: Януари 20, 2011, 05:13:04 am »

Не слава Богу,поне не сериозни ;)

Юпитер е виновника...Виж сега не се шегувам. Юпитер върху Слънце дава засилване на имунитета и укрепване на здравето. Преди Юпитер да навзеле във Водолей върху светилата ми аз преживях много силен и продължителен период на стрес (тр. Юпитер в последните градуси на Козирог направи опозиция на рождения (У1,12) и квадрат на Марс - У4 (все домове на здравето). Тази точка ми е много критична по отношение на здравето. Наскоро Марс и Слънцето минаха оттам и близо 10 дни боледувах. Та искам да ти кажа, че когато Юпитер навлезе във Водолей и направи съвпад със светилата ми започна мощно възстановяване на съпротивителните сили на организма и се възстанових напълно. Здравето е много голямо богатство и трябва да го ценим. Но ти не си била подлагана на силен стрес, затова не можеш да оцениш каква голяма ценност ти е донесъл Юпитер, докато е транзитирал върху наталното ти Слънце в Риби. А и сещам се нещо друго. Слънцето ти май е в последните градуси и транзитът не е бил твърде продължителен. Въпреки, че ефектът на Юпитер започва да се чувства още с навлизането в знака.
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 05:20:34 am от Stella »

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #97 -: Януари 20, 2011, 05:17:29 am »
При мен транзитен Юпитер ще направи съвпад със Сатурн в 6 дом, тригон Марс/3 дом/ и Юпитер/11/ натални. Много не  смея да се радвам, да не ме плъзне по тригона. :blink: При транзит през трети дом съвпад с Марс,/ преди доста време /  не надделя тригона, а ми се задейства квадратурата Марс /Плутон и си намлях колата. Някакво моментно разширяване на самочувствието имах ;D, и добре,че стана тогава така, че от тогава  много му внимавам на Юпитера. :blink: И все пак беше за добро и последиците бяха само за урок.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #98 -: Януари 20, 2011, 05:21:17 am »
но ти не си била подлагана на силен стрес, затова не можеш да оцениш каква голяма ценност ти е донесъл Юпитер.

За това можем да поспорим :blink:
Не можеш да го кажеш,без да се познаваме,не е редно.
Всеки си знае какво преживява в живота си.Все пак тук не си казваме майчинато мляко ,нали?

*

Stella

• 7765
« Отговор #99 -: Януари 20, 2011, 05:22:04 am »
При мен транзитен Юпитер ще направи съвпад със Сатурн в 6 дом, тригон Марс/3 дом/ и Юпитер/11/ натални. Много не  смея да се радвам, да не ме плъзне по тригона. :blink: При транзит през трети дом съвпад с Марс,/ преди доста време /  не надделя тригона, а ми се задейства квадратурата Марс /Плутон и си намлях колата. Някакво моментно разширяване на самочувствието имах ;D, и добре,че стана тогава така, че от тогава  много му внимавам на Юпитера. :blink: И все пак беше за добро и последиците бяха само за урок.

Една квадратура е по-силна от един тригон. А тука става дума за КАРДИНАЛЕН КВАДРАТ. Ще има адреналин и никакво помайване...нещата ще се случват изведнъж... Много обичам кардиналните квадратури, много ме възбуждат.