Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57668 Прегледи
*

Feia

Познавате ли в България някой астролог, който да прави астрологични консултации?
Или астролозите издготвят само писменни хороскопи?
Питам защото не съм наясно. Познавам само Доби, а него въобще не го включвам към българските астролози.
Доби, ще ме извиниш, ама съм чистосърдечна.  :blink:

Питай Romantica от форума. Тя има опит с астролози и то известни.  ;D :P ;D

Те са и правили устни консултации.

*

Lillie

• 30532
Правят се и устни консултации, и писмени, доколкото ми е известно.
Писмената консултация също не е гаранция за нищо, защото може да се окаже копи/пейст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Признавам само писмените астрологични консултации.... :blink: Онези зад които астролога застава....

Защото могат да бъдат и доказателствен материал.  ;D

Защото думите са като птиците , а написаните думи могат да бъдат и камъни.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Признавам само писмените астрологични консултации.... :blink: Онези зад които астролога застава....

Защото думите са като птиците , а написаните думи могат да бъдат и камъни.... :P ;D

Марая теорията ти е много интересна, все едно да кажеш само тези които са женени с брак, могат да бъдат щастливи, а другите не. :rolf:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
Писмен хороскоп съм си правила преди години при една много известна българска астроложка /тогава все още живеех в България/. Лили, вече сме коментирали за това и съм ти казвала какво ми беше писала, че не съм чувствителна, тъй като липсва вода в картата ми, само Луната ми била във воден знак.  :blink: Е, как да се върнеш при такъв човек за втори път или да го препоръчаш на някого?  :-[
Писменна прогностика съм си правила също в Англия. Тогава астрологът там ми каза такива черни работи за години напред, че не желая да си ги припомням.
Писменни работи вече отказвам. Уверих се, че живата консултация е най-добрата за мен лично.  

*

Divna

• 2478
Познавате ли в България някой астролог, който да прави астрологични консултации?
Или астролозите издготвят само писменни хороскопи?
Питам защото не съм наясно. Познавам само Доби, а него въобще не го включвам към българските астролози.
Доби, ще ме извиниш, ама съм чистосърдечна.  :blink:

Питай Romantica от форума. Тя има опит с астролози и то известни.  ;D :P ;D

Те са и правили устни консултации.

Ще се радвам ако се включи. Интересно ми е да знам мнението й по въпроса.

*

Feia

Писменна прогностика съм си правила също в Англия. Тогава астрологът там ми каза такива черни работи за години напред, че не желая да си ги припомням.

Те сбъднаха ли се или още не е дошло времето, когато ще разбереш?

*

Марая

• 28287

Марая теорията ти е много интересна, все едно да кажеш само тези които са женени с брак, могат да бъдат щастливи, а другите не. :rolf:

Не намирам аналог м/у брака , астрологичната консултация и щастието....

Думите отлитат като птици , написаното остава , в този смисъл думите могат да бъдат трансформирани в камъни в горещи въглени.....в рози.... ;D :blink:
Един астролог , който уважава труда и себе си пише и носи отговорност за написаното....Пример от сайта е Синухе , а той е професионален астролог....Прогнозата ми е 60 страници и няма една излишна дума...Всичко е едно към едно

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478

Те сбъднаха ли се или още не е дошло времето, когато ще разбереш?

Много от нещата се сбъднаха. Но въпросът е не дали ще се сбъднат, а по-скоро по какъв начин ще ти се представи недотам приятната информация. Клиентът може да получи такъв стрес и години наред да мисли за дадено събитие, като това може да го доведе до истинска депресия.
Поднасянето на информация е много важно, а за съжаление много от практикуващите астролози не знаят как да го правят. Липсва психологически усет. Англичанинът ми беше казал неща, които въобще не ме интересуваха.

*

Uran

• 6041
Преди 10-ина години приятелка беше ходила при професионален астролог в София. Май рускиня е била въпросната дама. Такива страшни неща и беше наговорила, включая относно детето й, което тогава беше на около 2 г, че със стаен дъх чакаше личния апокалипсис.
Ами Слава Богу ни едно от нещата не се сбъднаха, а минаха 5-6 години от тайминга определен.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Не намирам аналог м/у брака , астрологичната консултация и щастието....

Думите отлитат като птици , написаното остава , в този смисъл думите могат да бъдат трансформирани в камъни в горещи въглени.....в рози.... ;D :blink:
Един астролог , който уважава труда и себе си пише и носи отговорност за написаното....Пример от сайта е Синухе , а той е професионален астролог....Прогнозата ми е 60 страници и няма една излишна дума...Всичко е едно към едно

То е само при теб така, понеже така си решила, но повечето не предпочитат този начин, ако имат пълно доверие към астролога! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532

В картата на астролога подчертаните констелации, в които участват възлите, ако не се работи съзнателно върху тях, могат да навредят и на клиента.

Толкова ли сме страшни  :-[ ?

(Поне из форума доста често се среща Меркурий/Кету в съвпад)

Макар че се досещам за какво говориш  :-\

Меркурий/Кету се среща и в картите на астролози.

Имам предвид стелиуми, в които участва някое от светилата с Нептун или с възлите, особено Раху.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Преди 10-ина години приятелка беше ходила при професионален астролог в София. Май рускиня е била въпросната дама. Такива страшни неща и беше наговорила, включая относно детето й, което тогава беше на около 2 г, че със стаен дъх чакаше личния апокалипсис.
Ами Слава Богу ни едно от нещата не се сбъднаха, а минаха 5-6 години от тайминга определен.

Те драмите са по-запомнящи, затова някой се впускат изключително да пишат и говорят върху тях.  :-[

*

Марая

• 28287

В картата на астролога подчертаните констелации, в които участват възлите, ако не се работи съзнателно върху тях, могат да навредят и на клиента. [/b]

Толкова ли сме страшни  :-[ ?

(Поне из форума доста често се среща Меркурий/Кету в съвпад)

Макар че се досещам за какво говориш  :-\

Много сме , силни смееее.....добри сме... ;D ;D :P

*

Feia

Вероятно се е надявала да вземе пари и за разваляне на магия и за правене на магия за успех.

*

Uran

• 6041
Не и е искала пари за разваляне на магия. Даже и казала, че не я ловят такива.

*

Divna

• 2478

Вероятно се е надявала да вземе пари и за разваляне на магия и за правене на магия за успех.

Падам направо.  ;D Това някаква тактика ли е? Плашиш клента, за да му вземеш още пари.
Всеки си носи отговорността.

*

Марая

• 28287
И пак всичко зависи от нивото на двете страни.... ;D

*

Asol

• 4140
Аз съм чувала, че някои даже записват консултацията на касетка и я дават на клиента.

*

Lillie

• 30532
Нали някой от съфорумците беше споделил за фатализма, който лъха от руските астрологични сайтове?
С руската школа не работя. Преди повече от десет години, когато започвах да се занимавам с астрология, четях предимно там, защото просто не се сещах да потърся нещо друго.
Но предполагам, че и руснаците имат различни астрологични направления. Моето мнение е, че прекалено се преекспонират фиктивните точки вместо по-задълбочено разглеждане на факторите с първостепенно значение в хороскопа. Минала съм през руската школа, малко ураническа (за обща култура), няколко години астропсихология, след което рязко сменям посоката и понастоящем се занимавам предимно с класическо-модерна ( ;D) натална/предиктивна и ведическа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.