Здравей Гост

ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

• 224 Отговора
  • 30466 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ
« Отговор #220 -: Юни 28, 2010, 11:18:44 pm »
Глейте сега какво ми е предсказанието на звездите за утре според Кайнер

Over the next few days, it seems that a number of choice points are likely to arise. The recent Capricorn full moon has polarised certain areas of your life, and over the coming days there'll be the chance to make choices and initiate actions that can have both long-term and very long-term consequences, so act in ways that will make your future self proud. The last time this happened was just over 19 years ago, so learn from the past and remember what not to do: don't let buttons get pushed and you'll be fine.

Оттук извличам две основни информации - че през следващите дни ще стават много работи.
И че преди 19 години е било същото.
Начуках на око зета преди 19 години - на 27 юни 1991 паке имало опозиция слънце луна и то точно на асцендент-десцендент, освен това възлите са били сравнително на същото место като при тая.
Луна съвпад лилитка,

« Отговор #221 -: Юли 19, 2010, 09:42:35 pm »
И защото последното пълнолуние/ЛЗ ми съвпадна със Сатурн У6-ти, с'я, от 3 седмици ме боли дясното коляно.  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #222 -: Юли 19, 2010, 09:58:01 pm »
И защото последното пълнолуние/ЛЗ ми съвпадна със Сатурн У6-ти, с'я, от 3 седмици ме боли дясното коляно.  :angry:

М'чи да дода да те прегледам?  :P Я вър да го снимаш!

« Отговор #223 -: Юли 19, 2010, 10:02:01 pm »

М'чи да дода да те прегледам?  :P Я вър да го снимаш!

А бе местих един хладилник  ;D и сигурно съм го натоварила, а и не съм спряла да шетам събота и неделя и къщата.
Да се надяваме, че следващото пълнолуние, което ще ми съвпадне с Юпитер ще го излекува  ;D Не искам да пия лекарства. От тях се дебелее  :'( :'( :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #224 -: Юли 19, 2010, 10:08:22 pm »
;D Не искам да пия лекарства. От тях се дебелее  :'( :'( :'(

Айде, да не засягаме тази тема.  ;)