Никога не съм имал такава
ЦитатЕдно е да си сам, друго е да си самотенДа де, аз говорех именно да си сам (без партньор), но това да не довежда до чувство на самота. Казваш, че контактите в работата помагат. Не остава ли обаче някаква остатъчна самота, колкото и да е ангажиран човек? И колко време може да се изтърпи това? Аз съм далече от мисълта, че това е нагласа за живот през цялото време.
Едно е да си сам, друго е да си самотен
И аз искам да израстна до това ниво - да не изпитвам потребност от жени.
ми се ще да вярвам, че когато човек е обвързан той е напълно щастлив.
Лили къде ти е Марс ? Другото което къде ти е владетелят на седми дом?
трябва да разберем какъв ще бъде той, а това можем да разберем от планетите (или планетите), към които се приближава Луната.
Цитаткакто виждаш, този мит отдавна се е разпаднал на пух и прахНе мисля, че това е мит. Това е самата истина. Дори многото пари не биха могли да изместят щастието да си с любим човек. Когато човек е щастливо влюбен, той е напълно реализиран на емоционално равнище.
както виждаш, този мит отдавна се е разпаднал на пух и прах
Когато човек е щастливо влюбен, той е напълно реализиран на емоционално равнище.
И аз искам да израстна до това ниво - да не изпитвам потребност от жени. Сигурен съм, че ще съм много по-свободен. Аз вече правя стъпки в тази насока, но още си ми липсва жената. Магия си е, дейба...
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 05, 2010, 06:38:38 pmКогато човек е щастливо влюбен, той е напълно реализиран на емоционално равнище.Така е, но тук изниква друг въпрос.Вечно ли ще е влюбен човек?
Не мисля, че това е мит. Това е самата истина.
влюбването е в началото, след което ако двойката преодолее своите различия, ако продължи да гледа в една посока, то влюбването се трансформира и тогава на сцената излиза обичта.