Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167601 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 3
« Отговор #4040 -: Август 07, 2010, 02:43:24 am »
Защото точно в толкова часа Слънцето прави точен съвпад с наталното ти Слънце.

Обърни внимание на моя час. Разликата е огромна.
Даже денят не е същия.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4041 -: Август 07, 2010, 02:46:13 am »

Даже денят не е същия.

при теб заради разликата в мястото на което си родена и това, на което живееш сега ли се явява това??

и при мен е друг ден..абе не ги разбирам соларите нещо и това си е..поне разбрах, че трябва да съвпадне градуса на слънцето..
аз се прекарах като си легнах пак рано, сега ще вися до сутринта..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #4042 -: Август 07, 2010, 02:51:00 am »

Даже денят не е същия.

при теб заради разликата в мястото на което си родена и това, на което живееш сега ли се явява това??
и при мен е друг ден..абе не ги разбирам соларите нещо и това си е..поне разбрах, че трябва да съвпадне градуса на слънцето..
аз се прекарах като си легнах пак рано, сега ще вися до сутринта..

Да. Зависи от географската ширина. За солара е важно да се посочи къде ще прекараш рожденния си ден.

За будуването не се притеснявай. Аз съм на среща. При мен е още много рано за лягане. Мислех да ходя да плувам, ама такъв мързел ме е налегнал, че дъщеря ми отиде сама.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4043 -: Август 07, 2010, 02:59:01 am »
Да. Зависи от географската ширина. За солара е важно да се посочи къде ще прекараш рожденния си ден.

За будуването не се притеснявай. Аз съм на среща. При мен е още много рано за лягане. Мислех да ходя да плувам, ама такъв мързел ме е налегнал, че дъщеря ми отиде сама.

да, това е точно- в софия ще го прекарам и то на работа..
знаеш ли защо нептун е проява на висшата Божия любов..
..защото като те оперират те анестезират и това е милост..

*

Divna

« Отговор #4044 -: Август 07, 2010, 03:04:30 am »

да, това е точно- в софия ще го прекарам и то на работа..
знаеш ли защо нептун е проява на висшата Божия любов..
..защото като те оперират те анестезират и това е милост..

Искам да ти пусна една песничка, която слушах многократно след загубата на много скъп за мен човек. Тя ми помагаше в трудните моменти.
Тази песен на мен ми действа чудотворно.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4045 -: Август 07, 2010, 03:21:57 am »

Искам да ти пусна една песничка, която слушах многократно след загубата на много скъп за мен човек. Тя ми помагаше в трудните моменти.

къде е ??

*

Divna

« Отговор #4046 -: Август 07, 2010, 03:24:09 am »

къде е ??

Не знам на теб как ще ти подейства.
Знаеш, всеки е различен. Но ако желаеш ще ти я пусна.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4047 -: Август 07, 2010, 03:26:08 am »

пусни я  :blink:
имам нужда постоянно да слушам музика..от край време..а сега току що стана едно Чудо, ще го напиша в аудио темата.. ;D

*

Divna

« Отговор #4048 -: Август 07, 2010, 03:27:14 am »

пусни я  :blink:
имам нужда постоянно да слушам музика..от край време..а сега току що стана едно Чудо, ще го напиша в аудио темата.. ;D

Пускам я в аудио темата.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4049 -: Август 07, 2010, 03:35:59 am »
Пускам я в аудио темата.

благодаря, харесва ми  :kissd:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4050 -: Август 07, 2010, 04:16:07 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:09:23 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #4051 -: Август 07, 2010, 04:24:45 am »
лягам си, пак ми се доспа..приятен ден на чучулигите и лека нощ на Дивна.. :blink:

*

Divna

« Отговор #4052 -: Август 07, 2010, 04:28:59 am »
Мерси Вижън!

Лека нощ!

Крис, много хубава фотография. Благодаря!
Изригването е било доста силно. Има хора които са много чувствителни при слънчеви изригвания. Имат голямо главоболие. Мисля, на мен не ми действат.

« Отговор #4053 -: Август 07, 2010, 07:25:14 am »
Туко що си подадох главата през прозореца и точно над мен прелетя щъркел  :unsure: Всичко стана точно за секунда... какво ли може да означава?

аз пък от един месец гледам битка за територия, до прозореца в кухнята имаме брезичка, посадена заедно с построяването на блока,вече е достигнала до 6-тия етаж, та всяка година гугутките си правят гнездо и мътят ,издавайки  характерният за тях гу-гу,гу-гу,  много успокояващо ми действа като го слушам, готвейки,  но тази едни свраки ги нападнаха точно когато беше снесла и мътеше, мъжкият геройчески бранеше гнездото, докато една сутрин видях,че са се измътили и майка им ги
хранеше в човчиците, точно в този момент я нападнаха, този път мъжкият не дойде да ги защити и майката се наложи да напусне гнездото за да ги прогони, три срещу нея, много им се ядосах и почнах да ги целя с картофи, а те падайки долу на паркинга,включваха алармите на колите, голяма олелия настана, грачене, пърхане с крила, на живот и смърт,но победиха , видях как една от тях се стрелна в гнездото и отнесе малките пухкави топчици сгушени ,безащитни там,докато майката се биеше с другите две... :o
гугутката три дни седя в гнездо след това, скубейки си перца от врата и пълнейки празнината под себе си, докато една сутрин просто изчезна..... :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4054 -: Август 07, 2010, 08:44:51 am »
О, Стреличка, незнаех, че свраките такива поразии правят..че защо пък на малките на себеподобни посягат, много се разстроих като те четох, миличките. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4055 -: Август 07, 2010, 08:56:16 am »
баахти винаги се търси опозиция и проблем там където няма  :34:

Опозиции съзираш ти, аз разговарям в конкретика. И поста ми не беше към теб! Не ме занимавай с личните си проблеми.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4056 -: Август 07, 2010, 08:56:38 am »

*

holanda

« Отговор #4057 -: Август 07, 2010, 09:19:57 am »

аз пък от един месец гледам битка за територия, до прозореца в кухнята имаме брезичка, посадена заедно с построяването на блока,вече е достигнала до 6-тия етаж, та всяка година гугутките си правят гнездо и мътят ,издавайки  характерният за тях гу-гу,гу-гу,  много успокояващо ми действа като го слушам, готвейки,  но тази едни свраки ги нападнаха точно когато беше снесла и мътеше, мъжкият геройчески бранеше гнездото, докато една сутрин видях,че са се измътили и майка им ги
хранеше в човчиците, точно в този момент я нападнаха, този път мъжкият не дойде да ги защити и майката се наложи да напусне гнездото за да ги прогони, три срещу нея, много им се ядосах и почнах да ги целя с картофи, а те падайки долу на паркинга,включваха алармите на колите, голяма олелия настана, грачене, пърхане с крила, на живот и смърт,но победиха , видях как една от тях се стрелна в гнездото и отнесе малките пухкави топчици сгушени ,безащитни там,докато майката се биеше с другите две... :o
гугутката три дни седя в гнездо след това, скубейки си перца от врата и пълнейки празнината под себе си, докато една сутрин просто изчезна..... :(

:'( защо се случват тези неща...стана ми доста тъжно като го прочетох..Като малка помня как една птица се беше заклещила в мрежата на 1-ия етаж и пърхането й с крила,за да се спаси беше толкова шумно,че я отразих от терасата си на 9 етаж.докато сляза вече беше умряла.Толкова плаках,взех я и я погребах,а на жената от 1 етаж й счупих прозореца  :unsure:.Мрежата на терасата й беше телена и вече стара,затова имаше дупки по нея.А глупавата женка изобщо не я вълнуваше ,че постоянно има деца с разкървавени ръце от нейната тераса   :angry: Както и да е,глупави хора винаги ще има..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4058 -: Август 07, 2010, 09:29:22 am »
днес смятам да си купя камъни....ще ги снимам и ще ви ги покажа...:)
sunrain....аз въобще игнорвам такива постове... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4059 -: Август 07, 2010, 10:21:54 am »
Кои са блондинските аспекти...с кои планети се свързват....? :unsure: ;D