Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169689 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Говорилня 3
« Отговор #4120 -: Август 08, 2010, 07:43:46 pm »
преди няколко дни ме "транзитираха" да си поговоря с някакъв индиец, който мнооооооооого отбирал от астрология,
дъртият му козел се осведоми първо 'дека ми е чандата, после лагната и накрая венера и се оказа, че и неговите
 били там  (пък той бил добър в тантрата ;D ;D) и сега вместо с  уредена ведическа консултация се оказах с предложение от похотливо чиче ;D :angry:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4121 -: Август 08, 2010, 07:51:20 pm »
 :86:

Излезе ти късмета...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4122 -: Август 08, 2010, 08:02:22 pm »
пупу да спи зло под камък :-X
тъкмо се жалвах, че сигнификатора на партнъора ми е сатурн  ;D ама нали е раджа йога требе да е богат
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4123 -: Август 08, 2010, 08:08:01 pm »
 :P Такива най-лесно се гонят, не се притеснявай излишно, няма как да те омае и да те отвлече, но пък знае ли човек.  :rolleyes: ;D Зависи какво казват звездите.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4124 -: Август 08, 2010, 08:11:24 pm »
Транзитния Марс в твърд аспект към натална Луна работи като по часовник при мен.  ;D При всеки такъв повтарящ се транзит задължително си порязвам някой пръст до кръв, докато готвя в кухнята. Вече е закономерност.  ;D

добре, че е порязване, не отрязване :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #4125 -: Август 08, 2010, 08:12:00 pm »
Транзитния Марс в твърд аспект към натална Луна работи като по часовник при мен.  ;D При всеки такъв повтарящ се транзит задължително си порязвам някой пръст до кръв, докато готвя в кухнята. Вече е закономерност.  ;D

Радвам се за теб. Пардон, исках да кажа, че най-сетне и при теб транзитите работят...., а не че си си порязала пръстчето.

« Отговор #4126 -: Август 08, 2010, 08:14:16 pm »
При мен транзитите работят, горе-долу, един от пет   :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4127 -: Август 08, 2010, 08:18:09 pm »
Пре мен тр. Марс към нат. Луна в повечето случаи дава някаква незначителна битова злополука, а и тригонът Луна-Марс е най-точния аспект в картата ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4128 -: Август 09, 2010, 08:16:47 am »
Геройски се записах в РПУ-то под номер 206  :unsure: Да видим дали днес ще вляза  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4129 -: Август 09, 2010, 09:22:35 am »
Ами щях да го измисля,важното е да се прави всичко с желание и въображение след като имаш минималните знания:

Новолунието в Лъв ,на самата дата е добре през деня (заради това че се управлява от Слънцето) да се използват символите на слънцето: кръгли предмети в златисти оттенъци,да се запали златиста + червена свещ (червено заради общият елемент огън,заради това че се свързва с любовта,истината,страстта,енергията на живота,а отделно е и Вторник Марсов ден-така че е пак добре);златни бижута,дрехи в цветовете на Слънцето (може и оранжево).Намислят се желания свързани със знака на Лъва-любовта като енергия на живота,радост,изпълнено с обич сърце,за топлота,веселие,пълноценност и т.н. Да не се споменават имена на друг човек или да се мисли за него-просто мислиш и създаваш чувството на любов,усещаш сърцето си пълно по принцип, радостта от живота и т.н.Може да се запалят благовония на Слънцето или да се капнат върху свещите.За засилване на личният блясък,сила,царствено излъчване,за привличане на светлата енергия.Добре е всичко да се визуализира в златисто.Важно условие е свещите да изгорят докрай,обезапасени ако не се наблюдават,може в сектора на любовта по Фънг Шуй.Добре е да има цветя на Слънцето или в неговите цветове,каквото е възможно разбира се,всичко което може да подсили тази енергия.И много важно-представяш си как в най-скоро време всичко което си пожелаваш е вече факт и предварително благодариш за всичкото!

Важното е да използваш своите съзидателни сили и въображение+желание!

Новолунието в Лъв може да се използва за засилване на творческите проекти,за по-добра връзка с децата или вътрешното дете,засилване на личната роля като творец на живота си,за много неща-сещайте се  ;)

А това вписва ли се ?   :mellow: :P :rolleyes: Макар, че e по-скоро по Овен, не по Лъв. Любимият ми цвят.
« Последна редакция: Август 09, 2010, 09:30:31 am от Asol »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4130 -: Август 09, 2010, 09:30:04 am »

А това вписва ли се ?   :mellow: :P :rolleyes: Макар, че това по-скоро е по Овен, не по Лъв. Това ми е любимия цвят.

мммм Асол, и с една идея златисти отблясъци в червената боя  :-[  малиии и аз съм фен на червения металик... ама за червена кола се плащало по-високи застраховки да ги еба  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4131 -: Август 09, 2010, 09:40:28 am »

Ще я отремонтирвате ли?  :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4132 -: Август 09, 2010, 09:47:51 am »

Ще я отремонтирвате ли?  :rolf:

че кво и има за да я ремонтираме  :-\  може би само гумите и бих сменила, че нископрофилни не ходят на такава сапунерчица  :P

ся ако беше порше или ферари да и турят нископрофилни ама на такава кола някак не вървят... а и да се похецнеш върху някой бордюр отидоха ти джантите с тия тесни гуми  ;D ;D ;D  па то вече в градовете е като джунгла за паркирането - колата ти трябва да е висока, проходима и с по-високи гуми, та като катериш бордюри да не кривиш джанти и ако са еднокамерни гумите - отиде коня  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4133 -: Август 09, 2010, 09:57:52 am »
Не нам - необходимо ли е?  :rolleyes: Изглежда във "форма" и фиешън  ;D От коли разбирам само до момента да ме кефят визуално и да може да се отиде от точка А до точка Б удобно.

Вещичка може да й барне един тунинг ...де манджите там и колите  ;D  :P и там с гумите каквото трябва.
« Последна редакция: Август 09, 2010, 10:03:43 am от Asol »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4134 -: Август 09, 2010, 10:00:30 am »
От коли разбирам само до момента да ме кефят визуално и да може да се отиде от точка А до точка Б удобно.

Не е нужно да разбираш. Има съфорумки, дето ще ти я отремонтират за отрицателно време.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4135 -: Август 09, 2010, 10:11:37 am »
не бе, и аз не разбирам много от коли  ;D 

това за гумите го знам, щото съм си имала главоболия с нормални гуми от начини за паркирана в града и гумаджиите си ме познаваха редовно... просто правя съпоставка с ниските и високите гуми и предполагам, че при ниските е още по зле положението, щото са и с ляти джанти. и ако на мен не ми пукаше на шишарката, че кривя джанти редовно като си търся място за паркиране по градинки и бордюри, то с ляти джанти дето едната струва колкото половината ми кола бая ще се замисля дали да катеря тук и там, а пък като не мога да катеря за паркиране за чеп ми е изобщо кола нали  :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4136 -: Август 09, 2010, 01:10:00 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:02:13 am от kris »

*

Asol

• 4140
« Отговор #4137 -: Август 09, 2010, 01:39:46 pm »
Тази май няма нужда от пребоядисване  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4138 -: Август 09, 2010, 02:00:25 pm »
Тази май няма нужда от пребоядисване  :rolleyes:

мнооо яка кола  :P

а сега си представи как се качваш на 15см бордюр с тази кола, за да паркираш  :72:  само като си го помисля и получавам болежки в сърцето... язък и за тунинга  :57:

каквото и да си говорим и колкото и да се бъзикаме, то специално във Варна е пълен кошмар да излезеш с кола и да намериш място за паркиране... това е нещо наистина невъзможно...  обикновено като слизах в града се паркирах някъде където намирах място в покрайнините и се движех с таксита... то у Варна има повече чужди коли лятото отколкото с варненска регистрация... а хеле ако има добричко говедо около вас /кола с толбухинска регистрация ТХ/, трябва да натиснете газта колкото може повече и да се измитате преди да е станало късно...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4139 -: Август 09, 2010, 02:02:06 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:01:46 am от kris »