Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166628 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #7500 -: Ноември 13, 2010, 05:53:35 am »
и?  ;D Болеше ли като растяха? Вярно ли е ,че избиват развалени?Вярно ли е,че няма толкова болка при горните мъдреци,колкото има при долните?  :rolleyes:

всичко това, което си казала е абсолютно вярно, но не се шашкай..оцелява се.. :P
сега ако те боли, не значи че расте задължително..ако си като мен ще ти порасте с 2 милиметра и ще спре за половин година, ако ти е покрит изцяло или частично с венец, може да се събере храна под венеца, и да се възпали, тогава много гадно боли и то като расте 10 години без да може да се измие хубаво скрит почти целия под венеца, накрая какъв да се покаже- развален, ест..но сигурно не става така при всеки, и да, доколкото си спомням, като ми вади един горен мъдрец, много лесно излезе, този сега, долният беше 10 пъти по- страшен.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #7501 -: Ноември 13, 2010, 05:55:22 am »
Вижън, новолунието ти е било в квадрат с Марса в 6ти. Сатурн прави съвпад на У6ти Уран и тригон на Марс в 6ти.  ;) , опозиция на Луна. ПРогресивната Луна прави разпадащ тригон към Марс в 6ти. Тамън си е.  ;) Марс, Марс, Марс... :rolleyes:

ясно. добре че не разбирам много от астрология, че все наплашена щях да си ходя.. ;D
искаш ли координати на зъбаря?? но обещай, че няма да го сваляш, 1. защото е женен и 2. защото си е мой.. ;D ;D :-[ :P

« Отговор #7502 -: Ноември 13, 2010, 05:56:50 am »
Обещавам! ;D И без друго не мога да деля нищо с когото и да било  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #7503 -: Ноември 13, 2010, 06:05:52 am »

сега ако те боли, не значи че расте задължително..ако си като мен ще ти порасте с 2 милиметра и ще спре за половин година, ако ти е покрит изцяло или частично с венец, може да се събере храна под венеца, и да се възпали, тогава много гадно боли и то като расте 10 години без да може да се измие хубаво скрит почти целия под венеца, накрая какъв да се покаже- развален, ест..но сигурно не става така при всеки, и да, доколкото си спомням, като ми вади един горен мъдрец, много лесно излезе, този сега, долният беше 10 пъти по- страшен.. :(
триста дяволи  ;D

сигурно съм като теб-расте ми горен,но не ме боли,чакам го от половин година да излезе и засега само е избил уекинко..и е спрял да расте и се чудя,аджеба,къф му е проблема пък на него  :unsure:
чух,че излизат развалени,но dоколкото съм успяла да си разчекна устата максимално,за да видя,моя си е беличък и здрав.. ;D ;) :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7504 -: Ноември 13, 2010, 06:12:39 am »

триста дяволи  ;D

сигурно съм като теб-расте ми горен,но не ме боли,чакам го от половин година да излезе и засега само е избил уекинко..и е спрял да расте и се чудя,аджеба,къф му е проблема пък на него  :unsure:
чух,че излизат развалени,но dоколкото съм успяла да си разчекна устата максимално,за да видя,моя си е беличък и здрав.. ;D ;) :lol:

ми нямаш грижи тогава.. :P
айде, лека, че в 6 трябва да ставам за антибиотика.. :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #7505 -: Ноември 13, 2010, 06:16:28 am »

*

holanda

« Отговор #7506 -: Ноември 13, 2010, 06:54:06 am »
k
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 07:09:45 am от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #7507 -: Ноември 13, 2010, 06:58:39 am »
тази песен ми беше много забавна ;D
толкова смешно ми стана сега като я открих  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE&feature=fvw

*

holanda

« Отговор #7508 -: Ноември 14, 2010, 12:03:09 am »
а вие знаете ли,че Шопската салата може би не е българска-дори не е патентована.
Суtринта гледах едно предаване,за един холандец,които отива в бг в едно селце около Сф и започва да разпитва един нашенски професор за историята около шопската салата.После отива в Сърбия и говори с един писател оттам,които написал книга с всички рецепти за салати,традиционни за тяхната кухня,включително и шопската салата.И се ядваше сърбина как може с такова нахалство да се блъскаме в гърдите и да казваме,че салатата е наша  ;D.
А нашия професор си примляскваше и пиеше ракия срещу холандеца..и се усмихваше толкова ехидно хах,u казва : ''Всички знаят,че салатата е българска''  ;D ;D
Беше много интересно,но нямах време да го догледам и да видя дали салатата е наша или просто славянска,каквато са правили и сърбите
ще потърся в youtubе,надявам се да го намеря

« Отговор #7509 -: Ноември 14, 2010, 12:05:20 am »
Кое е било това предаване,Лилавке?

*

holanda

« Отговор #7510 -: Ноември 14, 2010, 12:13:45 am »

По канал ''ееn'' мисля че беше,хващаш ли го  :P

не съм в Бг,гледах го по една тукашна програма  :blink:

« Отговор #7511 -: Ноември 14, 2010, 12:19:16 am »

По канал ''ееn'' мисля че беше,хващаш ли го  :P

не съм в Бг,гледах го по една тукашна програма  :blink:

Аз си помислих,че по българската са го давали  :blink:

« Отговор #7512 -: Ноември 14, 2010, 02:46:01 am »
Нещо няма активни тази вечер  :-\

*

holanda

« Отговор #7514 -: Ноември 14, 2010, 01:28:58 pm »
Да ви споделя за  синхронизъм ;)
Вижън и Аз - Асц. Дева и сега тр.Марс У8 , минава през  4дом  е в каре към Асц.

та в пътък и двете на зъбар, и двете долен десен мъдрец, и двете около 18 часа събитието, :P
при нея - изваден :o мъка,крив корен
при мен пломбиран за втори път, преди това го умъртвяваха, но единият канал беше крив, арсена не умъртвил и единият нерв на живо го извадиха, та затова сега ми дават бонус, пломпата за 10 мин. стана :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7515 -: Ноември 14, 2010, 03:27:43 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:49:42 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Vision

• 3523
« Отговор #7516 -: Ноември 14, 2010, 04:03:22 pm »
Да ви споделя за  синхронизъм ;)
Вижън и Аз - Асц. Дева и сега тр.Марс У8 , минава през  4дом  е в каре към Асц.

та в пътък и двете на зъбар, и двете долен десен мъдрец, и двете около 18 часа събитието, :P
при нея - изваден :o мъка,крив корен
при мен пломбиран за втори път, преди това го умъртвяваха, но единият канал беше крив, арсена не умъртвил и единият нерв на живо го извадиха, та затова сега ми дават бонус, пломпата за 10 мин. стана :blink:

за мен твърдо 4-ти дом освен дом/къща, отговаря и за тялото като дом на душата..
през изминалите десетина дни си забих един скалпел в дланта на дясната ръка- между линията на сърцето и на ума, като явно си засегнах някакъв нерв на показалеца, който сега ми е леко изтръпнал и като го опъна назад, боли и дърпа, но има промяна последните дни към добро, ще мине..скоро след скалпела си срязах същият показалец, но възглавничката на пръста и тя зараства вече и последно си изгорих китката на същата ръка с пара от една тенджера в къщи, като стана петно точно като луната, една малка луничка /около 3 см дължина/, първо червена, сега кафяво червена и се бели малко вече, ама много болеше..значи дясна ръка, десен зъб..показалеца май беше по меркурий..ако е така, може би се опитвам да си разръчкам ума.. ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7517 -: Ноември 14, 2010, 04:07:49 pm »
хм, това е пръстът на "докосването" при сътворението
а меркурий е  the mеssеnger of gods
дали наистина умът е частта за събуждане :rolleyes:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7518 -: Ноември 14, 2010, 04:15:23 pm »
хм, това е пръстът на "докосването" при сътворението
а меркурий е  the mеssеnger of gods
дали наистина умът е частта за събуждане :rolleyes:

мисля че да..макар да му е трудно да се самосезира, но понякога имам чувството, че за него или реанимация, или евтаназия.. :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7519 -: Ноември 14, 2010, 04:28:18 pm »

Vision - ти си шефът, ти решаваш

priya, ти за "бульона трезве" ли искаш рецепта ;D  за него лошо не давам да се говори ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.