Цитат на: Синухе в Ноември 23, 2010, 04:17:25 amСпокойно има чистачка във форума,ще я пратим да ти го оближе :rolf:Тая откъде я извади бре? :rolf: :rolf:Тя направо за плашило....
Спокойно има чистачка във форума,ще я пратим да ти го оближе :rolf:
Цитат на: Марая в Ноември 23, 2010, 04:21:54 amЦитат на: Синухе в Ноември 23, 2010, 04:17:25 amСпокойно има чистачка във форума,ще я пратим да ти го оближе :rolf:Тая откъде я извади бре? :rolf: :rolf:Тя направо за плашило....По Стивън Кинг е напрао.
сигурно цепнато змийско езиче
ТЪРСЯ ЦЕПНАТО ЗМИЙСКО ЕЗИЧЕ :rolf: :rolf:
Цитат на: Марая в Ноември 23, 2010, 04:41:42 amТЪРСЯ ЦЕПНАТО ЗМИЙСКО ЕЗИЧЕ :rolf: :rolf:намери си ЗМЕЙ тогава ! :rolf: ..може и с 3 глави да го поискаш
Идея , пускам обява в гепиме :rolf: :rolf: , от вчера се двоумя...., но това ми харесва....
Майтап няма, Марая, но тия дни гледах едно клипче за всякакви извратени форми на пиърсинг и татуировки. Имаше мъж с разцепен език с метален цип по средата, специално си е правил операция с вграждане на разни метални джаджи там.
Аз викам да пуснем Тоя/Тая в гепиме, ама още не са направили профили за такива полово неопределени потребители, които гледат лошо.
Цитат на: Марая в Ноември 23, 2010, 04:41:42 amИдея , пускам обява в гепиме :rolf: :rolf: , от вчера се двоумя...., но това ми харесва....Аз викам да пуснем Тоя/Тая в гепиме, ама още не са направили профили за такива полово неопределени потребители, които гледат лошо.
и за куцата овца има овчар