Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163659 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #8640 -: Януари 09, 2011, 09:27:43 pm »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #8641 -: Януари 09, 2011, 10:37:19 pm »
Имам 2 въпроса ,ако някой иска да ми отговори - кога и кой е определил силата на планетите по знаци?Обяснявах днес на мъжа ми за  екзалтация,на трон и т.н и той ме попита това - не можах да дам точен отговор и замазах със индийците и арабите ;DЗнае ли се какво е определило тази сила или слабост?

Другия въпрос е дали някой имам опит  от смяната на мястото на рождения си ден и дали е в сила новата домификация или си важи наталната?ще бъда в чужбина и соларния асц. ми се премества с 2 дома.

Есенциалните достойнства на планетите не са ли систематизирани от Птоломей и после доразработени от У. Лили и Фроули?

Относно втория въпрос - наталната домофикация си остава като натална. Соларната се променя в зависимост от мястото, където ще посрещнеш точния си час на раждане на рожденния си ден. Казват, че някои известни личности, посъветвани от астролози, правят този номер.
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 10:41:29 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8642 -: Януари 10, 2011, 12:29:12 am »

Имам 2 въпроса ,ако някой иска да ми отговори - кога и кой е определил силата на планетите по знаци?

Определили са ги онези, на които звездите са им говорели  ;D, още в древността. Но не мога да кажа на каква база се определя силата и слабостта на дадена планета по знак, никъде не се дава обяснение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8643 -: Януари 10, 2011, 12:48:38 am »
Това трябва да са били първите, които са получавали факсове  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8644 -: Януари 10, 2011, 12:59:38 am »
Може и да сме били ние в миналите ни инкарнации  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #8645 -: Януари 11, 2011, 01:00:01 am »
Имам хипотетична задача - да кажем,че искаш да се гмуркаш в Атлантическия океан,но имаш на разположение само Черно Море,ако се гмуркаш в Черно Море може да останеш доволен,но може и да се разочароваш.Въпроса е какво бихте направили-ще се гмурнете в Черно Море и може би някой ден ако ви се отдаде възможност ще стигнете до Атлантическия океан или няма да се гмурнете в Черно Море и ще чакате някой ден да ви залее Атлантическия океан???

Примера с гмуркането е само сравнение,но вие какво бихте направили,ако кажем,че нещата не са толкова лесни и разочарованието би било по-различно от просто едно гмуркане в морето.
Гмуркам се в Ч.М., а като му дойде времето ..ще далдисам и в Атлантика.
п.п.Имах по едно време едни мераци за дайвинг..така ме бяха споходили, но любимият не е типично морско чедо. Е,....минаха ми, което не значи, че няма да ме споходят пак.

« Отговор #8646 -: Януари 11, 2011, 05:04:22 am »
Имам хипотетична задача - да кажем,че искаш да се гмуркаш в Атлантическия океан,но имаш на разположение само Черно Море,ако се гмуркаш в Черно Море може да останеш доволен,но може и да се разочароваш.Въпроса е какво бихте направили-ще се гмурнете в Черно Море и може би някой ден ако ви се отдаде възможност ще стигнете до Атлантическия океан или няма да се гмурнете в Черно Море и ще чакате някой ден да ви залее Атлантическия океан???

Примера с гмуркането е само сравнение,но вие какво бихте направили,ако кажем,че нещата не са толкова лесни и разочарованието би било по-различно от просто едно гмуркане в морето.
Гмуркам се в Ч.М., а като му дойде времето ..ще далдисам и в Атлантика.
п.п.Имах по едно време едни мераци за дайвинг..така ме бяха споходили, но любимият не е типично морско чедо. Е,....минаха ми, което не значи, че няма да ме споходят пак.

Разбирам,благодаря за отговора!  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8647 -: Януари 12, 2011, 06:49:24 am »

Искам да ги гушкам всичките! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #8648 -: Януари 12, 2011, 06:53:51 am »
като малка мечтаех да имам такова сиво коте,може би малко по-светло сиво,но пак със сини оченца.Много са сладки  :-[

*

holanda

« Отговор #8649 -: Януари 12, 2011, 06:59:26 am »
имаше някакъв трик,с който може да видиш колко деца ще имаш.Натискаше се някакъв пръст ли.. знам,че трябва да изскочат няколко топчета,а броя им отговаря за този на децата,които ще имаш.
Някоi да се сеща как беше ?
аз много бих се радвала на 3 деца.Но стоя и си натискам всички пръсти,а 3 топчета отникъде не виждам да се показват  :-\.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8650 -: Януари 12, 2011, 07:09:07 am »
като малка мечтаех да имам такова сиво коте,може би малко по-светло сиво,но пак със сини оченца.Много са сладки  :-[

Моята Марая е такава..., луда съм по котки...Прибрах още едно много , ама много пухкаво ..,златиста кожа и бяло лигавниче....
Тая моя екзалтирана луна.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8651 -: Януари 12, 2011, 07:10:33 am »
Ето ги и моите дебелаци  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #8652 -: Януари 12, 2011, 07:21:06 am »
Лили,тези двамата отпред много лошо гледат  :-[  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8653 -: Януари 12, 2011, 07:26:09 am »
Защото след малко ще си лягаме  :97:, намислили са ми нещо лошо.  :-[

Сивото вляво е бащата, рижавото вдясно е Мазньо - най-едрото и космато коте от цялото котило. И най-мързеливото.  ;D А Мазньо не гледа лошо - просто е толкова дебел, че не му се виждат очите вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #8654 -: Януари 12, 2011, 07:38:51 am »
хаха,вземи тоя Мазньо  ;D ,
аз имах само веднъj свое коте,казваше се Лигльо.Наистина много лигавеше.

обаче зад двата котарака има един полегнал чревоугодник до паничката и най-отзад виждам две котки,които приличат на снаха и свекърва  ;D :-[.Котката вляво,зад сивия,има вид Ha свекърва-моралистка,а до нея ,риjaта е снахата,dето си прави к'вото си иска,но инкогнито. :mellow:
Наистина,снимката прилича на семейна и всеки котак си изпълнява индивидуалните функции на член от фемилито
...

* а,нямало паничка  ;D
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 09:06:10 am от жълтолилава »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #8655 -: Януари 12, 2011, 03:36:30 pm »
Лили, много са хубави.....  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #8656 -: Януари 12, 2011, 04:22:43 pm »
имаше някакъв трик,с който може да видиш колко деца ще имаш.Натискаше се някакъв пръст ли.. знам,че трябва да изскочат няколко топчета,а броя им отговаря за този на децата,които ще имаш.
Някоi да се сеща как беше ?
аз много бих се радвала на 3 деца.Но стоя и си натискам всички пръсти,а 3 топчета отникъде не виждам да се показват  :-\.

хахха туй и аз го знам,че и работи при мен да му се невиди :57:
Натиска се възглавничката на дланта до китката ,от страната на кутрето и там изкачат едни топченца ;D
Натискай народе

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8657 -: Януари 12, 2011, 04:33:32 pm »
missKapriz, на теб колко ти излизатаз със голямо настикане изкарах 1 голямо, 2 близнаци и един изтърсак ;D ;D

сивите котета на МАрая са супер сладурчета, а на Лили са велможи  и министри .Сигурно се налаг да вчесваш редовно.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #8658 -: Януари 12, 2011, 04:36:02 pm »
едно голямо и едно по-малко ;D ;Dбройката е точна ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8659 -: Януари 12, 2011, 04:39:27 pm »
да видим като стане ще ви кажа ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.