да ти е честит автомобила,Аурорка,
все хубави емоции да имаш..! :88:
* Луната още не се е махнала от Рака и аз не спирам да мисля.От 15 минутки се опитвам да отворя консерва царевица с отверка и чук (дано не падне някоя бактерия),не за нещо ами нямам други налични средства,а и капака се оказа доста здрав.
Тази нелепо-комична ситуация ми припомни колко трудни могат да се окажат неща, които приемаш за лесноизпълними.И не върви да се откажеш,защото виждаш шансовете за успех пред себе си.. не ти е мечта,не си го бленувал.Просто бурканче царевица,която до момента съм отворила така,че да виждам зрънцата,да мога да бодна с вилицата,но да не мога да изкарам и едно.И именно защото е нещо толкова просто,не мога да го оставя за по-нататък..да си помечтая.Кой мечтае за царевица? Никoй. Това не е нещо важно,но когато не можеш да го получиш,яда е в пъти по-голям от сватбена торта например. Защото за тортата може да се самоизмамиш,че е нещо ,което ще ядеш след време..и така всеки път си даваш отсрочка..и отсрочка..и тортата си остава като запечатано желание във времето.
А царевицата е тази,която е тук и сега.Зее полу-отворена и не можеш да се откажеш..
Въпрос на чест и нужди :lol: