Цитат на: Вещичка в Юли 01, 2010, 06:36:07 pmобаче по моя начин попада на К9, което е по-вярно, защото си задълбочавам езотерично-философските познания тъй че за мен извода е такъв :blink:Е, теб никой не те спира да нагласяш нещата, както си искаш, в крайна сметка го правиш спрямо своя хороскоп. Проблем няма, особено щом намираш и обяснение на търсенията си с това движение на възлите.Въпреки че е астрологически неграмотно, това е Твоят хороскоп и можеш да го директираш/прогресираш, както пожелаеш. :72:
обаче по моя начин попада на К9, което е по-вярно, защото си задълбочавам езотерично-философските познания тъй че за мен извода е такъв :blink:
Цитат на: aiia в Юли 01, 2010, 06:34:19 pmНо все пак ни беше интересно, защо така се е заковал, е разбрахме, има обяснение. Нали наскоро се чудехме защо някои изгряващи знаци се движат по-бързо, а други по-бавно по прогресия. Всичко си има обяснение, стига да помисли човек... :blink: Не че точно на твоя Меркурий трябва да се казват тези неща, просто така си говоря, не визирам никого.
Но все пак ни беше интересно, защо така се е заковал, е разбрахме, има обяснение.
еаз съм си тъпичка, па и съм от село и нищо не разбирам, па се тикам тука при разбиращите :rolf: :rolf: :rolf:ееееееееей срама нямам начи :57:
Цитат на: Вещичка в Юли 01, 2010, 06:46:42 pmеаз съм си тъпичка, па и съм от село и нищо не разбирам, па се тикам тука при разбиращите :rolf: :rolf: :rolf:ееееееееей срама нямам начи :57: Ооооо, селски, мараба! Наиш ли колко си е арно да си малко тъп? Не разбираш всичко, не търсиш отговори, живееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш. После пак станеш.....и пак така с начале. Какво по хубаво от това. :08:
ми да... и като си тъп, поне не те карат да спасяваш света а само те обвиняват за глада в Сомалия на базата на големите задници дет сме завъртяли :08: :57: :72: :93: :85:
Мчи кой е казал, че тука се делим на тъпи и по-малко тъпи. На мен ми е забавно, за вас не знам.
Цитат на: Lillie в Юли 01, 2010, 07:03:01 pmМчи кой е казал, че тука се делим на тъпи и по-малко тъпи. На мен ми е забавно, за вас не знам. Ми, забавно е, верно! И оценки кат в училище ни слагат....как да не ни делят. Ма, да земат да ни поразрежат на половина, барем поумнеем като станем кат вейки с Вещичка.
живееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш.
МисКаприз, доколкото съм запозната мисля, че това се дължи на разделението на знаците на бързо и бавно изгряващи.
Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци са от първите. Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Телец са от втората група.
Цитат на: kaily в Юли 01, 2010, 06:40:17 pmАбе нормално ли е в астрокома соларния и прогресивния асцендент да съвпадат?Така ли правят винаги?Не винаги, но понякога се случва. :blink:
Абе нормално ли е в астрокома соларния и прогресивния асцендент да съвпадат?Така ли правят винаги?
Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци са от първите. Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Телец са от втората група. Но зависи в кое полукълбо.
Цитат на: Скарлет в Юли 01, 2010, 06:53:55 pmживееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш. На това не му ли викат просветление? Със сигурност Симеончо се чувства доста по-щастлив от нас, постигнал е хармония с природата и със себе си. А ние търчим като гламави напред-назад у градо, късаме си нервичките за единия насъщен.
Не ми се обяснява пак, но се сещам, че в някоя от темите съм го писала. Тогава Вещичка беше споделила, че някои Асценденти се прогресират по-бързо, а други по-бавно. Нейният се бил изместил с цели два знака в рамките на малко повече от 30 години, докато на сина й се движел по-бавно. Не си спомням в коя тема сме го коментирали.