Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164289 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Говорилня 3
« Отговор #2120 -: Юли 06, 2010, 11:40:23 pm »
Плутонското в мен не можа да се сдържи, ще ме прощавате. Най-забавното при Хелото е, че е натъпкана с толкова противоречия, че дори не е нужно да спориш с нея. Тя най-добре говори сама със себе си.

1. Всички останали сте незадоволени лелки с много нерешени лични проблеми, които постоянно страдат от някоя лична драма и си създават сами такива.

Не притежавате качества нито на духа, нито на ума, нито на волята, за да бъдете професионални астролози.

Не могат собствените си проблеми да решат, а тръгнали да оправят чуждите проблеми, че и съвети да дават!!!  :o Вие сте само едни дървени философи!

А ти Небесна, честно казано не си спомням да си ми познала нещо! Пък и по останалите хороскопи също не познаваш! И това го казвам наистина честно. Ти можеш като имаш отговора наготово вече да даваш отговори кое как влияе. Ама като трябва без да знаеш предварително отговора да познаеш, познаваемост...  :unsure:

И, следват първите постове на Хело във форума, от които става ясно каква е въобще мотивацията й да влезе тук. Разбира се, постовете си по-късно е изтрила, останали са само под формата на цитати.

Темата е Защо не ми върви в любовта. Автор - Хелото.

Какво ще ми кажете за броя на интимните партньори? И кога ще започнат да идват към мен?  ::)

А приблизителната бройка?  ::) Много ме вълнува този въпрос.  Те, ако бяха заприиждали на стада и аз ако ги бях харесала сега нямаше да пускам такава тема, а щях да се занимавам с някои от тях.  :P

Преди 2018 година възпрепятствани ли са ми връзките? Все още ли ще бъдат мимолетни и ще се разпадат? Сега като и разходящ аспекта повече ли ще ми върви с мъжете? Не разбрах точно. Ако оставим късния брак настрана, какво е положението за моите връзки с мъжете преди брака - от настоящият момент до брака?  Ъ?   Нерешителен
И ще си намеря ли някоя сродна душа и преди брака, пък макар и за не много сериозна връзка?

А някой няма ли да каже все пак към кои професии да се насоча, защото определено не искам да работя цял живот това, което работя сега. Естествено, искам нещо повече. Бихте ли ми подсказали в кои професионални области ще имам успех и дали изобщо ще имам успех? Е?
 :P

???  >:( А не мога ли да преодолея това влияние или ще привличам само такива партньори, които не се държат добре с мен? А дали е в мен вината за това, че ще привличам такива? Такива не ща. :(  :-\

Имах предвид това, което каза Зъболекар, че се държат с мен грубо (по скотски).  :-\

Признавам, че в отношението си към мъжете много се стархувам да не бъда отхвърлена. Това много ми пречи. Ще се постарая да поработя над себе си и да намаля това влияние.  ::)

Ами, разбирам това, че не може да намери конструктивен отдушник.

Последното все пак иде да рече, че Небесна й е разглеждала картата и даже Хелото на няколко пъти и казва, че познава. Но, панта рей.

Айде, чао от мен. До следващата седмица по някое време.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #2121 -: Юли 06, 2010, 11:48:30 pm »
Апостол Апостолов пак писал  в "Избрани обзорни теми".

*

Nebesna

« Отговор #2122 -: Юли 06, 2010, 11:52:44 pm »
Плутонското в мен не можа да се сдържи, ще ме прощавате. Най-забавното при Хелото е, че е натъпкана с толкова противоречия, че дори не е нужно да спориш с нея. Тя най-добре говори сама със себе си.

1. Всички останали сте незадоволени лелки с много нерешени лични проблеми, които постоянно страдат от някоя лична драма и си създават сами такива.

Не притежавате качества нито на духа, нито на ума, нито на волята, за да бъдете професионални астролози.

Не могат собствените си проблеми да решат, а тръгнали да оправят чуждите проблеми, че и съвети да дават!!!  :o Вие сте само едни дървени философи!

А ти Небесна, честно казано не си спомням да си ми познала нещо! Пък и по останалите хороскопи също не познаваш! И това го казвам наистина честно. Ти можеш като имаш отговора наготово вече да даваш отговори кое как влияе. Ама като трябва без да знаеш предварително отговора да познаеш, познаваемост...  :unsure:

И, следват първите постове на Хело във форума, от които става ясно каква е въобще мотивацията й да влезе тук. Разбира се, постовете си по-късно е изтрила, останали са само под формата на цитати.

Темата е Защо не ми върви в любовта. Автор - Хелото.

Какво ще ми кажете за броя на интимните партньори? И кога ще започнат да идват към мен?  ::)

А приблизителната бройка?  ::) Много ме вълнува този въпрос.  Те, ако бяха заприиждали на стада и аз ако ги бях харесала сега нямаше да пускам такава тема, а щях да се занимавам с някои от тях.  :P

Преди 2018 година възпрепятствани ли са ми връзките? Все още ли ще бъдат мимолетни и ще се разпадат? Сега като и разходящ аспекта повече ли ще ми върви с мъжете? Не разбрах точно. Ако оставим късния брак настрана, какво е положението за моите връзки с мъжете преди брака - от настоящият момент до брака?  Ъ?   Нерешителен
И ще си намеря ли някоя сродна душа и преди брака, пък макар и за не много сериозна връзка?

А някой няма ли да каже все пак към кои професии да се насоча, защото определено не искам да работя цял живот това, което работя сега. Естествено, искам нещо повече. Бихте ли ми подсказали в кои професионални области ще имам успех и дали изобщо ще имам успех? Е?
 :P

???  >:( А не мога ли да преодолея това влияние или ще привличам само такива партньори, които не се държат добре с мен? А дали е в мен вината за това, че ще привличам такива? Такива не ща. :(  :-\

Имах предвид това, което каза Зъболекар, че се държат с мен грубо (по скотски).  :-\

Признавам, че в отношението си към мъжете много се стархувам да не бъда отхвърлена. Това много ми пречи. Ще се постарая да поработя над себе си и да намаля това влияние.  ::)

Ами, разбирам това, че не може да намери конструктивен отдушник.

Последното все пак иде да рече, че Небесна й е разглеждала картата и даже Хелото на няколко пъти и казва, че познава. Но, панта рей.

Айде, чао от мен. До следващата седмица по някое време.

О, Дияна всичко си спомням. Помня много добре. Със Зъболекар и обръщахме специално внимание. Занимаваше ни с проблема, че привличала груби мъже, които я унижавали. Док подробно и беше обяснил астрологично каква е причината. Бяхме и прогнозирали кога има вероятност да срещне сериозен мъж. Тогава се впечатлих от факта, че тя търси възрастен мъж и не иска да има деца.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2123 -: Юли 07, 2010, 12:40:39 am »
Кажете нещо за гърло...
от една седмица ме боли всяка вечер , а нямам нищо недоизказано.... :-\ :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2124 -: Юли 07, 2010, 12:48:11 am »
Кажете нещо за гърло...
от една седмица ме боли всяка вечер , а нямам нищо недоизказано.... :-\ :unsure:

Оооооох! Нишадър.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2125 -: Юли 07, 2010, 12:51:01 am »
Кажете нещо за гърло...

Оооооох! Нишадър.

и какво го правя? :unsure:
вчера се сетх за небетшикер , ама от памтивека не съм го срещала....
просто много ме боли....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2126 -: Юли 07, 2010, 12:52:40 am »
Кажете нещо за гърло...

Оооооох! Нишадър.

и какво го правя? :unsure:
вчера се сетх за небетшикер , ама от памтивека не съм го срещала....
просто много ме боли....

той обикновено е за гнойни ангини, когато си пила студено и имаш налепи, с него се отстраняват.
но става и за зачервено гърло - можеш да се жабуриш.

*

Helo

« Отговор #2127 -: Юли 07, 2010, 12:53:59 am »
Небесна, ти ли караш хората да ме питат кой ми е блога?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2128 -: Юли 07, 2010, 12:55:06 am »
Мерси Небесна , още утре ще го пробвам , ако не се издрайфам.... :-[ :-[
Синухе и децата гледат *Страх* такава отврат , а така се смеят ,,,,на мен ми е в повечко.

*

Nebesna

« Отговор #2129 -: Юли 07, 2010, 12:56:53 am »
Мерси Небесна , още утре ще го пробвам , ако не се издрайфам.... :-[ :-[
Синухе и децата гледат *Страх* такава отврат , а така се смеят ,,,,на мен ми е в повечко.

Тука има най-различни рецепти:

http://www.google.bg/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=bg&source=hp&q=%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80&meta=lr%3D&btnG=Google+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2130 -: Юли 07, 2010, 12:57:21 am »
Мерси Небесна , още утре ще го пробвам , ако не се издрайфам.... :-[ :-

Сладолед  ;D. Аз  така си лекувам гърлото. Ако не помогне, поне не повръщам от него  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #2131 -: Юли 07, 2010, 12:58:24 am »

Голяма отврат и аз не мога да понасям разните там гадини, дето ги гълтат цели и особено насекомите.
Има си хора за всичко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2132 -: Юли 07, 2010, 12:58:53 am »
Мерси Небесна , още утре ще го пробвам , ако не се издрайфам.... :-[ :-

Сладолед  ;D. Аз  така си лекувам гърлото. Ако не помогне, поне не повръщам от него  ;D

ииии , верно бе , това е идея!
утре сладолет и нишадър!
дано има резултат....

*

Nebesna

« Отговор #2133 -: Юли 07, 2010, 12:59:16 am »
Небесна, ти ли караш хората да ме питат кой ми е блога?

Не, кой те е питал? Аз не ти знам блога?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2134 -: Юли 07, 2010, 01:02:25 am »

Голяма отврат и аз не мога да понасям разните там гадини, дето ги гълтат цели и особено насекомите.
Има си хора за всичко.

е точно това.... :angry:
шейк от пасирани ларви с който трчбва да запълнят чаша пълна с живи мухи , да ги удавят и да ги изпият през сламка :angry:
еее , кое е смешното?

*

Nebesna

« Отговор #2135 -: Юли 07, 2010, 01:05:10 am »

Има си хора за всичко.

шейк от пасирани ларви с който трчбва да запълнят чаша пълна с живи мухи , да ги удавят и да ги изпият през сламка :angry:
еее , кое е смешното?

Ъъъъъъъъъъ! Ама има ли толкова изобретателни люде, бееее! А тези дето смучат тази отврат какви ли аспекти имат в картата си? Дайте да измислим аспект за негнусливост!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2136 -: Юли 07, 2010, 01:07:34 am »

Има си хора за всичко.

еее , кое е смешното?

Ъъъъъъъъъъ! Ама има ли толкова изобретателни люде, бееее! А тези дето смучат тази отврат какви ли аспекти имат в картата си? Дайте да измислим аспект за негнусливост!
уран/венера :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2137 -: Юли 07, 2010, 01:11:37 am »
Цитат
Дайте да измислим аспект за негнусливост!

И за някои осмодомни констелации се носят такива митове, но не е баш така.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2138 -: Юли 07, 2010, 01:12:49 am »
уран/венера :-\

Защо? заради безпристрастността на Уран ли?
Мисля, че Плутон е по отпадъците и разлагащите се неща.
А може и Нептун да се върже като един вид анестезиолог.

*

Nebesna

« Отговор #2139 -: Юли 07, 2010, 01:15:30 am »
Ох, момичета, много ми е хубаво да си говоря с вас, олаче вече заспивам, а утре трябва да ставам рано за работа. Лека нощ! Приятни сънища! До утре, когато трябва да измислим коя е най негнусливата зодия или елемент!  :bedtime2: