Страхотна гръмотевична буря се задава във Варна, стана тъмно като през нощта изведнъж.
Леле, вятърът отнесе две саксии с цветя от перваза на терасата.
просто идея си нямаш тука какво беше. беше страшно направо

към 18 часа само като погледнах цвета на въздуха и небето и викам на дъщеря ми да изведе кучето набързо, че ще стане страшно след малко. докато се върне детето и запука дъжд. такива силни струи - все едно къщата беше под вода. онзи ден нали пак беше така и сега по същия начин.
обаче аз да забравя да почистя чучурите на терасата и като стана като басейн всичките тераси и по едното време от едната взе да прелива вода вътре в хола

добре че държа една сопа за такива случаи бучната в едната саксия, че се наложи да изляза на терасата в най-големия дъжд да отпушвам чучурки

ама къв кеф - водата на терасата стигаше до над глезените ми и като стъпваш и шляпаш и аз си подскачах за да плиска настрани /тъй и тъй станах вир вода и по-мокро от това не можех да стана/....
странни са ми такива дъждове. никога не валяли такива поне тук във Варна. май се сещам за през целият ми живот за 2 такива дъжда и това е, а сега 2 такива за няма и 5 дни... не е на добре това...