така си се стагнирала сама, че бомба трябва да избухне, за да те разчупи малко.. кога ще ти мине урана върху слънцето, а??..да те видя малко по- овено-слънчево- необуздана..
И какво да направя? Навън с табелка ли да изляза, че Юпитер и Уран са ми върху Слънцето на К5, а "принца" все го няма? :57:
а, това е една много добра идея!!!!..имам предвид да излезеш навън..
Абе защо пишите с Й кратко всички думи в множествено число? В българския език се казва зодиИ, асоциациИ.
:blink: :blink: Лили, на връщане ще се намесят планетите, сега само загряват
тя Лили все бяга по тъча, ама на уран няма къде да му избяга...
Лили, на 20/08, когато Марс и Венера застанат на Плутон...
На Юпитер и Уран им бягам, но като се включи тежката артилерия /Сатурн и Плутон/, прошка вече няма да има, усещам го аз.
Цитат на: Divna в Август 11, 2010, 11:33:05 pmЛили, на 20/08, когато Марс и Венера застанат на Плутон...Юнона ми е в края на Скорпион, в първи дом. :blink:А за 20ти никакви по-специални планове нямам, плановете по-скоро засягат периода на предстоящото меркуриево ретроградие.
п.с. може на сватбата да не ме поканиш, нито знам как се гледат деца да ти давам съвети, но ще ти изпращам положителни мисли на подкрепа, както и златиста енергия ли, как беше...можеш да разчиташ на това.. :93:
пу то на 20 ли било? обинокновено не се чака събитие на деня,а последващоДивна, ти вярваш лина юнона?
поне ти свободен ли си за чат в темата ''говорилня 3''..
имало вероятност за голяма лИбоФ тогаваз, ама не било най-благоприятния период за брак. А тя по-нататък предстои, към края на 2011-та...
Не, админа е на хазартна вълна.