Ау Аурорка, съчувствам ти, изживяла съм го и аз, но с майка, просто чаках в комшийката да се приберат някой от домашните да ми отключат, звънях и по телефона ,тропах ,чуках на вратата, от балкана виках,хола отворен - т-ц, тя гледала -Дързост и красота-и реалността се губи
А днес и на мен ми се случиха странни неща, отивам да си купя кафе, смилат ми го и дупка, нося портфейл, а вътре нищо ,забравила съм си парите,връщам се , пресичам две коли се сблъскват пред мен, вече с пари- магазина обедна почивка, отивам да плащам др.сметки, мотая се, звъня на дъщеря ми включва се гласова поща,без да набере дори,а тя си я изключи,затварам, влизам в магазин да се помотая и чувам глас на човек ,който сега живее на морето,и ми говори не спира, викам си полудявам,осенява ме истината,вадя си джиесема той се е самовключил и върти запаметени разговори ,не мога да го изключа, всички ме гледат странно ,мъка-мъка,накрая си платих кафето и бегом в къщи ,стига ми за днес- тр.Венера в 4 каре Плутон и тр. Мерк в 4 тригон Асц /Марс
накрая си направих едно силно кафе за оросяване на мозъка и сега помня...