Здравей Гост

Болежки и транзити

• 150 Отговора
  • 18816 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Болежки и транзити
« Отговор #60 -: Септември 11, 2011, 11:20:43 am »
Може пък болежките да са, за да ни накарат да обърнем внимание на физическото си тяло.  :unsure:

*

AH

• 2201
« Отговор #61 -: Септември 11, 2011, 05:10:52 pm »
Може пък болежките да са, за да ни накарат да обърнем внимание на физическото си тяло.  :unsure:

да, няма да сме като коне с капаци, че както се казваше: сложим ли наочници, не бива да забравяме, че с тях вървят юзда и камшик ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #62 -: Септември 11, 2011, 07:16:25 pm »
Мдм, и понеже на мен ми помина световъртежът, вчера ненадейно се събудих с, ах, каква изненада, болки в гърлото и ушите.
И сега пак ме болят и нямам думи вече...

*

AH

• 2201
« Отговор #63 -: Септември 11, 2011, 07:27:15 pm »
Мдм, и понеже на мен ми помина световъртежът, вчера ненадейно се събудих с, ах, каква изненада, болки в гърлото и ушите.
И сега пак ме болят и нямам думи вече...

не ги мисли  болките- я виж ония линкове, които е дал Келвин

*

kaily

• 5145
« Отговор #64 -: Март 11, 2012, 04:18:13 pm »
Ужасно ми е нервно.
От 2-3 седмици, ама па днес направо се пръскам.
Как е при вас?   :41: :41: :41: :33: :41:

« Отговор #65 -: Март 11, 2012, 04:33:01 pm »
Ужасно ми е нервно.
И с мен е така. Откакто ретро Марс е захапал слънцето ми на 13 гр.Стрелец,( особено когато беше в орбис) не знаех къде се намирам от нерви. Но при мен има и други фактори транзитен Нептун точен квадрат натална Венера (упр.на АС) и транзитен Плутон квадрат натална Луна. Не си намирам място.

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Март 11, 2012, 04:50:00 pm »
Пийте чайчета де :)
И ако е от марс-повечко движение

Аз освен един гастрит тия дни, съм ок
Ама то за пролетта е нормално

*

abroad

• 2187
« Отговор #67 -: Март 11, 2012, 04:51:02 pm »
Ужасно ми е нервно.

а мен ме боли гръб, и масаж не помогна
станала си много кротка, пък то трябва на някъде да избива ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Март 11, 2012, 06:44:36 pm »
Ужасно ми е нервно.

Хванах стирката, понякога и това помага!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #69 -: Март 11, 2012, 06:48:27 pm »
Abrоаd, според мен е от транзитни Сатурн и Луна в/у върха на наталното ти тао.

*

abroad

• 2187
« Отговор #70 -: Март 11, 2012, 06:51:27 pm »
Abrоаd, според мен е от транзитни Сатурн и Луна в/у върха на наталното ти тао.

:blink: така е, при първо преминаване беше друга болежка
но къде са безгрешните да хвърлят камък, че не съм си отработила Сатурна, Луната и квадрата ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #71 -: Март 11, 2012, 07:01:13 pm »
Ох, каква хубава тема,
Ето къде мога да си поохкам и оплача от болките в гърба си. Напоследък са нетърпими, преди беше като плексит от лявата страна а сега като че ли изпитвам една обща слабост на селия гръбначен стълб. Боли ме и при всеки опит за наместване става по-чувствитено.....Обикновено при изпукване и някое и друго упражнение за гръбнака се успокоява но сега не е така..
Сатурн ми е У6, а К6 е на 29 гр. в Когирог, като отмине това каре, дали ще се успокоят нещата ????
Не търпимо, е защото не мога да спя и това ме изнервя и изтощава много ....

Аз друго искам да попитам относно СД Сатурн, от 2 години е в 12 дом. Това дали ще се отрази на шести ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #72 -: Март 11, 2012, 07:08:56 pm »
  Душко, от тези болежки почти всеки се оплаква. Аз перманентно на последно време, чисто психологически отхвърлям целия товар, който нося, като силно си повярвам, че Господ ще се погрижи, за това което не мога да нося. Олеква ми за известно време, но после пак се впрягам и пак така...Другото, което може да ни успокои е, че казват заради този квантов скок, по този начин свикваме да приемаме енергията, която е извън нашите честоти, така се пробужда Дракона в нас - символизиран от гръбначния стълб.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Март 11, 2012, 07:14:07 pm »
  Душко, от тези болежки почти всеки се оплаква. Аз перманентно на последно време, чисто психологически отхвърлям целия товар, който нося, като силно си повярвам, че Господ ще се погрижи, за това което не мога да нося. Олеква ми за известно време, но после пак се впрягам и пак така...Другото, което може да ни успокои е, че казват заради този квантов скок, по този начин свикваме да приемаме енергията, която е извън нашите честоти, така се пробужда Дракона в нас - символизиран от гръбначния стълб.

А бе незнам .... и това до края на 2012 ще сърши ли ? Питам за скока  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #74 -: Март 11, 2012, 07:15:27 pm »
 ;D ;D ;D Ще разберем по гърбовете ни, като спрат да ни болят, значи се е извършил.

*

abroad

• 2187
« Отговор #75 -: Март 11, 2012, 07:17:57 pm »

Тези, които ви боли гърба дали имате аспект на Сатурн с Марс?

---------

Нали по гърба протича енергията! Значи може при болки в гърба да има блокирана енергия.

да де, нали това казвам

*

Diyana

• 2705
« Отговор #76 -: Март 11, 2012, 07:18:26 pm »
Дами, след една определена възраст, ако се събудим сутрин и нищо не ни боли, най-вероятно сме умрели ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

• 2187
« Отговор #77 -: Март 11, 2012, 07:19:25 pm »
Дами, след една определена възраст, ако се събудим сутрин и нищо не ни боли, най-вероятно сме умрели ;D.

тъй, тъй, ма не сме достигнали тая възраст ;D

« Отговор #78 -: Март 11, 2012, 07:20:24 pm »
 Хахахахаха - верно. Хелооо, животът ни е тежък мила, всичко ни тежи, България ни тежи вече, управниците ни тежат...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #79 -: Март 11, 2012, 07:22:37 pm »

Тези, които ви боли гърба дали имате аспект на Сатурн с Марс?

Може и на Сатурн с Луна.

Нали по гърба протича енергията! Значи може при болки в гърба да има блокирана енергия.
Мдаааа...р азходящ съвпад Сатурн -Луна и разходящ квадрат Сатурн - Марс
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева