Здравей Гост

Как да съсипем враговете си

• 48 Отговора
  • 22953 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Как да съсипем враговете си
« Отговор #20 -: Май 30, 2013, 02:02:49 pm »
Даа бе, да.  ;D Аз не съм такъв. Той да му мисли. Рано или късно, на всеки му се връща, каквото сам си надробил.  :mellow:

ПП: Не обичам да съдя хората и нека това да не се приеме като осъждане, но пускането на подобни теми е много опасно. Всякакви хора се навъртат из нета и не се знае дали на някого няма да му хрумне да направи някоя глупост.

« Отговор #21 -: Май 30, 2013, 02:06:35 pm »
Даа бе, да.  ;D Аз не съм такъв. Той да му мисли. Рано или късно, на всеки му се връща, каквото сам си надробил.  :mellow:

ПП: Не обичам да съдя хората и нека това да не се приеме като осъждане, но пускането на подобни теми е много опасно. Всякакви хора се навъртат из нета и не се знае дали на някого няма да му хрумне да направи някоя глупост.
Да , съгласна съм с това :-[

« Отговор #22 -: Май 30, 2013, 05:04:44 pm »

Да , съгласна съм с това :-[

предлагам да се обърнем с колективно искане съм админа да изтрие темата!
който е съгласен - да копира това и да го посне!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #23 -: Май 30, 2013, 05:20:12 pm »
Апостолов една астрологична тема публикувал ли е в този форум изобщо? Ко му четете глупостите? ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #24 -: Май 30, 2013, 05:28:21 pm »
Вече съм информирал модераторите, дано се вслушат в молбата ми.

« Отговор #25 -: Май 31, 2013, 08:43:42 am »
Всякакви хора се навъртат из нета и не се знае дали на някого няма да му хрумне да направи някоя глупост.
не е нужно хората да се навъртат в нета, достатъчно е да пуснат Езо тв и да се нагледат на подобни неща- човечета от хартия се горят, абе какво да разправям, пуснете си диема фемили след полунощ и вижте, че са търсени врачките повече от астролозите
ами , точно ,  явно хората много се интересуват от такива работи , и според мен поне от този форум трябва да се изтрие  :-[
А се чудя , защо този народ лудна по такива неща , това не е начина да си оправиш живота  :angry:, а най много да го съсипят в основи

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #26 -: Май 31, 2013, 10:13:23 am »
Не ми казвайте, че приемате тази тема, в която се говори за прах от кожата на гърмяща змия, кутсузлийски кристали и пране на чорапи на сериозно   :blink:
Знам,че има хора, които се занимават с правенето на магии, особено в България- бедност, злоба до безкрай..факт е - но тази тема е...една абсолютна пародия на всичко това.

"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #27 -: Май 31, 2013, 12:02:12 pm »
Не ми казвайте, че приемате тази тема, в която се говори за прах от кожата на гърмяща змия, кутсузлийски кристали и пране на чорапи на сериозно   :blink:
Знам,че има хора, които се занимават с правенето на магии, особено в България- бедност, злоба до безкрай..факт е - но тази тема е...една абсолютна пародия на всичко това.
ооо вярвай ми , чувалам съм и по страни , и ужасни неща от тези тук , и то от хора изпатили си от подобни неща които няма да напиша , и то е ясно защо
Знам от една астроложка , която е и екстрасенс , че много често от правене на магии на  хора за които е поръчана или направена ,  им се изкривява наталната карта , и до голяма степен им се отклонява , и променя живота
Много страшни неща съм чувала , и даже наглед безобидно нещо за човека което му се дава от друг , или подхвърля  и тн може много бързо да му помрачи съзнанието , когато е насочена към него определена енергия , и не винаги трябва да са прах от змии /може даже да е един прекрасен букет с неправилна енергия заредена и тн

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #28 -: Май 31, 2013, 12:04:59 pm »
Но ок.."За" съм да се изтрие- защото дори и шега с това не бива!
Подрепям ви.

Макар, че си беше смях..с тоя подлудяващ прах и тва пране............... ;D ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #29 -: Май 31, 2013, 12:08:51 pm »
ооо вярвай ми , чувалам съм и по страни , и ужасни неща от тези тук , и то от хора изпатили си от подобни неща които няма да напиша , и то е ясно защо
Знам от една астроложка , която е и екстрасенс , че много често от правене на магии на  хора за които е поръчана или направена ,  им се изкривява наталната карта , и до голяма степен им се отклонява , и променя живота
Много страшни неща съм чувала , и даже наглед безобидно нещо за човека което му се дава от друг , или подхвърля  и тн може много бързо да му помрачи съзнанието , когато е насочена към него определена енергия , и не винаги трябва да са прах от змии /може даже да е един прекрасен букет с неправилна енергия заредена и тн

Вявам в тези неща, по думите на някакви врачки съм си патила, разваляли са ми уж..бе жива и здрава съм, върви ми в живота, да чукам на дърво....

Но това за изкривяването на натала- е тва не знам как ще стане :lol: ако нещо ти направят- най много да не можеш да се възползваш от шансовете, които ти се дават по дирекция, прогресия и транзит- ма да ти се изкриви натала :lol: едва ли..

« Отговор #30 -: Май 31, 2013, 12:17:38 pm »

Вявам в тези неща, по думите на някакви врачки съм си патила, разваляли са ми уж..бе жива и здрава съм, върви ми в живота, да чукам на дърво....

Но това за изкривяването на натала- е тва не знам как ще стане :lol: ако нещо ти направят- най много да не можеш да се възползваш от шансовете, които ти се дават по дирекция, прогресия и транзит- ма да ти се изкриви натала :lol: едва ли..
ами , и аз не го разбирам много , но жената така го каза  :-\Сега ще дам един уж на пръв поглед безобиден пример,,,,,,,преди две години , една жена ми подари за нова година едно колие с обици , по това време с въпросната жена бяхме в ужасни отношения , но лицемерието е голяма работа :-Xотгоре на това трето лице ми каза , че при покупка на въпросния подарък 100 пъти е казала колко се е охарчила , по онова време въпросния човек ме е мислил с всичко друго , но не и с добро
Така или иначе аз приех подаръка , и мои приятели ме посъветваха да се отърва от него , но обеците и колието бяха толкова хубави , че сърце не ми даваха , даааааааааааа, и до след месец когато ми започнаха проблемите , от които още не мога да се отърся
Въпросната жена съм далеко от мисълта да ми е направила нещо , но силата на мисълта е много голямо оръжие , въпреки , че не съм на 100 процента сигурна за какво е идвало реч покрай този подарък
« Последна редакция: Май 31, 2013, 12:26:11 pm от sme6ko_84 »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #31 -: Май 31, 2013, 12:26:46 pm »
Тя може би на енергийно ниво го усеща все едно е изкривена картата- явно има способностите да усети енергийното натоварване.
Но самата карта е снимка на звездите, вселенска снимка, която важи за много неща и хора появили се в този момент или започнали в този момент.

Картата на положението на звездите 1.06.1978 в 11:45 а.м  е една за целия свят, за цялата вселена. Няма как повлияване на енергията на една брънка (прашинка, човек) част от този вселенски момент да изкриви положението на цялата вселена в този момент (ОТМИНАЛ МОМЕНТ- минало бешело).

Тогава бихме говорили за масов ефект на пеперудата, предизвикан от българските циганки, ходжи и луди лели.  ;D
Няма как да стане това....
А ако стане, ще се окаже че българите са виновни за всички пакости на тази земя- глобалното затопляне, войната в Сирия, измирането на пчелите ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #32 -: Май 31, 2013, 12:30:18 pm »
Сега ще дам един уж на пръв поглед безобиден пример,,,,,,,преди две години , една жена ми подари за нова година едно колие с обици ,

какво направи в крайна сметка с тези неща

« Отговор #33 -: Май 31, 2013, 12:35:05 pm »
Сега ще дам един уж на пръв поглед безобиден пример,,,,,,,преди две години , една жена ми подари за нова година едно колие с обици ,

какво направи в крайна сметка с тези неща
Казаха ми два метода , да ги хвърля или да ги подаря на човек към който не е насочена тази енергия , моя приятелка реши да ги вземе , като тя беше наясно с въпросния подарък
Да ти кажа от този момент много гледам кой какво ми подаряви , и в какви отношения съм с въпросния човек , и без да се замислям ги хвърлям

« Отговор #34 -: Май 31, 2013, 01:21:36 pm »

Казаха ми два метода , да ги хвърля или да ги подаря на човек към който не е насочена тази енергия

има възможност подобен подарък да навреди на третия човек! .. нищо че енергията не е насочена към него.
така че според мен този вариант не е добър. По-добре да се унищожи предмета! (пречистване с огън)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #35 -: Май 31, 2013, 02:14:41 pm »

има възможност подобен подарък да навреди на третия човек! .. нищо че енергията не е насочена към него.
така че според мен този вариант не е добър. По-добре да се унищожи предмета! (пречистване с огън)

Такива съмнителни предмети се изхвърлят в река. В никакъв случай не бива да се изгарят.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #36 -: Май 31, 2013, 02:32:38 pm »
това са измислици, един казва да се изгорят, друг да се хвърлят в река, в същност няма значение. Но ако вярваш, че ще ти помогне да ги хвърлиш в реката, най-вероятно си прав. Ако пък вярваш, че изгарянето ще помогне - пак си прав.

Цитат
Въпросната жена съм далеко от мисълта да ми е направила нещо , но силата на мисълта е много голямо оръжие
И аз съм на мнение, че вярата и силата на мисълта е това, което има значение, както и някой по-рано каза в темата. smeshko - ти също вече си била с убеждението че тази жена е имала лоши цели и другите са ти го казали, ти си вярвала(подсъзнателно ако ще), че тези бижута ще ти навредят, така че е съвсем логично, че в последствие са ти се случили кофти неща, след като самата ти си го очаквала (съзнателно или не)
Преди време една циганка ме беше спряла и ми каза, че ми е направена черна магия, просто й отговорих, че не вярвам в това, следователно няма как да ми повлияе и така и не се "възползвах" от предложението й да ми я разваля и да й плащам... що за глупости

« Отговор #37 -: Май 31, 2013, 02:56:49 pm »
Вие сериозно ли вярвате в такива неща бе хора? Не вярвам,че магия може да застигне човек,който не вярва в нея!!!
Ами факт е, че мен ме застигна навремето, когато работех в шивашка фирма- направих един ден внезапно бъбречна криза, колежката ми отдясно, която с ножичка си изрязваше кончетата, че нейната машина беше с повреден нож веднага се настани на моята, която беше с автоматичен  :blink: После разбрах от друга колежка как са ходили при една циганка в краен квартал, занесли са снимки от новогодишния банкет.
Тази, която ми каза е ходила да пита дали ще я приемат да следва и беше приета, когато я срещнах случайно, и ми каза за магиите на другата, в която бях видяла с очите си една обемиста книга за правене на магии при единственото си гости у тях. Но наистина се връща- сега се скита от фирма на фирма, а италианската където бяхме се изнесе в Китай на следващата година, след като ме махнаха. Хващали са ме магиите и на свекървището и то в период, когато гледах с насмешка на това и въобще не вярвах на такива неща- на нея също се върна всичко по много гаден начин, затова нека всеки, който прибягва до такива услуги да се замисли дали е готов да плати цената.
И пак не вярвам! Според мен всяка една от случките може да се обясни с кофти транзит или кофти лунация!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #38 -: Май 31, 2013, 03:26:39 pm »
това са измислици, един казва да се изгорят, друг да се хвърлят в река, в същност няма значение. Но ако вярваш, че ще ти помогне да ги хвърлиш в реката, най-вероятно си прав. Ако пък вярваш, че изгарянето ще помогне - пак си прав.

Цитат
Въпросната жена съм далеко от мисълта да ми е направила нещо , но силата на мисълта е много голямо оръжие
И аз съм на мнение, че вярата и силата на мисълта е това, което има значение, както и някой по-рано каза в темата. smeshko - ти също вече си била с убеждението че тази жена е имала лоши цели и другите са ти го казали, ти си вярвала(подсъзнателно ако ще), че тези бижута ще ти навредят, така че е съвсем логично, че в последствие са ти се случили кофти неща, след като самата ти си го очаквала (съзнателно или не)
Преди време една циганка ме беше спряла и ми каза, че ми е направена черна магия, просто й отговорих, че не вярвам в това, следователно няма как да ми повлияе и така и не се "възползвах" от предложението й да ми я разваля и да й плащам... що за глупости

За съжаление не са измислици. Това за реката не е произволно, то се основава на определени принципи.
Заблуда е, че можеш да се отървеш от магиите, като не вярваш в тях. Ако имаш такава вяра, че чрез нея да можеш да ходиш по водата, ще се спасиш, но ако в опита си да подражаваш на Христос, потънеш, тогава и от магиите няма да можеш да се избавиш. Малцина са хората, които само с вяра могат да си помогнат.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #39 -: Май 31, 2013, 03:55:07 pm »
Разбира се и историята на akruks, винаги може да се обясни с едно или с друго... може и просто съвпадение да е..

За съжаление не са измислици. Това за реката не е произволно, то се основава на определени принципи.
Заблуда е, че можеш да се отървеш от магиите, като не вярваш в тях. Ако имаш такава вяра, че чрез нея да можеш да ходиш по водата, ще се спасиш, но ако в опита си да подражаваш на Христос, потънеш, тогава и от магиите няма да можеш да се избавиш. Малцина са хората, които само с вяра могат да си помогнат.

Ами предполагам може да се разгледа и така - моята вяра срещу вярата на този, който би ми направил магията, защото и той сигурно има вяра  :blink: Коя е по-силна..
Много ме кефи тоя цитат: "Тъмнината не може да прогони тъмнина; само светлината може да го направи. Омразата не може да прогони омраза; само любовта може да го направи."

Само, че омразата не е основната вибрация, която се противопоставя на любовта - осното чувство зад омразата е страх.

Мисълта ми е, че зад тия "черни магии" които правят някои хора - лежи техния страх, който може да бъде "прогонен" само с любов. На всяко действие си има противодействие.