Здравей Гост

Посланието на HELO/HI към съфорумците

• 65 Отговора
  • 15842 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Посланието на HELO/HI към съфорумците
« Отговор #60 -: Септември 07, 2010, 03:10:42 pm »
Е, аз па казвам, че никой от вас няма да стане професионален астролог. И кво праим?

миличък, ние тук сме събрали да си практикуваме хобито! Никой няма такива претенции.

Опааа, беше писала, че когато станеш на 50 ще ставаш професионален астролог. Някои с Меркурий в Телец помним.

Както си тръгнала така, дотогава няма да научиш астрологията толкова, че да почнеш да познаваш.  :P

Аз може да съм казала много неща, Хело, но дали си ги поставям като цели и приоритети, това е съвсем друго нещо. визията ми за бъдещето до този момент не показва такива изгледи. Хванала си разговор между мене и Марая, защото тя много ме "лансира", а знаеш че тя е обиколила де що има професионални астролози в България. Помня какво съм казала, че евентуално като се пенсионирам, мооооже, но не е сигурно. Ти сметка ли ми дириш за казаното? Водолей съм, не правя планове чак толкова надалеч. Ние сме непредвидими....Пък....никога не се знае.

Небесна , видях си името и реших да питам защо съм визирана, щото не разбрах какъв е спора и какво диря аз там!? :P :-\
Хело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!
а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно място да ти остане малко сърце въпреки битките и дух и душа.... :blink:

Нали си говорихме, кой кога ще се занимава професионално с астрология и аз ти казазах, че след като се пенсионирам, а ти ме навиваше да започна по-рано. Не се сещам по друг повод да съм споменавала изобщо че искам да се занимавам професионално с астрология. А Телето се опитва да ме убеди, че помни и знае по-добре от мен какви са целите ми. Това е! Цунки-гунки на теб и децата!  :kissd:

Намерих нещо много интересно тук!
Абе къде ли е Хелото? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #61 -: Септември 07, 2010, 03:14:39 pm »
Скоро нали се появи с маймунския ник и имаше хорарно питане, после пак изчезна. Не ще и да чуе за нас.  ;D От инат ще се пръсне значи, а аз съм винаги доволна наоколо като има Телета, но явно няма да я бъде тая.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Септември 07, 2010, 03:52:49 pm »
Скоро нали се появи с маймунския ник и имаше хорарно питане, после пак изчезна. Не ще и да чуе за нас.  ;D От инат ще се пръсне значи, а аз съм винаги доволна наоколо като има Телета, но явно няма да я бъде тая.  :P

В интерес на истина липсата на земя се усеща във форума напоследък! :72: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Септември 07, 2010, 06:14:52 pm »
В интерес на истина липсата на земя се усеща във форума напоследък! :72: :wink2:

Затова провидението доведе Мирабела във форума  ;) :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Септември 07, 2010, 06:31:19 pm »

Затова провидението доведе Мирабела във форума  ;) :blink:

Неее , не само нея и другаря Алон. Много ми мяза на стар комунист или на син на такъв....

« Отговор #65 -: Септември 07, 2010, 06:48:11 pm »
Kakво общо има Мирабела със земя ?! ;D

Ооо, бъркам я с някаква дева, значи. Да ме прощават водолеите  :P ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.