Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42528 Прегледи
*

Divna

Стреличка, страхотен изказ имаш!
Описала си случката по метода на англичаните ;D. Много ми е драго да те чета.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан

ооо,не ! изобщо не!
ти пък около печката...,ами ,ами.
все и доставя удоволствия кто два пъти месечно я разхожда до Париж ,въобще глези я.
взел и е жена ,която да и гледа къщата.
абе пълен извратеняк....думи нямам!

Не съм имала предвид, че не й угажда, а че е жена, която държи на семейните традиции....да го наречем. Към Луната има и много хубави аспекти..не съм казала, че не й угажда. А ти откъде знаеш, че и тя не го глези?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

ооо,не ! изобщо не!
ти пък около печката...,ами ,ами.
все и доставя удоволствия кто два пъти месечно я разхожда до Париж ,въобще глези я.
взел и е жена ,която да и гледа къщата.
абе пълен извратеняк....думи нямам!

Не съм имала предвид, че не й угажда, а че е жена, която държи на семейните традиции....да го наречем. Към Луната има и много хубави аспекти..не съм казала, че не й угажда. А ти откъде знаеш, че и тя не го глези?  :rolleyes:
не помня каква и беше зодията...май беше везна.
като нищо си акат ;D ;D ;D ,от къде да ги знам ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Е, нали задника на Везните е ерогенна зона  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Стреличка, страхотен изказ имаш!
Описала си случката по метода на англичаните ;D. Много ми е драго да те чета.

И на мен ми хареса художествения изказ.

*

Марая

• 28287
Марая, аз уж нямам извратени планети, пък съм извратен, да не би да лъжа?
няма такова понятиекато извратена планета. ;D
има така наречения баланс на енергий в хороскопа.
прилича ми на пълен куфар.
представи си , че в ръцете си имаш два куфара. единия препълнен ,а другия празен. празния без усилие можеш да повдигнеш ,да размахваш в различни посоки , а пълния го носиш ,но тежи и ти е дискомфортно.
така е и с домовете в натала. там където е препълнено ,там където има стелиуми липсва баланс и могат да се получат аномалитични прояви на характеристиките на планетите. там където е празно , трудно можем да контролираме всеки един аспект засягащ куспидата и /или/упр. на планетата.
т.е липсаа на баланс по стихий , знаци и пр....е категорична предпоставка за нетрадиционни прояви. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532

Ми да, нали Везните са естети, сигурно се наслаждават на гледката взаимно.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Ми да, нали Везните са естети, сигурно се наслаждават на гледката взаимно.  ;D ;D ;D

венера във везни :blink: , не е като венера в телец!
по-добре дипломатично да му се и""ка , отколкото..... ;D ;D ;D

*

Divna

Ако Венера на съпругата му е в Дева силно се съмнявам дали ще допусне някакви такива (нехигиенни акценти) по време на любовната игра  :blink:.

*

Марая

• 28287
Ако Венера на съпругата му е в Дева силно се съмнявам дали ще допусне някакви такива (нехигиенни акценти) по време на любовната игра  :blink:.

И аз! :57: :57: :57:

Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #210 -: Юли 10, 2010, 04:33:41 pm »
Марайка, на  г-н Кензо/ не парфюма/  му разкостихте фамилията, чак до неродените деца
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Юли 10, 2010, 04:53:00 pm »
Марайка, на  г-н Кензо/ не парфюма/  му разкостихте фамилията, чак до неродените деца

МИ .....отвратена съм !
направо не мога да го осъзная....
да го прекръстя на г-н Кензо Фекалиев! ;D ;D ;D

« Отговор #212 -: Юли 10, 2010, 05:38:46 pm »

МИ .....отвратена съм !

природозащитник, всичко, което се отдели,го рециклира, свободно съчетание полезното с приятното, завършен- затворен  цикъл :o
от нищо нещо, бъррррр
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #213 -: Юли 10, 2010, 05:54:56 pm »

МИ .....отвратена съм !

природозащитник, всичко, което се отдели,го рециклира, свободно съчетание полезното с приятното, завършен- затворен  цикъл :oот нищо нещо, бъррррр

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Nebesna

Маркиз дьо Сад.

Според класическите астролози съвпадът на Венера със Сатурн дава извратени сексуални предпочитания. А според съвременните астролози Сатурн е консервативен. Вие как мислите? Дали дисциплиниращата роля на Сатурн не е в основата на "наказанията" при садистите.

*

Divna

А, Небесна, знаеш ли, че "познавам" една жена с такъв аспект съвпад Сатурн/Венера , като двете планети опозират на Марса. В картата на маркиза забелязвам, че Сатурн и Венера го квадратират.
Та за тази жена само с няколко думи. Докато е била по-млада всичко е било ОК. Имала си е съпруг, но е нямала никакво самочувствие и си е стояла кротко. Сега е на 50 и е фурия с мъжете.
Мисля, че този аспект дава ограничение, но явно след години се задейства и стой и гледай.
Тази жена за която говоря има вид верно на незадоволено сексуално животно. Представям си какви ги върши като се стигне до по-интимната част.

*

holanda

Маркиз дьо Сад.

Според класическите астролози съвпадът на Венера със Сатурн дава извратени сексуални предпочитания. А според съвременните астролози Сатурн е консервативен. Вие как мислите? Дали дисциплиниращата роля на Сатурн не е в основата на "наказанията" при садистите.

еиии,разгеле,този откога го промотирам...само за информация ще добавя,че той е осъзнавал какво прави с ясната цел да 'отвори'' възприятията на обществото.Има безброй скандални книги, в които е апелирал за освобождаване на задръжките ...незнам точно какво е правел с жените,виждала съм някои илюстрации,но се чудя на кое да вярвам.В книгите си пише за оргии,фелацио,играчки за садо-мазо/от него произлиза думата садизъм/...затова е завършил в лудница,но доколкото знам не е проявявал грубост и жестокост към жените.

*

holanda

разбира се, ако има някакъв начин тази енергия да излезе от друго място може би няма да стане така..

да,може да станеш Freud  :P

*

Nebesna

Сатурн винаги дава задръжки и ограничения, но особено много, когато е в заточение в Рак - тогава може да бъде жесток. В тази карта Сатурн оказва ограничаващо въздействие на двете еротико-сексуални планети - Венера и Марс и няма начин просто да не модифицира сексуалността, да не остави своя отпечатък върху нея. Луната като управителка на сатурн е анарета (според тази карта) и е в квадратура със Слънцето. При мъжете с такава квадратура съм забелязала, са в различна степен "женомразци" - често изпадат в конфронтация/конкуренция с женския пол, но това няма пряко отношение към темата.

*

Lillie

• 30532
В картата на Маркиз дьо Сад има Марс в Овен в квадрат към Венера/Сатурн. Сатурн е в Рак, където не се изявява в най-добрата си светлина. В квадрата между Марс и Сатурн Марс е по-силната планета, позицията на Сатурн в заточение определя по-ниско ниво на задръжки в проявите на жестокост - Марс в Овен, особено като се вземе под внимание опозицията на Уран с Венера/Сатурн. Уран в Козирог в опозиция с Венера и Сатурн в Рак по-скоро предполага бунт срещу възприетите социални норми, вкл. и семейни ценности. Всъщност в онези далечни времена той Урана си не го е "виждал"  ;D (шегувам се, но нали се гледаха само планетите от септенера) и е изразявал енергията на квадрата между Марс и Венера/Сатурн по възможно най-първичния присъщ на Марс в Овен начин. АС в Скорпион поставя допълнителен акцент върху силовите игрички. Плутон е на трон и се намира в 12 дом - на колективнто несъзнателно. В картата има и голям земен тригон, в който участват Луна в Дева, Меркурий в Телец и Уран в Козирог. Тук има връзка с плътското, сетивността, но отношението му към телесните и сексуални нужди добива много нестандартен оттенък.
Всъщност опозицията на Уран с Венера и Сатурн е широка, но Уран се намира в съвпад с ЮЛВ, ретрограден. А Плутон изгрява близо до АС, намира се в една от силовите зони в хороскопа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.