Здравей Гост

ВЛАСТНА ЛУНА

• 211 Отговора
  • 33162 Прегледи
Re:ВЛАСТНА ЛУНА
« Отговор #200 -: Декември 31, 2010, 04:04:44 am »
Спокойно де.. то е скоро! Ще видим какво ще ми се сервира..  ;D
Спирам да го мисля... само да не ми затъмни шофьорските курсове още 1 година, че тогава ще му мислиш..
Въпреки, че Марс в моя случай не играе и не би трябвало толкова да ме притеснява специално това за курсовете.. но все пак това е Уран.. ти знаеш, че него не бива да го подценяваме...че той ако ни почне..  ;)
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

« Отговор #201 -: Декември 31, 2010, 04:15:26 am »
elfidka, приключих вече:)
Ще правя каквото трябва пък да става каквото ще.. Човек трябва да живее както иска не както трябва! То времето си минава.. ако само седя и си гледам картата до никъде няма да стигна! Човек трябва да действа... без значение какви са последствията! Всяка пречка, всяка трудност ни учи на нещо ново... :blink:
Като стане тогава ще го мисля...  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #202 -: Декември 31, 2010, 08:21:52 am »
elfidka, приключих вече:)
Ще правя каквото трябва пък да става каквото ще.. Човек трябва да живее както иска не както трябва! То времето си минава.. ако само седя и си гледам картата до никъде няма да стигна! Човек трябва да действа... без значение какви са последствията! Всяка пречка, всяка трудност ни учи на нещо ново... :blink:
Като стане тогава ще го мисля...  ;)

Ей , разбрала си нещо , ама не както трябва....
Ти можеш да искаш всичко ....,но готова ли си да носиш отговорността на онова , което искаш.... ;) ;D
Нищо не идва даром и нищо , ама нищо не е безвъзмездно..... ;D Можеш да имаш всичко , което поискаш стига да имаш силата и смелостта да го поискаш...,но се иска и отговорност да го имаш! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #203 -: Декември 31, 2010, 09:21:08 am »
Ей , разбрала си нещо , ама не както трябва....
Ти можеш да искаш всичко ....,но готова ли си да носиш отговорността на онова , което искаш.... ;) ;D
Нищо не идва даром и нищо , ама нищо не е безвъзмездно..... ;D Можеш да имаш всичко , което поискаш стига да имаш силата и смелостта да го поискаш...,но се иска и отговорност да го имаш! :blink:

Щях да се очудя ако не се беше обадила... Ти ме изкара черна овца!  ;D
Ми представи си в минали животи съм се представила подобаващо и си идвам закърмена с отговорност?  :tongue2:
Сокола може да ти каже дали не съм трудолюбива и отговорна... Даже гледам и на Нели работата да свърша!  :wink2: :57:

« Отговор #204 -: Януари 03, 2011, 05:09:59 pm »
Ropotamo,

ти си била голям дзвер ;) Осите кардинални, управителите им кардинални...бах де'а да го е'а...

Ще помисля върху хороскопа ти, но...още от сега ти казвам, че вероятно не бих се справил с разтълкуването на семейната среда. Мен ми се виждат съвсем други сценариите.

Утре по обед, ако не ме юрне живота нанякъде - ще драсна, каквото измъдря...

Благодаря ти, това което ми  прати на " лични " е точно в десятката :blink:. Абе и ти си бил "голям дзвер" бе Таджи ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #205 -: Януари 07, 2011, 02:02:24 pm »
Хубава е темата, но в крайна сметка стигна ли се до някакво заключение, коя Луна е властна?
Дом, знак, аспекти, МП ... нещо обобщено има ли до тук?  

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Февруари 28, 2011, 07:01:06 am »
Хубава е темата, но в крайна сметка стигна ли се до някакво заключение, коя Луна е властна?
Дом, знак, аспекти, МП ... нещо обобщено има ли до тук?  

Все още не.....,а и на мен ми е интересно.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Февруари 28, 2011, 07:06:38 am »
ЛъФската е доста властна Луна  :mellow:

Няма впечатления...от много лъФски..... :mellow:
Мисля , че Скорпионската също би могла да влезе в списъка.... :rolleyes:

« Отговор #208 -: Февруари 28, 2011, 07:37:26 am »
Луна в Стрелец- майка ми е изключително властна. Подобно на Щастливка и аз съм с Плутон в 1 дом  и луна в стрелец в 4 . Може би моята грешка е че цял живот се опитвам да я \"омилостивя\" така да се каже, но при всички случаи дори и след като не сме се виждали година време се понасяме добре само за 1 ден и аз на втория предпочитам да си тръгна. Много труден контакт, а много бих искала да сме по-близки, да ми дойде на гости, да ми бъде приятел. Но все не успявам...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #209 -: Февруари 28, 2011, 07:40:33 am »
Оффф тъкмо щях да пиша в съседната тема, че щом Марайка мисли, че Скорпионската луна също е властна ...значи този художника сигурно е имал властна майка и не му се занимава с жени на човека  ;D

А за Луната Стрелец - не ми се струва да е властна ... там работата е огън и жупел  ;D А и аз с мойта майка добре си се понасям, сработваме се някакси, просто трябва повече да я слушаш и да я възприемаш като човек, не толкова като майка ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Февруари 28, 2011, 07:44:41 am »
Привличам такива луни...в стрелец ;D...Слънцето ми ги *лови*....Познавам майките на няколко такива луни...,впечатленията са ми добри.... :rolleyes: Не ги намирам за властни... :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #211 -: Февруари 28, 2011, 08:57:41 am »
Оффф тъкмо щях да пиша в съседната тема, че щом Марайка мисли, че Скорпионската луна също е властна ...значи този художника сигурно е имал властна майка и не му се занимава с жени на човека  ;D

А за Луната Стрелец - не ми се струва да е властна ... там работата е огън и жупел  ;D А и аз с мойта майка добре си се понасям, сработваме се някакси, просто трябва повече да я слушаш и да я възприемаш като човек, не толкова като майка ...

И аз съм с такава луна.. Мама така твърди, че трябва да я слушам повече  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!