.... прочетох и точно затова попитах :rolleyes: .Аз обичам да се изразявам лаконично, но в сегашния случай ще направя изключение :mellow: .
фактологията си говори сама за себе си, а така наречените велики неща засягат всички!
Великите неща засягат всички хора , но това не означава, че човеците трябва да знаят за великите неща или че имат потенциала да ги разберат.Мравките не разбират какво е гравитацията, но това не им пречи да си живеят, нито пък гравитацията се влияе от незнанието на мравките.
и как ако смея да попитам останалите, които искат да разберат нещо ще си набавят инфо ако всички мълчат като пънове
Възможността или невъзможността на хората да си набавят информация по никакъв начин не влияе на факта, че когато даден индивид черпи данни от външни за него източници (особено интернет), няма как да бъде сигурен в степента на истинност на въпросните данни ( разбира се това важи за индивиди, които не са ясновидци).
много против съм криенето на информация - сори батка ама Юпитер съвпад Меркурий съвпад Ас водолей - искам и постоянно търся различно инфо и по възможност да е повечко
Това, че ти си против криенето на информация, няма връзка с твърденията ми и не ги оборва.
това, което споделям е на база личен опит! наясно съм, че моят опит не е на другите, но и това е нещо в морето от глупости
Тезата ми ,за характеристиките на информация придобита от външни източници, важи с пълна сила - например ако даден човек,който не те познава(а пък дори и такъв, който те познава), чете написаното от теб, той няма как да знае каква част от текста в конкретния случай е истина и дали действително, това което споделяш "е на база личен опит".Четящият няма
как да прецени ( без наличието на допълнителна информация ) , доколко казаното от теб е така, по простата причина, че той не ти е в главата и не знае какво си мислиш.
Заключение: В началото на поста си казваш, че не съм прав, а на практика аргументите ти не доказват "неправотата" ми.
Затова ще те попитам пак - какво от писанията ми не е така :mellow: .