Здравей Гост

ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ - ОП-ове

• 43 Отговора
  • 10890 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ - ОП-ове
« Отговор #20 -: Март 30, 2011, 12:01:25 am »

Чудех се дали, когато попадна на такава информация, трябва да се бие тупана, но пусто Асц Лъв.. тая уста/клавиатура с ритник трябва да ми я затвори някой. Та чудех се, като пускаме такива информации дали не спомагаме за повече Лууш,  хората се страхуват, не всеки ще го поеме и им идва в повече, ти си в час за Егрегорите, а мъдреците си мълчат, дали не е по-правилно да се пази тишина? Но от друга страна, самите ние се радваме да научиме нещо повече и в тази връзка информацията е добре дошла на този, който има нужда от нея.

значи, до преди доста близко минало се е пазило мълчание с презумпцията, че който трябва той ще научи. езотеричните знания не са били лъжица за всяка уста. обаче сега е края на времената - всяка информация е добре дошла, защото има и Души, които на самият финал дет са вика ще трябва да се събудят. интернета е един от начините. вече знанието не е тайно, както е било преди. знанието е явно - погледни само сергиите за книги - има всичко. друг е въпроса, че отново знанието отива при когото трябва, щото нали се сещаш, че например леля ти Пена кварталната клюкарка няма да си мръдне пръста дори и да разлисти такава книга  ;D 

пускам темите тука, защото на мен самата ми са интересни. както виждаш не всеки ги чете, а още по-малко пък ги разбира... така, че дори и да ги прочетат ми е все тая. обаче дори и на един човек ако помогна с действията си да се събуди от дълбокия сън на Майята, то аз бих била щастлива...

и в духа на ускореното време ще ти кажа и още нещо: нито Мъдреците, нито Езотериката са такива каквито са били... лично според мен е крайно време на набием канчетата на спящите, пък каквото сабя покаже  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #21 -: Март 30, 2011, 12:24:43 am »
.... е, сигурно можеш и спането да си уредиш - шегувам се  ;D, то за спането и десетопръстната става!

Чудех се дали, когато попадна на такава информация, трябва да се бие тупана, но пусто Асц Лъв.. тая уста/клавиатура с ритник трябва да ми я затвори някой. Та чудех се, като пускаме такива информации дали не спомагаме за повече Лууш,  хората се страхуват, не всеки ще го поеме и им идва в повече, ти си в час за Егрегорите, а мъдреците си мълчат, дали не е по-правилно да се пази тишина? Но от друга страна, самите ние се радваме да научиме нещо повече и в тази връзка информацията е добре дошла на този, който има нужда от нея.

Тварите ги има, но от нашето вътрешно състояние зависи дали ще ги привлечеме към себе си. Затова искам да материализирам мисълта, че всеки човек има невинна Душа и е като цветето Лотос - свещен и ценен. Школата на Макаренко работи, той е превъзпитавал затворници чрез доверие, защото дори и в най-закоравелия престъпник може да се намери нещо положително. Ти беше писала за вредата от емоцията страх, значи, човек трябва да е спокоен и да приема всичко, което му се случва в живота като благословия и да вярва, че е за Добро.

Мъдреците мълчат, защото за големите и велики неща не се говори.Разгласяването на информация не е лошо, но е доста трудно ( и в множество случаи невъзможно )  да се установи дали споделената информация е истинна.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #22 -: Март 30, 2011, 12:40:34 am »

Мъдреците мълчат, защото за големите и велики неща не се говори.Разгласяването на информация не е лошо, но е доста трудно ( и в множество случаи невъзможно )  да се установи дали споделената информация е истинна.

според мен обаче изобщо не си прав! фактологията си говори сама за себе си, а така наречените велики неща засягат всички! и как ако смея да попитам останалите, които искат да разберат нещо ще си набавят инфо ако всички мълчат като пънове  ;)  много против съм криенето на информация - сори батка ама Юпитер съвпад Меркурий съвпад Ас водолей - искам и постоянно търся различно инфо и по възможност да е повечко  :tongue2:

това, което споделям е на база личен опит! наясно съм, че моят опит не е на другите, но и това е нещо в морето от глупости  ;)

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #23 -: Март 30, 2011, 01:03:12 am »
Казваш, че не съм прав - посочи кое точно от написаното в предишния ми пост не е така  :P .

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #24 -: Март 30, 2011, 01:05:25 am »
Казваш, че не съм прав - посочи кое точно от написаното в предишния ми пост не е така  :P .

мчи аз го писах бе - ти що не четеш  :thinking:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #25 -: Март 30, 2011, 02:32:33 am »
....  прочетох и точно затова попитах   :rolleyes: .Аз обичам да се изразявам лаконично, но в сегашния случай ще направя изключение  :mellow: .

фактологията си говори сама за себе си, а така наречените велики неща засягат всички! ;) 

Великите неща засягат всички хора , но това не означава, че човеците трябва да знаят за великите неща или че имат потенциала да ги разберат.Мравките не разбират какво е гравитацията, но това не им пречи да си живеят, нито пък гравитацията се влияе от незнанието на мравките.

и как ако смея да попитам останалите, които искат да разберат нещо ще си набавят инфо ако всички мълчат като пънове  ;) 

Възможността или невъзможността на хората да си набавят информация по никакъв начин не влияе на факта, че когато даден индивид черпи данни от външни за него източници (особено интернет), няма как да бъде сигурен в степента на истинност на въпросните данни ( разбира се това важи за индивиди, които не са ясновидци).

много против съм криенето на информация - сори батка ама Юпитер съвпад Меркурий съвпад Ас водолей - искам и постоянно търся различно инфо и по възможност да е повечко  ;) 

Това, че ти си против криенето на информация, няма връзка с твърденията ми и не ги оборва.

това, което споделям е на база личен опит! наясно съм, че моят опит не е на другите, но и това е нещо в морето от глупости

Тезата ми ,за характеристиките на информация придобита от външни източници, важи с пълна сила - например ако даден човек,който не те познава(а пък дори и такъв, който те познава), чете написаното от теб, той няма как да знае каква част от текста в конкретния случай е истина и дали действително, това което споделяш "е на база личен опит".Четящият няма
как да прецени ( без наличието на допълнителна информация ) , доколко казаното от теб е така, по простата причина, че той не ти е в главата и не знае какво си мислиш.

Заключение: В началото на поста си казваш, че не съм прав, а на практика аргументите ти не доказват "неправотата" ми.
Затова ще те попитам пак - какво от писанията ми не е така  :mellow: .

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Март 30, 2011, 02:37:10 am »
просто знам , че сега не му е времето да се крие/спестява/пази информацията и това е! няма как да ти го обясня по-точно...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #27 -: Март 30, 2011, 03:23:36 am »

Вещичка - :jup:  :soe:  :mer: :soe: Ас  :aquariuss:  якоооо!  ;D

Всъщност си мислех, че в бисери да се заринат, свинете пак си остават свине. Така погледнато, нека има от всичко по много, пък всеки взима това, от което има нужда. Казват, че хората сме така устроени, че да виждаме това, което искаме да видим и чуваме това, което искаме да чуем. Според мен, за истински важните неща не се говори, те просто се чувстват, вменяват телепатично или по някакъв друг път се достига до тях.. В крайна сметка лъчите се събират в едно и също Слънце и не е важно то, а пътят, който ще извървиме до него.

:wink2:

анджък и аз това имах в предвид  ;D
Пътят е най-важният, но ако има и подноси с манджа /разбирай знания/ тук там из пътя е още по-яко. то е ясно, че най-важните неща извират от Висшето ни Съзнание, ама малко храна за из път винаги трябва да има  ;)

« Отговор #28 -: Март 30, 2011, 05:34:26 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:43:15 am от repris »

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #29 -: Март 30, 2011, 05:09:38 pm »
.. Но даже и да се "научим" да фотосинтезираме органична материя, пак ще ни е нужна вода и минерални вещества, от които да я изградим. В нашия свят, материята може да се възпроизвежда от материя.

Има хора, които вече са се научили. Не е нужно да откриваме топлата вода. -- > http://www.dnes.bg/world/2010/05/11/indiiski-ioga-70-godini-bez-voda-i-hrana.90776,8

---

Тезата ми ,за характеристиките на информация придобита от външни източници, важи с пълна сила - например ако даден човек,който не те познава(а пък дори и такъв, който те познава), чете написаното от теб, той няма как да знае каква част от текста в конкретния случай е истина и дали действително, това което споделяш "е на база личен опит".Четящият няма как да прецени ( без наличието на допълнителна информация ) , доколко казаното от теб е така, по простата причина, че той не ти е в главата и не знае какво си мислиш.

A защо изобщо ви е нужно да обобщавате по този начин?! Какво значи 'четящият'. Кой е този четящ ?!  :-\  :rolleyes: Конкретно за себе си мога да кажа, че ако информацията, която вещичка споделя, резонира с мен, значи това е и моя Истина. Резонанса не продукт на аналитичната мисъл, и в този смисъл на мен не ми е нужна допълнителна информация по въпроса. Но това, че на мен не ми е нужна не значи, че няма да е нужна на останалите четящи..  :P

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #30 -: Март 30, 2011, 05:34:51 pm »
Гали, заеби... безмислено е. хора, които се радват на факти от научният свят, никога нема приемат емпиричният опит, въпреки че емпиричният е много по-сигурен от голите факти.

по-ясно от бял ден е, че Алрик си търси фактите и точка. наизустил е няколко правила и давай. но това не е всичко... затова просто спрях да споря - говорим на различни езици, а аз нямам намерение да убеждавам когото и да било дали съм права или не.

невярата или не знаенето не са мой проблем ;) техните съмнения са си техни съмнения, а не мои! моят опит си е мой опит. имам желание да го споделям и го правя. това че някой е неуверен в знанията си и се съмнява във всичко - това си е негово право, но това няма да подкопае моите знания...

просто оттук нататък ще моля хората, които не вярват, не знаят, не приемат или прочее НЕ-та да не спамят темите с излишни изречения. на разумно зададени въпроси отговарям, но не смятам да ставам храна на нечие неотработено его! нека се уважаваме и като личности и като Духове!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Март 30, 2011, 05:39:41 pm »

Забелязах, че си споменала мафлоците и останалите прекрасни астрални създания, които се борят за своето оцеляване по всички възможни начини. Какъв е опитът ти с тях и начините за тяхното премахване, ако са се закачили.
ИЗ книгите намерих информация, че мафлоците могат да бъдат отстранени чрез продължителни пости, контрасни душове, сауна. Знам, че се премахват и чрез яйце. Разбира се, най-добрият начин, според мен, е да пазим мислите си, съзнанието си и пр, чисти откъм негативна енергия. Това не значи да не виждаме дуалният свят около себе си, но да не ставаме част от неговите негативни вибрации.
Какво е твоето мнение?

ами изчистването на енергийното тяло и изграждането на златната сфера са достатъчни. аз поне не правя друго. виждам ги кви са грозни и уродливи, но те са извън сферата ми и нямат досег с моята същност. просто ги виждам като фон. а за тези неща дето си ги изброила за предпазване идея си нямам дали работят, но ми се струват смешни да ти кажа.

все пак живеем в ментална Вселена и менталната защита е достатъчна, защото реално тези твари нямат силата на осъзнатото намерение и няма как да черпят сила за да те преборят освен от собствените ти страхове  ;)

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #32 -: Март 30, 2011, 05:58:44 pm »

.. по-ясно от бял ден е, че Алрик си търси фактите и точка.

То и на мен затова ми стана смешно, де - ти нямаш необходимост да го убеждаваш, обаче човека иска аргументи, и тва е ..   :P

---

По въпроса за мафлоците, да добавя само и контрол над емоциите, също и корекция в стила на обличане / ако е необходимо, де ..  :P

Младите момичета нямат ни най-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=8833.0
« Последна редакция: Март 30, 2011, 06:13:06 pm от gal »
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

« Отговор #33 -: Март 30, 2011, 06:19:59 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:42:49 am от repris »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #34 -: Март 30, 2011, 06:22:26 pm »

Тезата ми ,за характеристиките на информация придобита от външни източници, важи с пълна сила - например ако даден човек,който не те познава(а пък дори и такъв, който те познава), чете написаното от теб, той няма как да знае каква част от текста в конкретния случай е истина и дали действително, това което споделяш "е на база личен опит".Четящият няма как да прецени ( без наличието на допълнителна информация ) , доколко казаното от теб е така, по простата причина, че той не ти е в главата и не знае какво си мислиш.

A защо изобщо ви е нужно да обобщавате по този начин?! Какво значи 'четящият'. Кой е този четящ ?!  :-\  :rolleyes: Конкретно за себе си мога да кажа, че ако информацията, която вещичка споделя, резонира с мен, значи това е и моя Истина. Резонанса не продукт на аналитичната мисъл, и в този смисъл на мен не ми е нужна допълнителна информация по въпроса. Но това, че на мен не ми е нужна не значи, че няма да е нужна на останалите четящи..  :P

Не ми е нужно да обобщавам нищо.С оглед на последното изречение от поста, ми се струва, че въпросът за "четящият" е риторичен тъй като очевидно това, което съм имал предвид  е разбрано  :P .Аз не съм против споделянето на информация от вещичка ( а дори и да бях нямам власт да направя каквото и да е - така че становището ми е без значение ) , но си запазвам правото да изразявам мнение относно споделената информация  :mellow: .

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #35 -: Март 30, 2011, 07:37:54 pm »

По принцип те разбирам за менталната защита, но не всеки знае, как да я изгражда или изобщо осъзнава, колко е важна. Обикновено хората започват да търсят обяснение и помощ, когато науката не може да помогне.

А почистването на енергийното тяло, как точно го правиш?

При мен практиките са смесени. Зареждане и хармонизация на чакрите, изграждане на енергиен щит, промяна в мисленето и ежедневната ангажираност, и пр.

колкото до "всеки", хората, които не знаят че има такива същества, на тях просто не им трябва да си правят защити  :P  а и не малфоците им са виновни за бедите, а самите те! в нашите умове се намира всичко, което ни трябва! но това е много дълга тема  ;)

прочистване на енергийното тяло го правя като се свържа с Абсолюта и си поискам бяла светлина. ставам просто кух проводник и пускам светлината през коронната си чакра по цялото тяло и надолу към центъра на Земята. опитваш се да чуеш дори свистенето на преминаването през тялото. визуализираш всичките си тела и тази светлина пречиства и изгаря всичко ненужно. така си боравиш с цветовете в зависимост от желанието си... лесно е и не изисква големи усилия, но пък е невероятно...  ;D

« Отговор #36 -: Март 30, 2011, 08:03:39 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:47:45 am от repris »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #37 -: Март 30, 2011, 08:09:43 pm »
Гали, заеби... безмислено е. хора, които се радват на факти от научният свят, никога нема приемат емпиричният опит, въпреки че емпиричният е много по-сигурен от голите факти.

по-ясно от бял ден е, че Алрик си търси фактите и точка. наизустил е няколко правила и давай. но това не е всичко... затова просто спрях да споря - говорим на различни езици, а аз нямам намерение да убеждавам когото и да било дали съм права или не.

невярата или не знаенето не са мой проблем ;) техните съмнения са си техни съмнения, а не мои! моят опит си е мой опит. имам желание да го споделям и го правя. това че някой е неуверен в знанията си и се съмнява във всичко - това си е негово право, но това няма да подкопае моите знания...

просто оттук нататък ще моля хората, които не вярват, не знаят, не приемат или прочее НЕ-та да не спамят темите с излишни изречения. на разумно зададени въпроси отговарям, но не смятам да ставам храна на нечие неотработено его! нека се уважаваме и като личности и като Духове!

Чудно ми е дали имаш  въобще ясна представа за какво  е спора между нас ?
-аз изказвам мнение по нещо написано от arktur
- ти ме цитираш и казваш, че нещата не са така
- питам те, с кое точно не си съгласна
- казваш, че е написано в предишния ти пост
-аргументирам се и показвам, че написаното в предишния ти пост по никакъв начин не оборва твърденията ми
-пишеш, че просто знаеш как стоят нещата и не можеш да обясниш по-точно

При положение, че "знаеш" как стоят нещата и пишеш, че не си съгласна с мнението ми, е логично да се предположи, че
можеш да се обосновеш, защо не си съгласна.

Много ми е интересно, каква връзка има всичко изброено досега с " хора, които се радват на факти от научният свят " ,
"търсене на факти" , "невярата или не знаенето не са мой проблем  техните съмнения са си техни съмнения, а не мои!" и "наизустяване на правила ", или проявата на проста логика я свързваш автоматично с твърденията в кавичките ?

Това е последният ми пост в темата, ще бъда така добър да освободя присъстващите от неотработеното ми его  :mellow: .

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #38 -: Март 30, 2011, 08:53:44 pm »
Техниката, която използваш, много прилича на рейки практиките. Разликата е, че в тази ситуация, това е практиката на Вещичка  :P Като спомена чакрите, работила ли си досега с осма чакра и със "звездата на земята", която е около 30 см. под ходилата?

ами вече и не помня откъде е тази практика, защото освен 1во ниво на рейки съм изчела и доста по въпроса. ама при мен работи тоя начин и не виждам причина да го сменям  :P

тези чакри, които споменаваш съм работила с тях и са активни, но не ги ползвам често. енергията сама си "казва" къде и какво е необходимо  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #39 -: Март 30, 2011, 08:56:30 pm »
От многото информация си пробирам това, което ми допада и би трябвало при всеки да е така. Не вярвам безусловно на всичко прочетено, то и не бива.

това е абсолютно задължително! не всяка информация е добра за всеки, затова е нужно и да има избирателност. абсолютно глупаво би било да се връзваш на приказки без да си ги съпоставил с онова отвърте в теб, което знае най-добре кое е добро за теб и което ти резонира. всичко останало би било неразумно  :blink: