Здравей Гост

Марс във Везни

• 60 Отговора
  • 9941 Прегледи
Re:Марс във Везни
« Отговор #20 -: Юли 29, 2010, 10:32:18 pm »
Мен пъкпродължава да ме боли коляното  :'( Бях на доФтор....шЪ видим. Уж няма нищо усложняващо. Продължавам с бабини рецепти. Марс ще ми направи квадрат от Везни към нат Сатурн.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #21 -: Юли 29, 2010, 10:32:37 pm »
 :rolf: :rolf: :rolf:

Няма нужда де се лишаваш от удоволствията в живота.
Мъжете харесват жени, които се чувстват добре и се радват на живота.
2-3-5 килограма отгоре не са от значение. По-важно е да си в хармония със себе си и тялото си.

Аз обожавам да си хапвам и да си угаждам, и за щастие не качвам килограми, но дори и да качвах, пак не бих се лишила.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Юли 30, 2010, 10:04:20 am »
Ето какво получих по мейла. С две думи Марс във везни носи революционни и запомнящи се промени.
On July 29, Mars moves into Libra for a brief but potent stay until September 14. It is being said in the astrology world that this is going to be period of revolutionary changes. These changes may be personal, relationship-oriented, or community-based, it may affect nations and even have global significance, but whatever is about to occur will probably be rather memorable or one for the history books.

Mars moves into Libra and promptly runs into a highly strung, rather disruptive, not to say explosive opposition to Uranus on July 30 and a teeth-gritting, impatient, accident prone conjunction to Saturn on July 31. Tempers will flare, plans will get chopped and change with everyone going in opposite directions.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #23 -: Юли 30, 2010, 10:29:49 am »

е какво ти пука кой какво харесвал  :unsure:  ти живееш собственият си живот, а не този на другите!

2-3-5 килограма отгоре не са от значение. По-важно е да си в хармония със себе си и тялото си.

това е най-важното - да се обичаш и да се приемаш такава, каквато си  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #24 -: Юли 30, 2010, 10:39:33 am »
Вещичка, ти сега рецептурника с езотеричните истини ли ще вадиш  ;D :P То това хубаво, но човек колкото и да не си го признава косвено прави сравнение с другите и харесва да се чувства в група, защото това създава някакво чувство на сигурност и приобщаване. 

Рая същото е написала като теб - не твърди обратното  :P

*

holanda

« Отговор #25 -: Юли 30, 2010, 10:40:28 am »
Хайде, Марс е на границата с Везни, а аз тотално се сринах физически  Днес установих, че нямам енергия.

мен ми е айляк ! :P сори за спама,ставам  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Юли 30, 2010, 11:03:01 am »
Вещичка, ти сега рецептурника с езотеричните истини ли ще вадиш  ;D :P То това хубаво, но човек колкото и да не си го признава косвено прави сравнение с другите и харесва да се чувства в група, защото това създава някакво чувство на сигурност и приобщаване. 

Рая същото е написала като теб - не твърди обратното  :P

просто споделих моето си мнение - нищо не вадя  :P 

а за групите хубаво, ама ако една група ти пречи да изявиш себе си, извини ме ама пикала съм ти на групата  ;D
няма чувство на сигурност в коя и да е било група ако ти самият не си сигурен в себе си и в живота си - където и да идеш ще получаваш само илюзорна сигурност...

Рая е споделила - да, НО аз съм написала с кое не съм съгласна и с кое от споделеното съм съгласна - коментирала съм демек /диалог му се вика  :P /... не съм съгласна с частта за това какво харесвали мъжете, защото не съм съгласна една жена да живее за да се харесва на някого - това е прекалено елементарно поне за мен, защото показва, че животът на дадената жена протича в това не да се усъвършенства тя самата, а живее според чуждите критерии - ей туй на не моа го възприема, па ако ще и да ми мрънкаш до трето пришествие  :P :P :P 

за едно вмирисано черво няма да ставам кепазе със себе си!  :tongue2: :tongue2: :tongue2:

*

Divna

« Отговор #27 -: Юли 30, 2010, 02:35:20 pm »
Мен пъкпродължава да ме боли коляното  :'( Бях на доФтор....шЪ видим. Уж няма нищо усложняващо. Продължавам с бабини рецепти. Марс ще ми направи квадрат от Везни към нат Сатурн.

Аурора, бившия ми съпруг имаше същия проблем. Ходи при един лекар, който обгрижва спортисти (не си спомням името му, тъй като беше отдавна). Та същият специалист му беше предписал едни прахчета, които спортистите взимат при такива колянни проблеми. Пиеше ги известно време по схема. Например: приемат се 20 дни, след което няколко месеца почивка и после отново. След тази програма после дълги години не е чувствал болки.

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Юли 30, 2010, 03:16:04 pm »

е какво ти пука кой какво харесвал  :unsure:  ти живееш собственият си живот, а не този на другите!

това е най-важното - да се обичаш и да се приемаш такава, каквато си  :P

Не се харесвам дебела, не се харесвам и гладна. Но не съжалявам, че започнах тази диета, защото резултатът е налице. Хващам се, че изпитвам отвращение към дебели хора. Онзи ден видях "семейство слонове" които мааха хамбургери и дюнери на плажа и когато омааха тях, продължиха да набиват пържени картофи. Девойките отсега приличаха на лелки във фигурата с типичните паласки и шкембета.

Абе, аз зная, че ми трябва малко още, за да си върна предишните кила и ще го постигна, че откак отказах цигарите почнах да пълнея от въздуха....Аз цигарите отказах, та с едни килца ли няма да се преборя. Ама проблемът ми е, че като си поставя цел, не се отказвам лесно...по корем ще се влача, ще припадам...но ще си постигна целта, което вероятно се дължи на куинсконса на Луната с Плутон.
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 03:21:27 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Юли 30, 2010, 03:19:33 pm »
:rolf: :rolf: :rolf:

Права си. Аз не се харесвах, защото дрехите ми не ми ставаха и не изглеждах добре в тоалетите си. Но сега проблемът почти се преодоля. А за мъжете е вярно- те обичат да има какво да хващат. Онзи ден се заглеждах по двойките, които са тръгнали на разходка из града прегърнати. Само да знаете колко слаби мъже водят за ръка дебеланки? В момента говори Марса ми във Везни.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #30 -: Юли 30, 2010, 03:34:23 pm »
и аз съм на диета...по-скоро искам да си променя хранителните навици трайно....само, че мисля че се дължи на квадрата на Сатурн към К на 6-тия ми дом....и сега Марс като се е присъединил към него се надявам да засили волята и желанието ми в тази посока....или пък може да реши да ми пречи ....а също двамата са върху прогресивната ми Луна.....

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Юли 30, 2010, 05:09:21 pm »
и аз съм на диета...по-скоро искам да си променя хранителните навици трайно....само, че мисля че се дължи на квадрата на Сатурн към К на 6-тия ми дом....и сега Марс като се е присъединил към него се надявам да засили волята и желанието ми в тази посока....или пък може да реши да ми пречи ....а също двамата са върху прогресивната ми Луна.....

При мен транзитни Марс/Сатурн (Везни) са в тригон към куспидата на 6-ти (Близнаци), прогресивна Луна в Дева (знак, който символично се свързва с храненето) е в разходяща опозиция с Меркурий - У6.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #32 -: Юли 30, 2010, 05:18:11 pm »
а ....а пък Луната ми У на 6-ти.....светна ми... :blink:
днес ходих на зъболекар....казаха ми да ходя пак до година... :P :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Юли 30, 2010, 05:35:04 pm »
Привет и от мен :blink:
Байгънясах от това море и след 2 дни ще се прибирам вкъщи.
Но друго ме тревожи.Марс транзитира през 3тия ми дом,където на 0гр 45 мин е нат плутон.
Молете се за нас,че ни чака път :unsure: :(

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Септември 05, 2010, 10:07:41 am »
Я си признайте какво ви донесе дотук Марс във Везни?  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #35 -: Септември 05, 2010, 10:13:45 am »
Я си признайте какво ви донесе дотук Марс във Везни?  ;D

абсолютно нищо  :rolf:
днес ми е нещо отпаднало и се наливам с чай, щото да не ме тресне някоя настинка. около мен всичко живо подсмърча, киха, кашля, хвърля бацили и е с висока температура  :unsure:  надявам се да мина с билкови хапчета за смучене, чай, мед и някой друг аспирин  :(

п.п. сега се сетих - след преминаването му върху Плутона ми, завърши една отдавна започнала трансформация в енергийното ми тяло и се промени цвета на аурата ми.  :blink:
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 10:27:56 am от Вещичка »

Re: Марс във Везни
« Отговор #36 -: Юни 16, 2012, 03:06:41 pm »
В периода от 4юли-24август.2012год. Марс ще премине във везни.
Транзита ще засегне 2 и 3домове в натала ми.(У9-11нат.)При вас къде ще е Марс и какво очаквате? :rolleyes:

« Отговор #37 -: Юни 16, 2012, 03:37:50 pm »
В периода от 4юли-24август.2012год. Марс ще премине във везни.
Транзита ще засегне 2 и 3домове в натала ми.(У9-11нат.)При вас къде ще е Марс и какво очаквате? :rolleyes:

Очаквам принца. :P

:P Пожелавам ти от все сърце.Ще споделиш ли къде ще е по транзити Марс? :-[

« Отговор #38 -: Юни 16, 2012, 03:52:30 pm »
Цитат
Ще опиташ ли сама да разбереш къде ще  ми е по транзит ,какво ще активира ,на база това ,което написах и защо това е "очакваното"?

Връзка с 5 или 7домове? ;)А това с "очакваното"-предавам се...не мога да се досетя. :P Връзка с Уран?

« Отговор #39 -: Юни 16, 2012, 04:17:01 pm »
Цитат
Ще опиташ ли сама да разбереш къде ще  ми е по транзит ,какво ще активира ,на база това ,което написах и защо това е "очакваното"?

Връзка с 5 или 7домове? ;)А това с "очакваното"-предавам се...не мога да се досетя. :P Връзка с Уран?

До тук много добре се справяш :clap:

А защо споменах точно "принц" и "очаквано" - в смисъл като нещо ,което трябва да се случи ? ;)

Започвам да задавам въпроси. :P "нещо,което трябва да се случи"-Юпитер??? :-\