Здравей Гост

сън в който болката имаше материален израз

• 1 Отговора
  • 2267 Прегледи
*

Мила

стоях в кухнята си и режех лук в огромни купи / ноне плачех/ Тогава телефона звънна непознат глас ми каза (Докато, ти лапаш мухите Г..... скоро ще роди) в реалноста това е името на моята съперница. Стоях като без дъх от очите ми се отрониха, само две сълзи  , които обаче напълниха съда с лук пред мен а той беше с вместимост поне 2л. . Но много ме учуди това , което усетих , че се отделя  от сърцето ми беше черно и като от мрамор промълвих ( Ето ми , я моята мъка, вече не само ще си я нося  но и ще си я виждам)Много ме уплаши този сън помогне ти в тълкуванието. Той имаше и последствия , в деня след съня много плаках.Но не само това искаше да ми каже.

*

lin

сън в който болката имаше материален израз
« Отговор #1 -: Март 22, 2005, 09:01:30 am »
Привет Мила!

Според мен сънят ти е чисто психологически и отразява по-скоро душевното ти състояние и може би твои опасения и страхове.
На фона на реалната ситуация при теб, ти сама ще можеш да откриеш аналозите в съня си.

В него аз не виждам нещо предсказателно, а по-скоро огромна тъга и собствената ти невъзможност/за моемента предполагам/ да се справиш с нея. /или по-точно с проблем, който предизвиква тази тъга/

Стискам палци! :)