Здравей Гост

:)

• 84 Отговора
  • 14372 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:8-ми дом и "параноите"
« Отговор #20 -: Август 05, 2010, 04:27:50 pm »
Плутон е планета на трансформацията и като такава ,не може да се свърже с фобийте и параноите  ,въпреки , че е близка на подсъзнанието и е психична планета. Плутон е единственния ,който моге да трансформира дребното в едро , да превърне едрото в дребно , да унищожи страха и фобийте и ги възроди в увереност и сила. Плутон не е майтап работа ,не е дребна риба, той не е играч на дребно , той е гилотина. като упр. на подземното царство не търпи страха и фобийте.
мое мнение ,не ви задължавам с него. ;) :blink: , но изпитана марка ;D ;D.
« Последна редакция: Август 05, 2010, 04:32:49 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Август 05, 2010, 04:29:33 pm »
Нали уж за параноите ставаше дума, сега пак фобии...еми как да става някакъв разговор в този форум, всеки си пее неговата песен.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Август 05, 2010, 04:32:18 pm »
Нали уж за параноите ставаше дума, сега пак фобии...еми как да става някакъв разговор в този форум, всеки си пее неговата песен.  ;D  

Съни , ако визираш моя пост ,просто пропуснах параноите ;D. връщам се да ги допълня...., но мислех и в/у фобийте. и знаеш ли ,мисля ,че за тях е виновен мерка в кофти аспект с луна ,сатурн ,нептун... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #23 -: Август 05, 2010, 04:33:48 pm »
Не знам незнание ли търсиш в 8-ми дом, но там страх според мен няма.  ;D
има страх,но ти се налага да се справяш с него,затова е в 8 дом,затова е по Плутон,затова и не е това,за което говорим,както вече съм писала  ;D

*

holanda

« Отговор #24 -: Август 05, 2010, 04:40:33 pm »
Плутон не го свързвам със страхът, той може да трансформира, но страхът от самата транформация не е от него. Мога да го свържа с опасностите, но страхът - нЕ.  ;D
Дано не ти се налага да плашиш някой скорпион, че ти отиде философията на кино.  ;D
и зак'фо да трансформираш нещо по 8 дом,ако не те плаши,м...Скорпионецо мой  :P
там са големите трансформации..за тях проблема трябва да е голям и дълъг  :P и да те плаши..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Август 05, 2010, 04:42:15 pm »
да унищожи страха и фобийте и ги възроди в увереност и сила

Плутон първо вади на повърхността това, което крие душата. Дори да не приемеш 8 дом като дом на наличието на страхове, той е воден и неизменно е свързан с психиката. А тя винаги има нещо, което си е скрила надълбоко, действа под инстинкт и следва емоционален модел.

В един момент всяка промяна, трансформацията идва, за да се придобие  нов опит, който цели да поведе съзнанието към по-високи нива.

Плутон освобождава от наслагвания, от миналото, от скелетите и останките, които вече не са нужни напред. В този смисъл, както казваш той е и меда и жилото, с което те подкрепям, защото Плутон е сила, която може лекува душата.

Това не става като на магия, а става с процеси, които изискват смърт за всичко, което ни вреди и пречи, изисква я предимно на вътрешно ниво.

В това основно аз виждам и смисъла на водните домове, те са неизчерпаем кладенец на познание за личността. Който търси отговорите за себе си, там е складирана най-важната информация по решаването на въпроси, свързани с най-дълбоките стремежи и разните там кармични истории.      

« Последна редакция: Август 05, 2010, 04:47:39 pm от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Август 05, 2010, 04:44:50 pm »
sunrain ти подхвана темата с фобиите и стахът ;D,

Не. Дейзи пита за темата, аз само я издирих и коментирах да направим още в началото разлика. Ама каква е тази мъгла, която ти пречи да четеш правилно, още се чудя.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Август 05, 2010, 04:48:34 pm »
там са големите трансформации..за тях проблема трябва да е голям и дълъг  :P и да те плаши..

Виж колко кратичко, пък пълно със смисъл и съдържание.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Август 05, 2010, 04:51:22 pm »
Крис, това беше поста, с който дадох линк към темата за страха - във връзка с нея е коментара, не го вади от контекста. И понеже видях, че Марая пише за фобии, държах да уточним за кое поред ще говорим - за всичку заедно или поотделно тук само за паранои. С теб човек все трябва да се обяснява, щото все не си разбрал.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 05, 2010, 04:51:45 pm »

В един момент всяка промяна, трансформацията иидва, за да се придобие  нов опит, който цели да поведе съзнанието към по-високи нива.

Плутон освобождава от наслагвания, от миналото, от скелетите и останките, които вече не са нужни напред. В този смисъл, както казваш той е и меда и жилото, с което те подкрепям, защото Плутон е сила, която може лекува душата.
Това не става като на магия, а става с процеси, които изискват смърт за всичко, което ни вреди и пречи, изисква я предимно на вътрешно ниво.

В това основно аз виждам и смисъла на водните домове, те са неизчерпаем кладенец на познание за личността. Който търси отговорите за себе си, там е складирана най-важната информация по решаването на въпроси, свързани с най-дълбоките стремежи и разните там кармични истории.      
именно , затова казвам ,че Плутон не го свързвам с фобии , паранои ,страхове. Свързвам го със смъртта и раждането! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Август 05, 2010, 04:53:46 pm »
Не изхождам от написаното от Жълтото, цитирах го, защото има смисъл в думите й и връзка с 8 дом. Оф, направо е досадно, честно.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Август 05, 2010, 04:55:49 pm »
Логиката ми идва от там, че ако ти не беше подхванала това

Логика?!  ;D  

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Август 05, 2010, 04:56:54 pm »
и да допълня , че пропуснах..., водните домове са в основата , но трябва да се търси и въздуха , както вече споменах неведнъж , защото връзката на двете стихий ,както и липсата на баланс м/у тях може да е в основата на психични проблеми до които водят страховете ,свързани от своя страна с паранои , фобии и прочие....

*

holanda

« Отговор #33 -: Август 05, 2010, 04:57:02 pm »
Логиката ми идва от там, че ако ти не беше подхванала това

Логика?!  ;D  
''нулева''  ;D ''все едно съм бил с Албена Вулева'' /по Ъпсурт/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #34 -: Август 05, 2010, 04:58:26 pm »
по Плутон е вманиачаването .....страха може да идва от друго място друг дом, но когато е намесен Плутон...тогава нещата се превръщат в параноя или мания....нещо, което трудно се изкоренява нормално от съзнанието....при това положожение просто чакаш да отмине пика на параноята....малко е неконтролируемо....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Август 05, 2010, 04:59:51 pm »
Щом намираш смисъл в думите и значи споделяш написаното  ;)
и откъде тръгваш така и не стана ясно  ;D

Не бъркай начина на общуване на другите с твоя. Чужди думи се цитират не само, защото подкрепят твоите. Тя говори за друго по 8 дом, което има известна връзка, но не стои в основата на смисъла, който аз влагам или отправната ми точка за 8 дом и страховете.

*

holanda

« Отговор #36 -: Август 05, 2010, 05:06:45 pm »
на мен ми стана много смешно с тази тема..първо,че е прототипна на останалите -стотин и провокира почти същите разсъждения..второ-смешно ми е по принцип цял ден,май съм пила от Русенската вода  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Август 05, 2010, 05:10:55 pm »
и да допълня , че пропуснах..., водните домове са в основата , но трябва да се търси и въздуха , както вече споменах неведнъж , защото връзката на двете стихий ,както и липсата на баланс м/у тях може да е в основата на психични проблеми до които водят страховете ,свързани от своя страна с паранои , фобии и прочие....
Е как виж, че тук никой не обръща на въздуха внимание  ;D
пък и темата е 8-ми дом

8-ми близнаци ;D - лекота и неувереност. бързо приема кризите ,но за анализа няма време-това е мерка -вятър го вее на бяла кобила във въздуха е не е стъпил на земята.
8-ми везни ;D печели за сметка на партньора ,но вечно се клати ,а наляво ,а на дясно...
8-ми водолей  ;D тук се търси общото състояние ,водолей е колективен знак , той просто няма време да се анализира и да се занимава със себе си....,забатачен е ,защото не търси подробностите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Август 05, 2010, 05:25:27 pm »
Странно Белика и аз много си мисля за Хирон и връзката му с 8-ми дом.
Дали не екзалтира там? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Август 05, 2010, 05:38:02 pm »
Странно Белика и аз много си мисля за Хирон и връзката му с 8-ми дом.
Дали не екзалтира там? :-\
Пепел ви на устата  :rolf:
не ща да лекувам.. налекувал съм се доживот  ;D

с индига и кристали не споря! имам си ги и ги слушкам :-[ ;D.