Здравей Гост

Гледане на кафе

• 90 Отговора
  • 33119 Прегледи
*

vezni

• *
  • 244
Re: Гледане на кафе
« Отговор #80 -: Юли 07, 2012, 07:29:41 pm »
Грешка :-[
« Последна редакция: Юли 13, 2012, 03:18:55 pm от vezni »

« Отговор #81 -: Юли 23, 2012, 06:14:31 pm »
Здравейте милички,

:88:

онзи ден от любопитство си обърнах чашката и искам някой да сподели вижда ли също на дъното сякаш мъж и жена седнали обърнати с гръб един друг, сякаш седят на скали или нещо такова...а по стената ми се вижда някаква възрастна жена с очила, не знам странни фигури, какво ли означават ... :-\
прикачвам две снимки

« Отговор #82 -: Юли 23, 2012, 07:46:49 pm »
Цитат
искам някой да сподели вижда ли също на дъното сякаш мъж и жена седнали обърнати с гръб един друг, сякаш седят на скали или нещо такова

Да, виждам донякъде същото :blink:
Мъжът (в ляво) е с гръб към жената с шапка и като че ли държи нещо в ръцете си - букет цветя. А жената (в дясно), като че ли е насочила цялото си внимание към него. Точно под нея виждам глава на овца, да не би жената да е зодия овен ;D Под тях виждам и някакъв образ на по-възрастен човек, който като че ли изглежда като 3D - да не би да има замесен и човек зодия близнаци ;D Долу се появяват и още две малки човечета, които изглеждат все едно клюкарстват. Числото 17 също, риби, рак, партньорство...
По-нагоре, под ръба на чашата - буквата 3 или числото 3. Пешка - внимавай за манипулации, измама. Виждам пропаст между две фигури на мъж и жена. Маски. Ваза, която ми изглежда като празна...

Според мен става въпрос за любовни отношения, които като че ли за момента не са много обещаващи или са претърпели раздяла. В чашата ти е показано силното ти желание за съюз :rolleyes:

Всичко написано до тук вероятно е грешно, не ми вярвай :blink:

« Отговор #83 -: Юли 24, 2012, 01:58:27 pm »
romantica, знаеш ли какво трябва да означават тези числа (17и 3)? а възрастната жена по ръба на чашата видя ли,или аз само си въобразявам :Д     амии,явно е за приключилите ми взаимоотношения с един човек,към когото изпитвах дълбоки и искрени чувства,но отношенията ни претърпяха раздяла,при странни обстоятелства,според мен..но както и да е... иначе за овцата, не знам...аз съм зодия телец :) не знам дали има значение това,но след раздялата ми с този човек , в живота ми се "върнаха" 2 стари любови ,пресетили се какво са изгубили, с намерение да се борят за това и единия е наистина зодия близнаци,другият е скорпион, не знам дали това се е отбелязало в чашката ,след като ме попита за зодия близнаци... А това,че са на дъното тези фигури има ли значение,аз изобщо нямам си и идея разположението на фигурките,какво значи дали са за миналото, настоящето  ;D

« Отговор #84 -: Юли 25, 2012, 11:00:27 pm »
desert_rose, имай предвид, че не съм гледачка на кафе, чела съм малко тук-там. Не съм фен на кафето, преди пиех рядко и понякога съм си обръщала чашката, а от близо 2г. не съм вкусвала :blink:

Сега малко за анатомията на чашата  ;D
Дъното показва отрицателните послания или неща от далечното бъдеще, или пък такива, които няма да се случат. Тук е физическият аспект на посланието.
Средата, точно там, където ти виждаш възрастната жена показва главната част на чашата. Тук е интелектуалното послание. Показват се нещата от сега или от близкото бъдеще.

17 го виждам на дъното точно, а 3-та в средата на чашата - нямам идея какво може да означават, но предполагам, че последната цифра е от по-голямо значение.
Мъжът, в който си била влюбена, сякаш някой е замразил сърцето му. Има ли друга жена в живота му? Сега над него видях котва, може да му предстои пътуване.

Успех  ;)
« Последна редакция: Септември 16, 2012, 06:26:59 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Септември 16, 2012, 04:24:49 pm »
Току що видях интересна композиция на дъното на чашата, при това от еспресо, турско не пия.

В горната част плува риба, много красива, с изразени перки и опашка. Прилича на аквариумна рибка или някоя екзотична.

Под нея има отворена раковина, наподобяваща онези, в които се отглеждат перли. В раковината се вижда глава на бебе.

Това според вас какво означава?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #86 -: Септември 16, 2012, 07:28:24 pm »
Рибата е символ пари, финанси, бизнес, инвестиции, делови партньори, съдружници, търговия, новини от чужбина, богат мъж. Може да означава и конкретен човек под знака на Риби. Когато се появява като символ в чаша на жени, често означава, че предстои пълно творческо изразяване, зачеване на дете.
Ако е точно на дъното, внимавай някой да не се опита да измъкне от теб някаква информация или мнение, внимавай да не ти изчезнат някакви пари или някой да се опита да провали твой план.

Раковината посланията, които носи са за плодовитост от всякакъв вид, убежище, информация от света на духовете, творчество, повече пари, а често и бременност.

Бебето - раждане, нови идеи, ново начало, щастие, доволство. На дъното, вероятно ще имаш леки трудности към новото в живота ти.

За мен посланието е, че трудностите остават вече зад гърба ти, имай повече търпение и вяра, за да посрещнеш новото начало, и да се превърнеш в истинска, красива Перла... Те се раждат от малки пясъчинки попаднали в перлена мида. И тъй като седефът не харесва този чужд обект започва да се наслагва върху него пласт по пласт, превръщайки го в нещо ценно и красиво

PS. Лили, снощи те сънувах, между другото :blink:
Но реших, че е време да престана да занимавам хората с моите съновидения, но пък ето сега ще го споделя... Сънувах, че си вкъщи на гости, имаше и други хора, предимно жени. Ситуацията се развиваше в хола. Ти беше отново с оранжево-червеникава коса, дълга до раменете, лъскава, жива, на вълни. Тъмна, сатенена рокля - класически стил, до коляното и с лачени обувки на токчета с платформа - телесен цвят. Беше много бляскава, като бизнес дама ;)

Успех

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Септември 16, 2012, 07:48:24 pm »
Благодаря за детайлната интерпретация, дано се наредят нещата така, както го описваш.  :kissd:

Ти много лачена си ме сънувала  ;D - в живота не съм никаква бизнес лейди, но на 21 септемри, съвсем скоро, ми предстои "лачено" събитие. Роклята е едно към едно, както си я сънувала, с нея ще съм облечена на това мероприятие (свързано е с новата ми работа, организираме официална презентация на нашия start up).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #88 -: Септември 16, 2012, 09:47:19 pm »
Браво, много се радвам! Най-хубавото тепърва предстои... :blink:

« Отговор #89 -: Октомври 03, 2012, 04:26:04 pm »
Аз се опитах даси гледам на кафе няколко пъти и все не успявах да разбера какво точно е изобразено, един път само видях нещо и то беше триъгълник.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #90 -: Януари 01, 2013, 03:32:26 am »
Вчера пих турско кафе в Мостар.
Уникално,поднесено в джезвенце,със захар бол и локумена сладка.
Като обърнах чашата,утайката си остана плътно по дъното,без да се разтече.
Там,откъдето бях пила ,имаше фигура на жена в дълга бяла рокля-нещо средно между булка и императрица Сиси-имаше едно такова повдигнато на роклята,турнюр май се казваше.
Беше в профил и с лице в анфас,все едно чакаше някой,застанала до прозорец и обърнала се да провери дали влиза някой.
Булка насън не е на добро,в кафето не знам какво значение може да има?!?