Здравей Гост

Новолуние в Дева 2010

• 80 Отговора
  • 10772 Прегледи
*

Divna

Re:Новолуние в Дева 2010
« Отговор #40 -: Септември 05, 2010, 01:28:45 pm »
Марая, при теб е доста интересно наистина. Има препокриване на главните оси и на домовете.
Явно ще имаш голям тласък към някакво ново начало. Погледнала ли си как стоят нещата при пълнолунието на 23/09. Мисля, че там е ключето.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Септември 05, 2010, 01:35:12 pm »
Въх, ще ми е върху Меркурий. И какво ще се прави сега...? :rolleyes:

Съни, и на мен ми е в/у Меркурий, а той нали е неаспектиран и ми е трудно да си правя изводи.

Моя не е да няма аспекти, но и аз към момента никакви изводи не си правя. В 10 дом ми е и е възможно нещо там да се положи като начало, но трудно ще го повярвам. Ще видим.  :blink:

А като неаспектирана планета вече разгадала ли си как действа при теб Меркурий. Възможно е там да намериш обяснение за някакво проявление, ако въобще има такова.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Септември 05, 2010, 01:35:39 pm »
При мен ще се случи във 2ри дом,тригон с луна,венера,марс и юпитер. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Септември 05, 2010, 01:43:19 pm »
Марая, при теб е доста интересно наистина. Има препокриване на главните оси и на домовете.
Явно ще имаш голям тласък към някакво ново начало. Погледнала ли си как стоят нещата при пълнолунието на 23/09. Мисля, че там е ключето.

Доста е интересна и картата на пълнолунието....
Направо съм настръхнала! Божеее, очаквам положителни новини и събития.... :( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #44 -: Септември 05, 2010, 01:51:10 pm »
Въх, ще ми е върху Меркурий. И какво ще се прави сега...? :rolleyes:

Съни, и на мен ми е в/у Меркурий, а той нали е неаспектиран и ми е трудно да си правя изводи.

Моя не е да няма аспекти, но и аз към момента никакви изводи не си правя. В 10 дом ми е и е възможно нещо там да се положи като начало, но трудно ще го повярвам. Ще видим.  :blink:

А като неаспектирана планета вече разгадала ли си как действа при теб Меркурий. Възможно е там да намериш обяснение за някакво проявление, ако въобще има такова.

Чела съм доста за неаспектираните планети. До тук има препокриване на мнението, че не е добре да имаш неаспектиран малефик и тежка планета. За останалите го водят дори като плюс. При мен това е Меркурий. На трон е по знак и е най-високо издигнатата планета в радикса ми, но някак все го подминавам, не му гледам нито транзитите, нито прогресиите.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #45 -: Септември 05, 2010, 01:57:07 pm »
Аз имам неаспектиран Юпитер. В съвпад е с ЮЛВ. Изглежда заради него съм на тоя хал.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #46 -: Септември 05, 2010, 02:33:50 pm »
И при мен има точни съвпади. Новолунието е на върха на прогресивния МЦ и образува тригон към наталните Марс и Сатурн.  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #47 -: Септември 05, 2010, 02:37:37 pm »
Аз имам неаспектиран Юпитер. В съвпад е с ЮЛВ. Изглежда заради него съм на тоя хал.

Мия, къде видя неаспектиран Юпитер в радикса си? Имаш широк съвпад Юпитер/Венера и широка опозиция Юпитер/Уран. Имаш и кинк. Юпитер/Нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Септември 05, 2010, 02:49:29 pm »
И при мен има точни съвпади. Новолунието е на върха на прогресивния МЦ и образува тригон към наталните Марс и Сатурн.  :rolleyes:

;D ;D ;D , интересно! :rolleyes: При теб прогресивен при мен натален! ;D
Какво аспектира МЦ/ в кой натален попада прогресивния? Къде и как се аспектира пр. ИЦ?
Какви са аспектите на луната? Къде е прогресивната?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #49 -: Септември 05, 2010, 02:52:43 pm »

Мия, къде видя неаспектиран Юпитер в радикса си? Имаш широк съвпад Юпитер/Венера и широка опозиция Юпитер/Уран. Имаш и кинк. Юпитер/Нептун.

Мислех си, че понеже са доста широкички почти не действат. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Септември 05, 2010, 02:56:58 pm »

Мислех си, че понеже са доста широкички почти не действат. :blink:

Мия , според мнението на античната е достатъчен само съвпада по знак ;D ;).

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Септември 05, 2010, 03:15:23 pm »

Дали ще спечеля от днешното тото? :o

*

Vision

• 3523
« Отговор #52 -: Септември 05, 2010, 03:39:26 pm »

не знам за теб, но аз със сигурност ще спечеля нещо..фортуна и венера са ми във втори дом, в началото и в края.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Септември 05, 2010, 04:31:10 pm »

не знам за теб, но аз със сигурност ще спечеля нещо..фортуна и венера са ми във втори дом, в началото и в края.. :P

Ха, дано!!! ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Септември 06, 2010, 01:19:47 pm »
Да се посъветвам с вас за нещо :blink:
Пак по урановски и марсиански ;D, днес взех решение да се подстрижа.Не драстично , а просто нова прическа.Даже си записах час :o
Мисълта ми е,като е 2 дни преди новолуние,счита ли се че вече е почнало да действа?
Нали казват,че е добре при новолуние човек да се подстригва.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Септември 06, 2010, 01:23:36 pm »
Пак по урановски и марсиански ;D, днес взех решение да се подстрижа.Не драстично , а просто нова прическа.Даже си записах час :o
Мисълта ми е,като е 2 дни преди новолуние,счита ли се че вече е почнало да действа?

Зависи какво искаш да постигнеш!
Добро е времето за коафьор когато луната е в лъв!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #56 -: Септември 06, 2010, 01:26:36 pm »

Зависи какво искаш да постигнеш!
Добро е времето за коафьор когато луната е в лъв!

Чудесно! Значи,днес е денят :blink:

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Септември 06, 2010, 03:16:13 pm »
Два дни преди новолуние, луната все още е намаляваща. когато се подстригваш при намаляваща луна,  корените ще израстват по-бавно и ако това е желания от теб ефект, отивай!

Който иска да си съживи косата, но да му израсте по-бързо, добре е да се подстригва на растяща Луна.
Луна в Лъв дава буйна грива - това е добре за хората, които имат тънки и редки коси.
Луна в Лъв не е подходяща, ако тъсиш ефекта на правата коса (нали сега е модерно да се изправят косите)

« Отговор #58 -: Септември 06, 2010, 03:28:37 pm »
А Луна в Рак не е ли добре за постригване?

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Септември 06, 2010, 03:42:48 pm »
А Луна в Рак не е ли добре за постригване?

При ретро венера не е добре да се прави трайно къдрене ,подстригване..боя.
Луната в лъв е най-подходяща... :blink: