Здравей Гост

Свекърва - Снаха и заложеното в натала

• 90 Отговора
  • 12078 Прегледи
Re:Свекърва - Снаха и заложеното в натала
« Отговор #60 -: Август 16, 2010, 11:10:44 pm »
ми с толкова либерални виждания... истината е, че нямам спомен.
Аз също не съм имала нищо против свекито, дори в началото я имах за приятелка, както се казва. Смятах, че иска синът й да е щастлив, а аз не съм искала да вървя срещу нея. Докато не я хванах пед мен да говори едно, а на него друго. Например на мен "с него само с добро, замълчи си и ще отмине", а на него "натискай я, ако не й вземеш сега преднина, няма кога"  :clap: ей, голям дзвер е, дано ги играе тези номера и на новата снаха  :33: :97:

и не каза кво си, бре

*

sunrain

• 6710
« Отговор #61 -: Август 16, 2010, 11:16:32 pm »
и не каза кво си, бре

:blink: Лув бре. Ама нали знаеш, че това е доста относително.  :P ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Август 16, 2010, 11:30:20 pm »
И добре, де ама 4/10 ми се припокриват с моите родители, а дори да се повтарят модели чак така идентични да са нещата..дайте нещо астрологично да разсъждаваме в тази посока.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #63 -: Август 17, 2010, 09:15:53 am »
Как ще се изнасяш в мазе?!Така само ще пречупиш борбеността им.
п.п.И аз ще бъда свекърва, но нямам никакво намерение да напускам просторното си жилище на ползу младото семейство. ;D ;DКато се чувстват достатъчно зрели за брак, да си осигуряват покрив над главите. Аз само ще им дам приличен старт- образование и възпитание.

Точно така, аз също съм съгласна.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #64 -: Август 17, 2010, 09:27:06 am »
Първо защото на моя мъж му е неудобно да живее у нас,и второ дори и така да направя ми е много странно защо аз трябва да съм виновна а тя да е толкова невинна,защото сте майки на синове ли,ако вашата дъщеря забременее и сле няколко дни размисъл каже на момчето,че немогат да предприемат тая крачка,защото нямат перспейтиви и оттам се намесят наколко човека и кажат,тоя апартамент е за него,нямате грижата и впоследствие същите тези се отментнат а вашата дъшеря вече е с бебе,как ще реагирате,приятно ли е,честно ли е,аз мога и сама да се оправя,не ми е това проблема,проблема ми е че немога да повярвам,и немога да повярвам и че има такива като вас които адмирират подобно нещо,нормално е всеки да има мнение но вашето е изразено по не по малко злобен,брутален и комплексарски начин,ще ме извинявате,въпреки че вие не ми се извинихте  :blink:

Скъпа, СААС...
Всички ние сме били, сме или ще бъдем снахи...
Прочетох много внимателно за твоя проблем, верно лошо е че неговите родители са ви подвели, но все пак те не са длъжни изобщо да оставят нищо на никой. В нормалните държави всеки се оправя сам и то не поради липса на обич между поколенията, а защото така е по-практично. Старите на запад продават къщите си и с парите си осигуряват престоя в старчески дом, и това се прави с цел да не се пречи на децата и техното бъдеще.
Тази готоваченска настройка към родителите я има само на Балканите. И превръща децата в едни вечно очакващи нещо от родителите си готованковци. Пречи им да узреят за живота и да поемат инициативата. Помисли върху това.
Седнете с мъжа ти, направете един план за съвместно развитие и действайте. Или какво ? Ти за по-некадърна ли се имаш от свекървата и свекъра ? Щом те имат имот, защо и ти да не си купиш ?
« Последна редакция: Август 17, 2010, 09:31:50 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #65 -: Август 17, 2010, 10:16:40 am »
аз пак ще си тикна гагата в средата на мелето, ама да си кажа  :P

за Сасс: вместо да търсиш корена на проблема в транзитите и планетите е по-добре да огледаш себе си и собственият си живот. всичко, което идва при теб е пряко свързано с твоите уроци в това прераждане и това, което се налага да научиш, разбереш и осъзнаеш. хората около теб са просто огледало на вътрешното ти Аз. докато не се научиш да търсиш причините за произтичащото около теб, то ти никога няма да промениш следствията!

затова е нужно да поработиш върху себе си и възприемането ти на света като такъв. няма виновни хора, има невнимателни четци на следствията. безмислено е да се обвиняват другите, когато причините са вътре у теб.

желая ти успех  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #66 -: Август 17, 2010, 10:19:26 am »
Замислих се за свекърви и за първи път установих нещо много важно.
И двете ми свекърви са със Слънце в Козирог... :o
Интересно...
Първата - лека ѝ пръст беше добра и неверотна жена. Майка на трима сина и съпруга на комарджия, беше изградила себе си като много борбена и любвеобвилна жена. Жертваше се за всичко и всички. Имаше доста деспотичен съпруг, Лъв -  и на него лека му пръст. Тя не можа да понесе загубата и си отиде 6 месеца след неговата смърт. С нея имахме много приятелски отношения. Познавах се с нея много преди да се запозная със сина ѝ. Всеки път като се заприказвахме казваше ,, Имам аз един син за тебе, ама....,, След време разбрах, че има трима сина и един ден я попитах, за кой ме гласи , тя само се усмихна и неказа. После стана така, че се запознах с бившия си мъж и почнахме да излизаме, тя му вдигна грандиозен скандал, да си опича ума и да е точен с мене. Ех, весела душа имаше и винаги заемаше моята страна. Със свекъра ни оставиха хиляди левове не платено парно и един държавен апартамент, който аз по-късно платих и сега след смъртта на бившия имаме делба със сина му.  
За първата свекърва, ако гледаме моя 10 дом, той се упралява от Венера и Сатурна е вътре - доста показателно.  
Сегашната свекърва 03.01.1948
Предполагам, че трябва да гледам 4 от 9 дом, за втория брак.
Нямам думи за нея. Огън и жупел, елементарно същество, материалстка и по мои наблюдения има сериозни симптоми за шизофрения. Обича да контролира живота на всички покрай нея и постоянно виси по ходжи и баячки.
Мъжа ми е в много лоши отношения с нея, в началото аз си въобразявах, че може да се подобрят, но уви.... За него тя си остава курвата на квартала / негов хирон в овен 4 дом /
и предпочита да не контактува с нея.
4 от 9 дом се пада 12 дом в моята карта, У12 е Луна на К11 съвпд със Сатурна.
Трудно ми е да изтълкувам нещата...
Интересното е, че преди да подпишем с сина ѝ, се чувахме често по телефона, и тя се скъсваше да дава съвети. След подписа обаче, нещата се промениха.
« Последна редакция: Август 17, 2010, 10:23:29 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #67 -: Август 17, 2010, 12:38:58 pm »

3. САСС се дразни, че свекървата й простряла дрехите от пералнята, за да пусне своите - това е абсурден повод за дразнене. Аз щях просто да благодаря, че толкова вредна :)
Тук малко не съм съгласна. Понякога привидно мили жестове имат съвсем друга и не толкова благородна цел.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #68 -: Август 17, 2010, 12:39:25 pm »

3. САСС се дразни, че свекървата й простряла дрехите от пералнята, за да пусне своите - това е абсурден повод за дразнене. Аз щях просто да благодаря, че толкова вредна :)

нали  :rolf:  аз щях да я цалувам по челцето та всеки ден да го прави  :57:  и ако живеем заедно и се разбираме, а тя да обича да чисти и простира, то пък аз с кеф ще и готвя  :P  ама на аз попаднах на дзверо от шубрако и нямах тоя късмет  :wink2:

« Отговор #69 -: Август 17, 2010, 12:42:17 pm »
на моя приятелка майката под явно благородни жестове й казва, че й пречи. ако моята мйка го направи, ще й бъда благодарна, а и тя от добри намерения ще го направи, но на приятелката ми майка й го прави с думите "не си дръж дрехите, че ще ми ръждяса пералнята от тях" и ги хвърля в леген тя да си ги просне.

*

Asol

• 4140
« Отговор #70 -: Август 17, 2010, 12:47:05 pm »
Е, за какво да го приемате лично, като не ви касае ?  ;)  Хората сме такива, че проектираме доста често нашите възгледи за нещо си на другите и очакваме те да действат и мислят по подобен начин.  Съветници и поучители разбирачи, знаещи кое е правилното винаги се намират.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Август 17, 2010, 12:59:13 pm »
Е, за какво да го приемате лично, като не ви касае ?  ;)  

Емпатия , ;D какво да се прави?! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Август 17, 2010, 01:03:01 pm »
на моя приятелка майката под явно благородни жестове й казва, че й пречи. ако моята мйка го направи, ще й бъда благодарна, а и тя от добри намерения ще го направи, но на приятелката ми майка й го прави с думите "не си дръж дрехите, че ще ми ръждяса пералнята от тях" и ги хвърля в леген тя да си ги просне.

И тя как търпи това ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Asol

• 4140
« Отговор #73 -: Август 17, 2010, 01:04:38 pm »
Не е емпатия, а дръпване на някаква "струна" при нас  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #74 -: Август 17, 2010, 01:13:37 pm »
Не е емпатия, а дръпване на някаква "струна" при нас  :rolleyes:

Въпрос на гледна точка. Има доза смисъл според мен и в емпатията и в *дърпането на струната* , яйцето или кокошката? :blink: Но е по-добре да има , отколкото да няма....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

*

Asol

• 4140
« Отговор #76 -: Август 17, 2010, 01:28:43 pm »
Какво общо има емпатията с кокошката ?  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #77 -: Август 17, 2010, 01:32:30 pm »
Какво общо има емпатията с кокошката ?  ;D

незнам  ;D  просто исках да поясня   :rolf:

па и тука все кокошки сме събрани и са кълвем по главите... та що не  :57:

*

Asol

• 4140
« Отговор #78 -: Август 17, 2010, 01:42:47 pm »
Когате правите фризура на кучето или слагате на коня пискюл, емпатия ли проявявате ?  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Август 17, 2010, 01:50:35 pm »
Когате правите фризура на кучето или слагате на коня пискюл, емпатия ли проявявате ?  ;D ;D ;D
Унижаваме добичето с личните си виждания за визията му. ;D ;D ;D ;D ;D ;D