шЪ ПАДНъ ! :57: :57: :57:
Нова тема щото тоя дето са го тЪковали *плеядинците* е силно възмутен от мен! А вероятно и от вас!!! :rolf: :rolf: :rolf:
От два дни издирвал свекърва ми и едва сега тя му вдигнала телефона :rolf: :rolf:
Правела съм се на много велика ,какво щели да правят те доказаните ясновидци. Била съм се държала отврат във форума , как можело такова нещо, той бил единственния маг , който можел да развали собствената си магия , щял сега да ми направи нова :rolf: :rolf: :rolf:. Бил сега във Варна по работа и неговата приятелка му споделила какви неща съм сътворила.
Думи нямам!ДУМИ!
Админ , АН , пускам нова тема и то специално за това божие творение , защото в този форум влизат много хора , защото той е близко до душата място за много от нас , защото тук обаче наред с конструктивизма ,споделянето и подкрепата , има и други неща ,които знам ,че виждате ,а именно *набиране на клиенти* или *пациенти*. Всеки по един или друг начин в определени моменти от живота си е слаб и безпомощен , *болен* и би следвало да бъде предотвратено псевдопророци и лъжепророци /справка Библията/ ,да манипулират и без това крехкото у хората желание за вяра. Начин за печалба е намерил нашия приятел ,но нека хората знаят:ТОЙ НЕ Е АСТРОЛОГ!той не е ясновидец!той не е институция ,която издава удостоверения за паранормални способности!
ТА КОЙТО ИСКА ДА СТАВА ЧЛЕН НА НЕГОВАТА ШКОЛА И АКАДЕМИЯ -ЧОВЕКА Е ВЪВ ВАРНА! :rolf: :rolf: :rolf: вероятно има и секретарка....