Пълнолунието от 23ти съвпада с есенното равноденствие-това не се случва често,за пример последният път е било през 1972.
През 1972 можем да видим какво е ставало,примерно имало е тежко земетресение :
1972 - Земетресение с магнитуд 6,5 по Скалата на Рихтер разрушaва Манагуа, столицата на Никарагуа,
като загиват 10 000 души, a 80 % от сградите са изравнени със земята. Днес имах много силен сън,дали заради Луната в Скорпион и това че спах върху памук зареден от две силни икони на Дева Мария, сънувах баба ми,която се казваше така (и беше Скорпион) и ми каза,че след седмица,седмица и половина,ще се изгради мрежа около земята,като всяка една душа такава като нея застава на определена точка и се свързва с другите,видях тези души в бледо синкава светлина,как по цялата земя създават тази мрежа(погледа ми беше от космоса-земята като топка в мрежа).До колкото разбрах или усетих-нещо щяло да се случи тогава :unsure: И тази мрежа или ще е някаква защита или нещо ще задържи енергията или това което ще се появи тогава

Но ставаше въпрос за глобален процес.
И тъй като се замислих какво има горе долу по това време-се сетих че тогава е равноденствието.А то се оказа,че и с Пълнолуние.