Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24509 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:7-ми дом
« Отговор #140 -: Август 27, 2010, 10:27:24 pm »
Някоя художничка  :-[
или писателка.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #141 -: Август 27, 2010, 10:29:03 pm »
Някоя художничка  :-[
човек на изкуството имаш предвид или съдиш по това ,че меркурий олицетворява ръцете(занаяти)? писателка?
може ли да е певица?

стига да може да си намери някоя толкова интересна личност, че и тя да се заинтересува от него..

« Отговор #142 -: Август 27, 2010, 10:30:50 pm »
Да, въобще артистична натура  :rolleyes:, а и нали е в 3ти дом може да е занаят с ръцете.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #143 -: Август 27, 2010, 10:33:16 pm »
Да, въобще артистична натура  :rolleyes:, а и нали е в 3ти дом може да е занаят с ръцете.
В общи линии да лъска бастуна добре ;D ;D ;D ;D ;D

Простете,нещо ме досмеша ;D ;D :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #144 -: Август 27, 2010, 10:33:46 pm »

ама У7 в трети дом нали се разбрахме, че е защото ги намираме наблизо, в нета и т.н. ;)а щом У7 е мерка, то може да се запознае с някоя телевизионна водеща в нета, примерно, или като се обади в някое предаване..може да са много неща..ама няма спор, че трябва да е многостранна и интересна.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #145 -: Август 27, 2010, 10:34:35 pm »

ти да не го харесваш?? ;D май май..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #146 -: Август 27, 2010, 10:37:15 pm »

ти да не го харесваш?? ;D май май..
Абе ...бях споменала за него преди време :-[ Не сме се виждали още очи в очи,само си коренспондираме по нета от близо 2 години :-[Приятел е на баща ми.Живее в Америка и е композитор :rolleyes:Скоро май трябва да дойде в БГ да води дела за имоти и тогава ще се запознаем.Засега съм му виждала снимки ....е не е нещо кой знае какво,но става ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #147 -: Август 27, 2010, 10:41:45 pm »
Абе ...бях споменала за него преди време :-[ Не сме се виждали още очи в очи,само си коренспондираме по нета от близо 2 години :-[Приятел е на баща ми.Живее в Америка и е композитор :rolleyes:Скоро май трябва да дойде в БГ да води дела за имоти и тогава ще се запознаем.Засега съм му виждала снимки ....е не е нещо кой знае какво,но става ;D

ами с това трябваше да започнеш..ейй, рибешка работа, значи..от младост през люлин, та за панчарево..нали си от сф?? ;D
защото сега те хвана малко яд, че не си нито писателка, нито художничка и се чудиш дали ще те хареса.. :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #148 -: Август 27, 2010, 10:45:17 pm »

ами с това трябваше да започнеш..ейй, рибешка работа, значи..от младост през люлин, та за панчарево..нали си от сф?? ;D
защото сега те хвана малко яд, че не си нито писателка, нито художничка и се чудиш дали ще те хареса.. :P
Лошото е,че знам че ще ме хареса :-[ :-[
Ще се натъжа,ако аз не го харесам достатъчно ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #149 -: Август 27, 2010, 10:46:46 pm »

ако венерата му съвпада с твоето слънце, цялата тази размяна на реплики е излишна, знаеш го много добре.. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #150 -: Август 27, 2010, 10:50:33 pm »

ако венерата му съвпада с твоето слънце, цялата тази размяна на реплики е излишна, знаеш го много добре.. ;)
Да венерата му съвпада с моето слънце.
Какво значи ,че няма да ме хареса ли? :lol:
А имаме също мое слънце негов меркурий,негово слънце мой меркурий,както и венера съвпад марс широк орбис.

« Отговор #151 -: Август 27, 2010, 10:51:01 pm »
Кажете ми моля ви се, за едни приятел. На 41 години е, не е обвързан и женен.
Значи ,има на върха на 7ми дом близнаци,а меркурий му е в 3ти дом съвпад с венера(в риби).
Каква жена ще му приляга? :rolleyes:

с Близнаци на 7 дом и съвпад на Венера с Мерка не мисля, че ще се спре някога само на една жена

*

Vision

• 3523
« Отговор #152 -: Август 27, 2010, 10:53:23 pm »
А имаме също мое слънце негов меркурий,негово слънце мой меркурий,както и венера съвпад марс широк орбис.

каак няма да те хареса!!...ще се омагьоса, после трудно ще се откачиш даже!!приятелят ти ще разбере най- вероятно..а ако ти не харесаш композитора, ще паднеш от два стола на земята..ама нали искаше емоции..може и да не стане така де..а 41 г. не е ли много възрастен за теб!!??

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #153 -: Август 27, 2010, 10:56:15 pm »

каак няма да те хареса!!...ще се омагьоса, после трудно ще се откачиш даже!!приятелят ти ще разбере най- вероятно..а ако ти не харесаш композитора, ще паднеш от два стола на земята..ама нали искаше емоции..може и да не стане така де..а 41 г. не е ли много възрастен за теб!!??
аз съм на 38 Вижънке :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #154 -: Август 27, 2010, 11:01:33 pm »
е да, после погледнах картата..мислех, че си на 25-6 някъде, пряко сили.. :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #155 -: Август 27, 2010, 11:03:22 pm »
е да, после погледнах картата..мислех, че си на 25-6 някъде, пряко сили.. :-[

Аз на толкова и изглеждам ;D ;D ;D ;D :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #156 -: Август 28, 2010, 01:30:16 pm »
Милки, да не стане така, че от два стола, та накрая без нищо.  :-[ Ако нещо ти липсва при човека, с когото си в момента, защо просто не го потърсиш при друг, но като си коректна спрямо този в момента. Най-малкото никой от вас двамата не заслужава да правят нещо зад гърба му и да е в подобна връзка.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #157 -: Август 28, 2010, 02:43:44 pm »
Милки, да не стане така, че от два стола, та накрая без нищо.  :-[ Ако нещо ти липсва при човека, с когото си в момента, защо просто не го потърсиш при друг, но като си коректна спрямо този в момента. Най-малкото никой от вас двамата не заслужава да правят нещо зад гърба му и да е в подобна връзка.
Чакай де :rolleyes:
Да не забравяме ,че всичко казано до тук е само в моята глава :o
От моята глава до реалност и реализация ,не е голямо разстоянието.....но може и нищо никога да не се осъществи.
За което пък един ден може и да съжалявам.
Какво значи лъжа?
А той моичкия не ме ли лъже от 3 години че ще правим кекс....ми лъже ме...ама козата си сака пръч ;D

Казах го малко грубо,но що за семейство сме,в което няма грам романтика.Има само стрес и нерви.
Аз говоря....но никой не ме чува.

*

Divna

« Отговор #158 -: Август 28, 2010, 02:46:34 pm »
Чакай де :rolleyes:
Да не забравяме ,че всичко казано до тук е само в моята глава :o
От моята глава до реалност и реализация ,не е голямо разстоянието.....но може и нищо никога да не се осъществи.
За което пък един ден може и да съжалявам.
Какво значи лъжа?
А той моичкия не ме ли лъже от 3 години че ще правим кекс....ми лъже ме...ама козата си сака пръч ;D

Казах го малко грубо,но що за семейство сме,в което няма грам романтика.Има само стрес и нерви.
Аз говоря....но никой не ме чува.

Милки, а защо не се разделиш със съпруга си?
Не виждам смисъл от това да се мамите и в същото време да сте още заедно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #159 -: Август 28, 2010, 02:52:34 pm »
Казвам само, че опасна игра играеш, да не се опариш.  :blink: Пожелавам ти да срещнеш, човек с който да се чувстваш добре и да си с него.  :blink: