Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97319 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Изневярата
« Отговор #160 -: Август 28, 2010, 11:06:10 pm »
Защо се говори само за мъже които изневеряват? Показатели за жените нещо не се публикуват. Някаква женска солидарност ли?

Още в началото публикувах и карта на жена.  :P
Имам още една - Слънце във Везни, Венера в Дева и Марс в Близнаци, но за съжаление без час на раждане. Не само изневеряваше на съпруга си, а го правеше с един от най-добрите му приятели и с жена му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #161 -: Август 28, 2010, 11:06:43 pm »
Защо се говори само за мъже които изневеряват? Показатели за жените нещо не се публикуват. Някаква женска солидарност ли? Аз веднага споменавам от наблюдения, че жена с венера в близнаци е мноого склонна към кръшкане. Естествено и класиките венера квадрат луна или венера опозиция плутон. Но за венера в близнаци вече мисля, че е нещо като правило

венера квадрат луна само не е показател, предполагам и с другите аспекти, споменати в темата е така..може човек да има всички показатели и пак да не изневерява, защото има морални устои, които са по- силни от сърбежа между краката му..или с някого да изневерява, а с друг не, като изгради нещо истинско..толкова е обобщаващо всичко, че си е само начесване на пръстите, ама нали затова сме тука всички..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Август 28, 2010, 11:09:28 pm »
Защо се говори само за мъже които изневеряват? Показатели за жените нещо не се публикуват. Някаква женска солидарност ли? Аз веднага споменавам от наблюдения, че жена с венера в близнаци е мноого склонна към кръшкане. Естествено и класиките венера квадрат луна или венера опозиция плутон. Но за венера в близнаци вече мисля, че е нещо като правило

Принципно такава липсва в сайта!

За близнашка венера  ;D ;D ;D тук е излишен коментара! СтрашнО е!!!
Винаги съм си мислила ,че нимфоманките имат такава венера и то зле аспектирана.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #163 -: Август 28, 2010, 11:14:54 pm »

Имам още една - Слънце във Везни, Венера в Дева и Марс в Близнаци, но за съжаление без час на раждане. Не само изневеряваше на съпруга си, а го правеше с един от най-добрите му приятели и с жена му.

Ами да, Венера и Марс в подвижни знаци с лош аспект обичат разнообразието. Но това е май повече от скука отколкото някви изгарящи страсти

венера квадрат луна само не е показател, предполагам и с другите аспекти, споменати в темата е така..може човек да има всички показатели и пак да не изневерява, защото има морални устои, които са по- силни от сърбежа между краката му..или с някого да изневерява, а с друг не, като изгради нещо истинско..толкова е обобщаващо всичко, че си е само начесване на пръстите, ама нали затова сме тука всички..

Съгласен, но по принцип на луната в квадрат с венера обикновено и се струва че тревата на съседите е по-зелена и няма търпение да провери така ли е. Естествено изключения колкото искаш . Нищо лично  ;)

*

Divna

« Отговор #164 -: Август 28, 2010, 11:16:04 pm »
Категорично не съм съгласна за Венера в Близнаци. Най-добрата ми приятелка е с Венера в Близнаци и никога не е изневерявала нито на съпруга си (11 годишен семеен живот), нито пък на сегашния си конжуан (7 години съвместно съжителство). Много си споделяме и би ми казала ако кръшка.

*

Divna

« Отговор #165 -: Август 28, 2010, 11:19:21 pm »
Защо се говори само за мъже които изневеряват? Показатели за жените нещо не се публикуват. Някаква женска солидарност ли?

Още в началото публикувах и карта на жена.  :P
[/b]

Това е ешанже. На запад масово се практикува. Аз вече съм писала по този повод.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #166 -: Август 28, 2010, 11:19:42 pm »
Ето пример.
Това е картата на моя съученичка,бяхме близки приятелки.
Тя вечно правеше някакви комбинации,все въртеше мъжете,този да хване,онзи.
Ожени се ,роди,разведе се и хвана по интернет един чужденец и сега е в чужбина от близо 5 години.
И всичко ставаше много потайно,скрито и покрито.Даже криеше от родителите си че е женена :o

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #167 -: Август 28, 2010, 11:19:45 pm »
Категорично не съм съгласна за Венера в Близнаци. Най-добрата ми приятелка е с Венера в Близнаци и никога не е изневерявала нито на съпруга си (11 годишен семеен живот), нито пък на сегашния си конжуан (7 години съвместно съжителство). Много си споделяме и би ми казала ако кръшка.

Ако има някакви други показатели за вярност - ок, склонен съм да приема, но венера в близнаци просто си умират за паралелни връзки. И при първа възможност не биха се подвоумили дори.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Август 28, 2010, 11:20:42 pm »

Но на запад е със съгласието на благоверния, нали така? А не зад гърба му, без да знае.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Август 28, 2010, 11:22:15 pm »

Ако има някакви други показатели за вярност - ок, склонен съм да приема, но венера в близнаци просто си умират за паралелни връзки. И при първа възможност не биха се подвоумили дори.

Аз съм на същото мнение! Тук дори е съвсем нормална паралелната връзка....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Август 28, 2010, 11:23:58 pm »
Тя вечно правеше някакви комбинации,все въртеше мъжете,този да хване,онзи.
И всичко ставаше много потайно,скрито и покрито.

Ретроградна Венера в Близнаци в съвпад със Слънцето и квадрат с Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #171 -: Август 28, 2010, 11:26:02 pm »

Винаги съм си мислила ,че нимфоманките имат такава венера и то зле аспектирана.... ;D ;D

Е тая близнашка Венера хич не я траеш  ;D .

Незнам да съм нимфоман :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #172 -: Август 28, 2010, 11:26:46 pm »

Съгласен, но по принцип на луната в квадрат с венера обикновено и се струва че тревата на съседите е по-зелена и няма търпение да провери така ли е. Естествено изключения колкото искаш . Нищо лично  ;)

а къде са луната и венера. в кои домове и знаци..защото венера в лъв, 12-ти има достойнство, а луна в девети, телец е здравомислеща и ако и е суха тревата в двора си я напоява..дори и да е сгрешила веднъж, вижда че е тъпо и си взема поука..говоря по моята карта, естествено..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Август 28, 2010, 11:27:23 pm »

При мъжете Марс се гледа, струва ми се.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #174 -: Август 28, 2010, 11:28:59 pm »

Но на запад е със съгласието на благоверния, нали така? А не зад гърба му, без да знае.  ;)

Да и двамата отиват и се запознават с други двойки и обменят. Това не е изневяра. И аз не го смятам за изневяра, ни най-малко. За такова нещо трябва да си много широко скроен и с партньора наистина да се обичате и да си вярвате.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #175 -: Август 28, 2010, 11:29:47 pm »

Нищо лично  ;)

а къде са луната и венера. в кои домове и знаци..защото венера в лъв, 12-ти, лъв- има достойнство, а луна в девети, телец е здравомислеща и ако и е суха тревата в двора си я напоява..дори и да е сгрешила веднъж, вижда че е тъпо и си взема поука..говоря по моята карта, естествено..

Пак повтарям - нищо лично  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Август 28, 2010, 11:30:19 pm »

Е тая близнашка Венера хич не я траеш  ;D .

Чакай сега ти с поличка ли си или с панталонки?
Ето ти карта ,според теб каква е ? Момогамна или монахиня?

*

Asol

• 4140
« Отговор #177 -: Август 28, 2010, 11:30:32 pm »
Нямам думи! Най-мразя лъжата, а изневярата е вид лъжа.

Това е по-скоро наранена гордост и самолюбие въз основа на чувството, че нещо или някой ти принадлежи и са те сравнили с някой друг. Хората, които ценят и уважават човека до себе си, а и себе си и са наясно със себе си, не би трябвало да го правят или поне да не им стане привичка, а още по-малко да го правят паралелно. Доверието се предполага, че е едно от най-важните неща в една партньорска връзка.

*

Santi

« Отговор #178 -: Август 28, 2010, 11:31:34 pm »

При мъжете Марс се гледа, струва ми се.  ;D

Не оспорвам  :blink: .

И пак съм с кьопавия и оплют Марс в Рак  ;D .

Цитат
Ето ти карта ,според теб каква е ? Момогамна или монахиня?

Луна съвпад Венера, Венера кв. Марс/Плутон . Девица да е  :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #179 -: Август 28, 2010, 11:32:26 pm »
Пак повтарям - нищо лично  ;D

а защо да не бъде лично?? аз не се засягам, даже мисля, че като пиша от личен опит има по- голяма тежест, отколкото да сложа карти на някакви хора, които може да са се хвалили само, или дори лъгали..не че е лошо да се слагат карти, не казвам това..
не е лошо и ти да кажеш нещо от личен опит.. :P