Здравей Гост

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ИЗНЕВЯРАТА

• 42 Отговора
  • 5618 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ЗА ИЛИ ПРОТИВ ИЗНЕВЯРАТА
« -: Август 30, 2010, 06:54:53 pm »
Нека всеки посочи мястото по знак и дом на упр. на 7-ми , 9-ти  и 5-ти дом, както слънчевия и Лунния си знак.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Re:ЗА ИЛИ ПРОТИВ ИЗНЕВЯРАТА
« Отговор #1 -: Август 30, 2010, 07:01:49 pm »
Нима очакваш откровени отговори?  :72:
Разбира се, че не искам да ми изневеряват. Че кой иска?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 30, 2010, 07:04:40 pm »
Нима очакваш откровени отговори?  :72:
Разбира се, че не искам да ми изневеряват. Че кой иска?

Съдейки от себе си ДА! Очаквам откровенни отговори... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Август 30, 2010, 07:19:26 pm »
Имаше време, когато това не ми правеше впечетление. Имала съм паралелни връзки и никога не съм се замисляла за последствията. Но сега съм в друг етап от живота си.
В момента нямам нужда от това, за това ще гласувам с ''не'' .
Слънце - Везни - 2 дом
Луна - Близнаци - 11 дом
У7 - Уран във Везни - 3 дом
У5 - Юпитер на 0 19' в  Козирог - 5 дом
У9 - Марс в  Дева - 2 дом
« Последна редакция: Август 30, 2010, 07:25:48 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Jeni_

« Отговор #4 -: Август 30, 2010, 07:38:21 pm »
Нека всеки посочи мястото по знак и дом на упр. на 7-ми , 9-ти  и 5-ти дом, както слънчевия и Лунния си знак.... :blink: ;)
Управителя на 7ми Уран ми е в 5ти;
Управителя на 9ти Марс ее в 5/6 на границата;
Управителя на 5ти юпитер ми е в 8ми;
Сл. рак. луна близнаци.
Изневярата съм много против; препочитам раздяла;
 :blink:

« Отговор #5 -: Август 30, 2010, 08:27:50 pm »
Всички управители във втори дом ценностите държа на човека до себе си давам му свобода и не искам никога да научавам за изневярата било само физическа или не дай си боже емоционална и продължителна...а дали ще простя ами незнам трудно е нещата няма да са същите нещо в теб умира!Била съм и от другата страна тежко е за всички страни в един любовен триъгълник но важното е да не си тъпия ъгъл  :rolf:!
Докато дишаш...надявай се!

*

Santi

« Отговор #6 -: Август 30, 2010, 10:21:14 pm »
Възприемам изневярата като предателство - към човекът до мен, към принципите и моралните ценности, които съм си изградил . Никога не бих простил изневяра .

Слънце(у7) - Близнаци 28.03 в 4 дом
Луна(у5) - Овен в 1 дом
У9 Плутон в Скорпион на трон по знак и дом .

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7 -: Август 30, 2010, 10:25:57 pm »
Хахахаха абе кой е тоя дето е гласувал ЗА изневярата,бързо да си казва  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Август 30, 2010, 10:27:48 pm »
Възприемам изневярата като предателство - към човекът до мен, към принципите и моралните ценности, които съм си изградил . Никога не бих простил изневяра .

Луна(у5) - Овен в 1 дом
У9 Плутон в Скорпион на трон по знак и дом .

Малиии , твойто Слънце връз моя Юпитер! :o ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Август 30, 2010, 10:27:57 pm »
Изневяра съм прощавала, но факт е, че след нея вече нищо не е същото в отношенията с партньора. Както се казва, имаш си едно наум. И безрезервното доверие изведнъж се счупва. Била съм и от двете страни, но никога не тръгвам да го правя първа, нито се превръща в нещо системно при мен. Случвало ми се е веднъж-два пъти да изневеря, след като половинката признае пред мен за изневерите си. Не съм го правила с цел отмъщение, просто (както вече споменах) след като ти съобщят това, нагласата ти към партньора се променя, както и очакванията. Прощавам, но не забравям.
За мен физическата (плътска) изневяра не е чак толкова страшна и фатална, много повече боли, ако партньорът е вложил чувства в страничното си увлечение. Само тогава бих го сметнала за предателство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Август 30, 2010, 10:28:25 pm »
Хахахаха абе кой е тоя дето е гласувал ЗА изневярата,бързо да си казва  :P

Не съм аз, и мен са ме цакали.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 30, 2010, 10:33:21 pm »
Изневяра съм прощавала, но факт е, че след нея вече нищо не е същото в отношенията с партньора. Както се казва, имаш си едно наум. И безрезервното доверие изведнъж се счупва. Била съм и от двете страни, но никога не тръгвам да го правя първа, нито се превръща в нещо системно при мен. Случвало ми се е веднъж-два пъти да изневеря, след като половинката признае пред мен за изневерите си. Не съм го правила с цел отмъщение, просто (както вече споменах) след като ти съобщят това, нагласата ти към партньора се променя, както и очакванията. Прощавам, но не забравям.
За мен физическата (плътска) изневяра не е чак толкова страшна и фатална, много повече боли, ако партньорът е вложил чувства в страничното си увлечение. Само тогава бих го сметнала за предателство.

Чувам себе си! ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Август 30, 2010, 10:34:40 pm »
Когато ти изневерят, се чувстваш пренебрегнат... Де го е админа да ни дръпне една реч за Его-то?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Август 30, 2010, 10:37:38 pm »
...те около него все се въртят нещата  :P ;D Егото имам предвид.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Август 30, 2010, 10:43:38 pm »

Казвай бързо какво имаш да му даваш.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Август 30, 2010, 10:45:54 pm »

зНАМ ЛИ ?!! :-[ :-[ Какъв ли ми е бил ,каква ли съм му била? :P ;D ;D ;D
Абе в общи линии сме нанизани като свински черва ;D ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #16 -: Август 30, 2010, 10:47:26 pm »

Чувам себе си! ;D ;D

И аз се чух тук!  ;D

« Отговор #17 -: Август 31, 2010, 01:40:39 am »

Чувам себе си! ;D ;D

И аз се чух тук!  ;D
И аз,и аз  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #18 -: Август 31, 2010, 06:45:47 am »

е моят Сатурн е там - сигурно съм им била господарката с камшика  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #19 -: Август 31, 2010, 07:40:39 am »
  И аз се огледах в поста на Лили. Физическата прощавала съм ище прощавам, но душевната - няма как. Ако това се е случило, ще си оставя човека да си иде. НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ПРИНАДЛЕЖИ. Всеки е свободен да разполага със себе си както иска и естествено да си носи последствията. ДА СЪМ ИЗНЕВЕРЯВАЛА - никога не съм принадлежала на някого, че да му изневеря...И да уточним - при мъжете изневярата е първо физичен акт, докато при жените - последствие от дълбок емоционален процес, за това женската изневяра не се прощава.
    ;D П.П. Освен в случаите - била съм се била напила.