Направих си една ретроспекция и установих, че в годините, които ги отчитам като най-силни и в които съм имала невероятен шанс, то Плутон е бил замесен сериозно.
Първият шанс бе влизането ми след приемни изпити в средното училището, в което мечтаех да уча. Този успех ми даде възможността да свържа живота си с професията, която желаех. Беше си цяло чудо за мен. В далечните социалистически години да положа успешно изпит и да бъда приета без връзки :rolleyes:.
Не мога да отрека, че подготовката ми беше много голяма и положих предварително доста усилия и труд. Та тогава тр. Плутон е точно на нат. АЦ.
Вторият шанс - срещата с бащата на децата ми, с когото свързах живота си и прекарах невероятни години. Тогава тр. Плутон е точно над нат. Луна.
Третият шанс - професионалното ми утвръждаване. След дългогодишен труд успях да постигна неща, за които мечтаех от години. Тогава тр. Плутон е в секстил с нат. Венера и в опозиция с нат. Сатурн.
Четвърти шанс - започване на нов живот /пълна промяна - местоживеене, приятели, език, работа, любим .../ прогр. Слънце и дир. Плутон на Асц, а тр. Плутон в квадратура с нат. Слънце.
Да спомена, че Плутон в картата ми е водещата ми планета и явно затова такава важна роля играе при мен. Може би това трябва да се има предвид, когато търсим шанса. При мен шанса никога не е идвал обаче незаслужено. Работила съм или съм изстрадвала много, за да го получа.