Здравей Гост

Венера в Скорпион

• 156 Отговора
  • 32056 Прегледи
Re: Венера в Скорпион
« Отговор #140 -: Ноември 25, 2012, 05:28:45 pm »
  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #141 -: Ноември 26, 2012, 05:47:33 pm »
Тези дни има много интересна мунданна конфигурация. Имаме съвпад Венера/Сатурн (в Скорпион) в мунданен секстил със съвпад Марс/Плутон (в Козирог). Очертават се силни страсти.  :blink:

« Отговор #142 -: Ноември 26, 2012, 08:08:56 pm »
И на мен ми е интересно как ще се прояви,още повече,че Сатурн и Марс/Плутон са в рецепция  :blink:

« Отговор #143 -: Ноември 27, 2012, 07:18:23 am »
Тези дни има много интересна мунданна конфигурация. Имаме съвпад Венера/Сатурн (в Скорпион) в мунданен секстил със съвпад Марс/Плутон (в Козирог). Очертават се силни страсти.  :blink:

налагане на власт,брутално или усещане за безсилие,зависи с какви асп.ни активира натала или повтаря натални
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #144 -: Ноември 27, 2012, 08:49:52 am »

налагане на власт,брутално или усещане за безсилие,зависи с какви асп.ни активира натала или повтаря натални

Двете групи са свързани с 60* видимост,чак брутално няма да е, но да-силни страсти ще има

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #145 -: Ноември 27, 2012, 12:16:49 pm »
На мен съвпада ми е върху нат. съвпад Венера - Плутон, ама не знам какво да очаквам. Власт или безсилие не усещам

*

Divna

• 2478
« Отговор #146 -: Ноември 28, 2012, 05:15:18 pm »

Аууу, много драстично.  :blink: Съвпадите са в секстил все пак. :blink: 

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #147 -: Ноември 28, 2012, 07:04:27 pm »

[/quote]
При мен двата съвпада са на ключови места- Венера/Сатурн върху нат.Уран( У на Слънцето) и Марс/ Плутон на ДЦ.Тр. Мерк на СВ.
Беше ми доста интересно как ще се прояви и вече разбрах.Тук няма да замесвам планетите като управители на домове,че става дълга и широка.
В понеделник разбрах,че голяма сума пари ,законно полагаща ми се,ми е спестена от бивш работодател.Сън ме не хвана през нощта.
Във вторник изчетох всичките закони и наредби ,допитах се до по- осведомени и се срещнах с бивши колеги,за да съм по - наясно .Имах вече горе долу ясен план за действие.
Тая сутрин побеснях,като разбрах,че има и други две като мен.За себе си се колебаех как точно да постъпя,но научавайки за тях,грабнах телефона и всичко,дето го мислех,го казах в прав текст( иначе съм досадно деликатна и увъртаща в подобни ситуации).
Та ,така - размисли и страсти на килограм с Венерино- Плутонов оттенък.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Ноември 28, 2012, 07:24:17 pm »
Тия пари не можеш ли да ги изискаш със задна дата или е късно вече?

Повярвай ми - това, което си им избълвала по телефона, обикновено минава през едното работодателско ухо и си излиза през другото, без да се задържа в сивото пространство между ушите.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #149 -: Ноември 28, 2012, 09:10:28 pm »
щом законно ти се полагат и не си се разписала ,че си ги получила,без да ги получиш кажи им,че  ще сигнализираш инспекцията по труда,да им направи ревизия на фирмата

« Отговор #150 -: Ноември 28, 2012, 09:14:06 pm »

Двете групи са свързани с 60* видимост,чак брутално няма да е, но да-силни страсти ще има

имах предвид ако съвпада марс-плутон в козирог квадратира нещо от натала

*

Papy

• 4343
« Отговор #151 -: Ноември 28, 2012, 09:37:23 pm »

До колко орбис може да отчетем според теб?
интересна конфигурация, аз само се моля земетресение да няма, тая нощ може да побудувам

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #152 -: Ноември 28, 2012, 09:50:03 pm »
Тия пари не можеш ли да ги изискаш със задна дата или е късно вече?

Повярвай ми - това, което си им избълвала по телефона, обикновено минава през едното работодателско ухо и си излиза през другото, без да се задържа в сивото пространство между ушите.  ;)
Парите вече са раздадени и ми е чудно от кое перо ще ги измъкне,за да ги получа.
На него наистина рядко му се задържа нещо в главата,но пък аз се постарах да разлая максимален брой кучета и утре очаквам окончателния му отговор.
Страхлив е,много си пази репутацията,разчитам на това,от друга страна е "дупе и гащи" с по - висшите инстанции.
Ей сега му погледнах картата- Слънчев Лъв опозе Водолейска Луна ,която е твърде възможно да е в съвпад със Сатурн.Много е ловък в измъкването на пари - де с думи,де с хитрост- Девишки Мерк точен съвпад с Уран.
Иначе го раздава дипломат и бохем отвсякъде- Марс Везни и Венера Лъв,та е особено трудно да заподозреш финансовите му еквилибристики.

« Отговор #153 -: Ноември 29, 2012, 07:03:58 am »

До колко орбис може да отчетем според теб?
интересна конфигурация, аз само се моля земетресение да няма, тая нощ може да побудувам
ти колко даваш  :mellow:
земетресения стават всеки ден,само силните се помнят ;D

« Отговор #154 -: Април 14, 2013, 03:05:39 pm »
Здравейте, прочетох темата и ми стана много итересно, даже си направих регистрация в сайта специално заради това ;D . И аз имам Венера в Скорпион, че даже и Плутон в Скорпион, но не съм наясно с тея тригони, секстили и т.н. Надявам се, че ще ми помогнете да разбера нещо повече за аспектите в рожденната ми карта свързани с тоя скорпион, дето само ме мъчи...

1995 г. 01.01. -рожденната ми дата
00:40 - часа ми на раждане
Слънце в Козирог
Луна в Козирог
Меркурий в Козирог
Венера в Скорпион
Марс в Дева
Юпитер в Стрелец
Сатурн в Риби
Уран в Козирог
Плутон в Скорпион
Асцендент Везни

Мерси предварително  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #155 -: Април 14, 2013, 03:14:16 pm »
Здравейте, прочетох темата и ми стана много итересно, даже си направих регистрация в сайта специално заради това ;D . И аз имам Венера в Скорпион, че даже и Плутон в Скорпион, но не съм наясно с тея тригони, секстили и т.н. Надявам се, че ще ми помогнете да разбера нещо повече за аспектите в рожденната ми карта свързани с тоя скорпион, дето само ме мъчи...

1995 г. 01.01. -рожденната ми дата
00:40 - часа ми на раждане
Слънце в Козирог
Луна в Козирог
Меркурий в Козирог
Венера в Скорпион
Марс в Дева
Юпитер в Стрелец
Сатурн в Риби
Уран в Козирог
Плутон в Скорпион
Асцендент Везни

Мерси предварително  :wub:

Добре дошла!  :blink:

Би било добре първо да се погледне картата..защото тя борави с градуси. При астрологията освен символиката има и ясни и точни математически особености.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #156 -: Април 14, 2013, 04:17:50 pm »
Ще се радвам ако ме светнеш какво точно да направя.. аз всъщност се забих в астрологията заради един житейски проблем.. Аз съм си горе-долу ясна  ;D , постоянно се запознавам с разни съмнителни хора занимаващи се с разни тъмни дела и най-вече хора с душевни проблеми, на които помагам, незнанайно защо :unsure: . То не е точно по темата ама житейският ми проблем е свързан с един индивид, с когото имах връзка почти година:
Слънце в Рак
Асцендент Близнаци
Венера в Близнаци
Марс в Рак
Луна в Риби

Мисля, че се вижда доста добре, защо е имало проблеми м/у нас от картата му  ;D Та така ме опрелете тоя, човек, че не успях да разбера какво точно чувства и мисли... май май и той не знае ... нещо да кажете за това ? Аааа и той влиза към категорията "хора с душевни проблеми", и доста ми приличаше на Рак затворен в черупката си, но близнаците объркват всичко и не знам какво да мисля  :(
« Последна редакция: Април 14, 2013, 04:26:15 pm от marlim »