че те са по-духовно чисти от нас бе
не ламтят за нищо - гледат си козичките, муат мляко, сирене и комат домашен хляб и се подвизават в планините... че то и Ванката Рилски е живял в планината сам... пигмеите са племе - задоволяват елементарните си нужди и не искат сто метрова плазма например за новата си вила на Хаваите
те имат по-голям достъп до божествената чистота от нас...
е да, ама може човек да живее и в ЕС, да е заобиколен от изкушения, да може да си позволи повечето, да си ги позволява даже от време на време и пак да е свободен..не ми е нужно и пигмей да съм..

но не трябва да затъва в блатото..ако постоянно се напиваш, кое ще ти направи разликата..или ако преяждаш с месо..или правиш секс по 5 пъти на ден, защото не можеш да дишаш, ако не си направил всичките тези неща..
а аз знам, че мога да ги направя когато си поискам и затова не е нужно да ги правя..ако ми дойде музата- да, от време на време..да се направи разлика..обичам контрастите във всичко..и яденето на месо не ми е свързано по никакъв начин с духовното..прочетох тук- ядеш месо и ставаш агресивен..

да бе..имаше един филм на времето, май с Матю Бродерик беше, за Келог ли, как се казваше този, който е въвел зърнените закуски в щатите в началото на миналия век..имаше той един санаториум, в който ходеха разни богаташи, за да ги тъпчат с овесени трици и да правят упражнения..много изнасилено беше всичко в този санаториум, но жената на Матю Бродерик откри оргазмите там при един масажист, а детето на Келог удряше с юмруци по масата и викаше ''месо и картофи, месо и картофи''..много поучителен филм за това как бащата не може една свястна връзка да изгради със сина си, иначе тръгнал да оправя света..
баланс във всичко му е и майката и бащата..