Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44372 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #320 -: Октомври 22, 2010, 03:23:22 am »
Със сигурност ще се окажеш права, ама пусто романтика- все ме влече :blink:

Казваш, че вратата на пепеляшка е отворена, само че пак си трябва магия за да отидеш на бала ;D после трябва да стане 12 часа и т.н. Влюбовта винаги има място за илюзии. Юпитер и Хирон според мен не са достатъчни помощници, трябва някой да даде едно рамо на прогресивен съвпад. Незнам, само разъсждавам......пак ;D

Аз нали за това рева.....и като гледам как едно -две -три  :rolleyes: затъмнения ще изпратят няколко фоерверки и ми настръхва косата.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #321 -: Октомври 22, 2010, 03:24:38 am »
По картата на Сънрейн. Ми то върху Венерата са се наместили Юпитер и Уран. Ако сега любоФта не я връхлети, кога?!  :-\ А тя управлява 4ти и 98ти - чужденец? :rolleyes: Квадрата на САтурн няма да й позволи да бъде фриволна в чувстава си. Ще остане в пълно съзнание  ;D Когато Юпитер мине IC може да предприеме преместване в друг дом. По-богат.

... има и лунации към Вeнера, а Сатурн ще квадратира У5.
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 03:42:36 am от Asol »

*

holanda

« Отговор #322 -: Октомври 29, 2010, 08:47:36 am »
Как тълкувате ;D  прогресивно Слънце в съвпад с натална Лилит в 1 дом и прогресивен Марс минаващ асц-вeче в 1 дом? /Везни/

--пиша тук,щото нещо не намерих тема с прогресии

*

tadj-all

« Отговор #323 -: Октомври 29, 2010, 08:25:20 pm »
Гледам, че сте подхванали темата за любовта.
На ретро Венера в Скорпион освен за мръсни пари, преебни и конфликти в отношенията не знам да има. То май и затова всеки почва да мечтае за л'б'ф-то. И да му дири времето на небесното проявление в натала.

Като човек, дирил не много дълго, защо и кога се случва въпросното л'б'ф, мога само да кажа, че за да се появи в живота на човек е нужно много повече от прогресия на планети към планети. И най-вече, за да имаме реален акцент и реално събитие, трябва да е чукнат някой ЪГЪЛ. 'Щото, те, планетите могат да се движат прогресивно, транзитно и да се се квадратират, съвпадат, тригончат, но не навлезе ли през някоя "врата"(ъгъл), тя, най-вероятно няма да се материализира в материалния свят.

Една планета, може и да се материализира и посредством ключо-притежателят на "вратите" (ъглите). И със засичане, кога по транзит ще се случи "преминаването" може да се направи някакво заключение, дали ще има вероятност за нова л'б'ф или само желанието ще си остане. А голото желание(което е Венера!), без евентуален шанс за материализиране си е чисто и просто едно куродървяне и мазнотене на бибата, което напрежение може човек сам да подтисне и да го освободи. И точно тук е уловката - сам, защото няма какво да се появи.

Отделно да не говоря за Лунните Възли и техните управители. Де факто и де юре, нищо не се среща в живота без тях...

Извод - Л'б'ф за да се случи - трябва среща, която не Венера предизвиква.

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Октомври 29, 2010, 08:42:41 pm »
На ретро Венера в Скорпион освен за мръсни пари, преебни и конфликти в отношенията не знам да има. То май и затова всеки почва да мечтае за л'б'ф-то. И да му дири времето на небесното проявление в натала.

Като човек, дирил не много дълго, защо и кога се случва въпросното л'б'ф, мога само да кажа, че за да се появи в живота на човек е нужно много повече от прогресия на планети към планети. И най-вече, за да имаме реален акцент и реално събитие, трябва да е чукнат някой ЪГЪЛ. 'Щото, те, планетите могат да се движат прогресивно, транзитно и да се се квадратират, съвпадат, тригончат, но не навлезе ли през някоя "врата"(ъгъл), тя, най-вероятно няма да се материализира в материалния свят.

Отделно да не говоря за Лунните Възли и техните управители. Де факто и де юре, нищо не се среща в живота без тях...Извод - Л'б'ф за да се случи - трябва среща, която не Венера предизвиква.

Абсолютно точно! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #325 -: Октомври 29, 2010, 08:44:11 pm »
 преебни

трябва да е чукнат някой ЪГЪЛ.
 но не навлезе ли през някоя "врата"(ъгъл)

куродървяне и мазнотене на бибата

Отделно да не говоря за Лунните Възли и техните управители. Де факто и де юре, нищо не се среща в живота без тях...

яку  ;D ;D

писах тук,защото не намерих по-подходяща ''врата'',където да се навра и да начеткам ''лов''ните си търсения  ;)

Та..не толкова темата е важна,колкото аспекта,за които питам.
напоследък Лилита ми е много активна,все е замесена я в транзит,я нещо друго и се чудя к'ъф и e зора ?!

--подбрах ти най-пикантните изрази,защото ме вдъхновяват  ;D,но за останалото си много прав/а

*и възлите са активирани,и управителите им ,но това,за което питам ми е непознато като възможна проява ,затова ... пиtам  :unsure:  ;D

« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 09:00:31 pm от жълтолилава »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #326 -: Октомври 29, 2010, 08:58:38 pm »

"Отделно да не говоря за Лунните Възли и техните управители. Де факто и де юре, нищо не се среща в живота без тях..."

Значи според думите ти, ме очаква любов,когато транзитния северен възел влезе в 5тият ми дом????(което ще стане много скоро),всъщност от днес :o

*

elfidka

• 3129
« Отговор #327 -: Октомври 30, 2010, 01:42:37 am »

Една планета, може и да се материализира и посредством ключо-притежателят на "вратите" (ъглите). И със засичане, кога по транзит ще се случи "преминаването" може да се направи някакво заключение, дали ще има вероятност за нова л'б'ф или само желанието ще си остане. А голото желание(което е Венера!), без евентуален шанс за материализиране си е чисто и просто едно куродървяне и мазнотене на бибата, което напрежение може човек сам да подтисне и да го освободи. И точно тук е уловката - сам, защото няма какво да се появи.

Соларна Венера на соларен АЦ или соларна венера на нат АЦ - винаги носи любов през соларната година, ама винаги  !!!
ПРОВЕРЕНО Е !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Октомври 30, 2010, 01:44:00 am »
Ама, Жиномче, ти нали от лИбоФФ не се вълнуваше...? :-\

Какво пък общо има Тадж-ал с админа ни?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #329 -: Октомври 30, 2010, 01:45:06 am »
Ама, Жиномче, ти нали от лИбоФФ не се вълнуваше...? :-\

Какво пък общо има Тадж-ал с админа ни?  :blink:

Студио Х
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #330 -: Октомври 30, 2010, 01:52:36 am »
В края на годината, ако решим да правим равносметки, може да раздадем и филмови награди.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #331 -: Октомври 30, 2010, 01:56:14 am »

Соларна Венера на соларен АЦ или соларна венера на нат АЦ - винаги носи любов през соларната година, ама винаги  !!!
ПРОВЕРЕНО Е !!!

Ще се съглася с този фактор, поради това, че и при мен Сол.Венера на сол.Асц ми донесе л'б'ф-то преди време. Е, няма нужда да казвам, че имаше и още много фактори най-вече и замесени и възлите.
Като цяло го дават някои астролози, като сигурен фактор, че л'б'ф' ще има, но всичко зависи от рождената карта.

И въпреки всичко - това не отрича, че тази Венера е навлезла в живота през "врата", нали?

*

tadj-all

« Отговор #332 -: Октомври 30, 2010, 02:22:12 am »
Или соларна Венера върху натална Венера - при мен беше подействала...

Това е нещо, което се случва при всеки и не е гаранция. Случва се, мисля, на всеки 8 години. Трябва да го проверя.
По принцип трябва да се изследва, Венерата, какво държи, управлява, аспектира и т.н.

Когато обаче Венерата държи Асцендент демек ъгъл(врата), Възел, Луна и Марс(управител на Десцендент и възел) тогава вече е повече от показателно, че една Венера при прогресия и прочее може да води до връзки, л'б'ф, чесане на сърбела, удовлетворяване на желания и прочее...

*

Uran

• 6041
« Отговор #333 -: Октомври 30, 2010, 02:23:53 am »
А ако не дириш лИбоФ какво се отваря? :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #334 -: Октомври 30, 2010, 02:34:51 am »
Или соларна Венера върху натална Венера - при мен беше подействала...

тотално не при мен- миналата година ми беше доста тежка  ( имаше няколко възврата соларни- марс, мерк, венера)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #335 -: Октомври 30, 2010, 02:42:51 am »
мисля, че вече ситуацията с поголовното разгонване по венера и марс в скорпион взе да преминава..който нямаше късмет- спа с когото не трябваше и сега ми хленчи на рамото..който имаше късмет, не срещна никого и вече е прегракнал от мяучене и вой към луната, та си трае..аз се нагледах на сеир и се опитах да не се възгордея колко съм мъдра и всевиждаща..успях да овладея гордостта на един косъм от ръба..защото не забравям, че само по милост свише не се тръшкам и аз по някого и се надявам тази милост да продължи вечно.. :blink: :rolleyes: :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #336 -: Октомври 30, 2010, 02:49:24 am »
мисля, че вече ситуацията с поголовното разгонване по венера и марс в скорпион взе да преминава..

Не съвсем  ;D, преди броени дни бяха в съвпад по деклинация.
Ама на мен нито по еклиптика, нито по деклинаиця ми действа.

Цитат
...който имаше късмет, не срещна никого и вече е прегракнал от мяучене и вой към луната, та си трае..

Явно съм имала късмет.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #337 -: Октомври 30, 2010, 03:02:07 am »

финикийски знаци обикновено
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #338 -: Октомври 30, 2010, 03:03:45 am »

Мммм дааааа, така си е ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #339 -: Октомври 30, 2010, 03:04:55 am »

За предпочитане са.... ;D ;D