Откъде да знам? Tова са превилегии на боговете.
Работата ми е свързана с това. (компютър) И не кисна по цял ден Само по цяла нощ от време на време. (трудно заспивам, трябва да ми пеят песнички за да заспя)
Цитат на: kris в Октомври 04, 2010, 04:25:35 amРаботата ми е свързана с това. (компютър) И не кисна по цял ден Само по цяла нощ от време на време. (трудно заспивам, трябва да ми пеят песнички за да заспя)т.е. нищо не знаеш. Така си и мислех. Все още си в по-добро положение от онези, които си мислят че знаят..
Цитат на: jinom в Октомври 04, 2010, 04:45:03 amЦитат на: kris в Октомври 04, 2010, 04:25:35 amРаботата ми е свързана с това. (компютър) И не кисна по цял ден Само по цяла нощ от време на време. (трудно заспивам, трябва да ми пеят песнички за да заспя)т.е. нищо не знаеш. Така си и мислех. Все още си в по-добро положение от онези, които си мислят че знаят.. Всеки знае толкова, колкото му е нужно да знае( за да не кажа, " колкото му е определено да знае " )
Да те питам , падаш ли си по разходките в планината? Харесва ли ти енергията на гората?Кое дърво предпочиташ да прегърнеш?
Всеки знае толкова, колкото му е нужно да знае( за да не кажа, " колкото му е определено да знае " )
Цитат на: Марая в Октомври 04, 2010, 04:49:40 amКрис , тайни в 8-ми няма....Тайните са в 4-ти и 12-ти.... Abe, ти.... кви тайни?! Там където съм написал думата "тайни" е ВТОРА, т.е. се отнася за 12-и дом. В това число включвай и планетите Нептун, Плутон.. (Риби, Скорпион, 12, 8 )Все нещо има
Крис , тайни в 8-ми няма....Тайните са в 4-ти и 12-ти....
Хайде Жином, пусни нещо за Дон Хуанили дай линк къде да четем, че ми стана интересно
Цитат на: Марая в Октомври 04, 2010, 04:52:13 amДа те питам , падаш ли си по разходките в планината? Харесва ли ти енергията на гората?Кое дърво предпочиташ да прегърнеш? Ако гората ми се стори клюмнала ще и дам малко от моята енергия, за да живне.А иначе дървета не прегръщам. В наше село не се гледа с добро око на тия работи.
Толкова ли е силна енергията ти?
Цитат на: Moonlady в Октомври 04, 2010, 04:59:27 amХайде Жином, пусни нещо за Дон Хуанили дай линк къде да четем, че ми стана интересно Кое ти стана интересно по-точно?http://chitanka.info/lib/text/2779#toc
Ще прочета, за да говорим на един и същи език
Цитат на: Moonlady в Октомври 04, 2010, 04:51:44 amВсеки знае толкова, колкото му е нужно да знае( за да не кажа, " колкото му е определено да знае " )О, я стига. Да не сме на купонна система?
Купонната система ти е позната?