Здравей Гост

ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна

• 1191 Отговора
  • 170456 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ЖИНОМ- Асц, Слънце , Луна
« Отговор #60 -: Септември 25, 2010, 06:13:50 pm »
напротив - експресивна е. Имах приятел с Луна в Скорпион, който непрекъснато ми казваше : "Без емоции!", а за мем това си е цяло наказание.

Луната ти е в квадрат с Нептун, а пък си и новолунен тип. Контролът и потискането са по Сатурн и Плутон.

Да, така е. но наблюдавам и други водолейски луни - на Ая, на Дейзи - и те са експресивни. Все пак Водолеят е екстровертен знак.

На Айя Луната е в опозиция с Юпитер, при това се намира в 5 дом.
На Дейзи, доколкото се сещам, се намира в съвпад с Раху и има квадрат (сходящ?) с Марс...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #61 -: Септември 25, 2010, 06:15:09 pm »
и в описване на негови черти, което също ми се вижда без голям смисъл, щото съм си създала вече впечатленията в себе си за неговата личност

Моята личност...хм, интересно. :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Септември 25, 2010, 06:16:12 pm »
Окей, присъствието ти във форума. Някои неща за личността се виждат, а често и прозират, поне моето вътрешно убеждение е такова, ще извиняваш.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Септември 25, 2010, 06:16:35 pm »
Жином , не се сърдиш- нали?!

Не се сърдя. Темата може да се окаже полезна за мен.

Би била истински полезна, ако си сложиш картата. Не бой се няма да те изкараме по-черен от дявола.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=dPnjcPlUmaQ&feature=related- ееее, най-добрият!!!!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Септември 25, 2010, 06:18:26 pm »
напротив - експресивна е. Имах приятел с Луна в Скорпион, който непрекъснато ми казваше : "Без емоции!", а за мем това си е цяло наказание.

Луната ти е в квадрат с Нептун, а пък си и новолунен тип. Контролът и потискането са по Сатурн и Плутон.

Да, така е. но наблюдавам и други водолейски луни - на Ая, на Дейзи - и те са експресивни. Все пак Водолеят е екстровертен знак.

На Айя Луната е в опозиция с Юпитер, при това се намира в 5 дом.
На Дейзи, доколкото се сещам, се намира в съвпад с Раху и има квадрат (сходящ?) с Марс...

Не ми схващаш логиката - Водолеят е екстровертен знак, следователно експресивен. А и става дума за Уран все пак. Рядко ще срещнем луна без аспекти...но водещ е знака все пак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Септември 25, 2010, 06:19:44 pm »
Жином , не се сърдиш- нали?!

Не се сърдя. Темата може да се окаже полезна за мен.

Би ли дал само годината :P :-[ :-[?
Нищо повече не искаме...., моля те!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Септември 25, 2010, 06:21:17 pm »
Не ми схващаш логиката - Водолеят е екстровертен знак, следователно експресивен. А и става дума за Уран все пак.

Стига да не е под влияние на класическия си управител.
Има два типа Водолеи - първият са наистина по-експресивни, с по-разкрепостено мислене, докато вторият тип са изключително тесногръди (без да имат планети в Козирог).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Септември 25, 2010, 06:25:48 pm »
Жином , не мога да намеря превода ;D ;D ;D, ко дЪ праЙш? вече чукат 45 годинки....
но смисъла е :
Не са феномен вулканите , не са феномен земетресенията....не са феномен.....
Феномен си ти....

http://www.youtube.com/watch?v=DN9Y-xEX1JQ
Чети и слушай... ;) ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #68 -: Септември 25, 2010, 06:26:51 pm »
Би била истински полезна, ако си сложиш картата. Не бой се няма да те изкараме по-черен от дявола.

Няма да е полезно да си правите заключения на базата на някаква карта. Заключенията трябва да се правят на базата на чистото разбиране, а за това не са необходими никакви карти.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #69 -: Септември 25, 2010, 06:27:04 pm »
имам едно такова усещане, че е 1972 година или 1971 или някъде там.

най-вероятно Слънце в близнаци - показател за много четене и най-вече запомняне /имам няколко такива примера от моите познати, а аз съм впечатлена от това, че помни всички дивотии на Кастанеда/.

има вода най-вероятно риби, но не съм сигурна дали е на ДС или някоя лична планета там... но пък рибите на ДС значат лъв на АС-то, което ми се връзва - силно его, което се прикрива зад невероятен маскарад.

сеирджия - силен Уран или водолей.

мързи го много - фиксиран асцедент.

това засега ми идва на ума  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #70 -: Септември 25, 2010, 06:30:09 pm »
Аз едно не мога да разбера, а именно какво толкова "страшно" виждат хората, в това да си покажат радикса? Страх от какво? Да не би някой да си промени мнението за тях? Или се страхуват от чуждото мнение ...? Това е все едно да се криеш зад нещо, което криеш от самия себе си дори.
Мисля, че един открит и честен към самия себе си човек не би скрил от другите нещо от което се срамува.
И нека не говорим за лично пространство и всичките му там подобни. На мен като цял форум ми знае картата да не би да не съм си запазила личното пространство? Държа на чисти и открити отношения и не се притеснявам другите да знаят слабостите ми. Не съм идеална и в това няма нищо лошо.

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Септември 25, 2010, 06:30:47 pm »
Не ми схващаш логиката - Водолеят е екстровертен знак, следователно експресивен. А и става дума за Уран все пак.

Стига да не е под влияние на класическия си управител.
Има два типа Водолеи - първият са наистина по-експресивни, с по-разкрепостено мислене, докато вторият тип са изключително тесногръди (без да имат планети в Козирог).

Аз не споделям това мнение. А кой е класическия управител на Козирога и дали всички с луна в Козирог са тесногръди!?? :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Септември 25, 2010, 06:31:31 pm »

Няма да е полезно да си правите заключения на базата на някаква карта. Заключенията трябва да се правят на базата на чистото разбиране, а за това не са необходими никакви карти.  :blink:

Само годината , нищо повече не искаме....
А за нас визитката е рождената дата.....
ФЕНОМЕН СИ! ПРИЗНАХ ТЕ! :-[ :-[ ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #73 -: Септември 25, 2010, 06:31:59 pm »
Жином , не мога да намеря превода ;D ;D ;D, ко дЪ праЙш? вече чукат 45 годинки....
но смисъла е :
Не са феномен вулканите , не са феномен земетресенията....не са феномен.....
Феномен си ти....

http://www.youtube.com/watch?v=DN9Y-xEX1JQ
Чети и слушай... ;) ;D

:blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #74 -: Септември 25, 2010, 06:41:19 pm »
Мисля, че един открит и честен към самия себе си човек не би скрил от другите нещо от което се срамува.

Не става въпрос за криене или страх, а за привързаност към свободата, което пак си е страх от това да не я загубиш.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #75 -: Септември 25, 2010, 06:44:21 pm »

Не става въпрос за криене или страх, а за привързаност към свободата, което пак си е страх от това да не я загубиш.

а Дон Хуан барем не те ли научи да не се привързваш към нищо  ;D

Уран, Уран ама накрая разбива всички привързаности и оставя чистата есенция на свободата, която няма нищо общо с привързаността  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Септември 25, 2010, 06:47:30 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=vbCWOC5szfk&feature=channel

Не мислиш ли ЖИНОМ....,сигурно е...това?! :-\ :unsure:

*

Vision

• 3523
« Отговор #77 -: Септември 25, 2010, 06:48:03 pm »

най-вероятно Слънце в близнаци - показател за много четене и най-вече запомняне /имам няколко такива примера от моите познати, а аз съм впечатлена от това, че помни всички дивотии на Кастанеда/.

има вода най-вероятно риби, но не съм сигурна дали е на ДС или някоя лична планета там... но пък рибите на ДС значат лъв на АС-то, което ми се връзва - силно его, което се прикрива зад невероятен маскарад.

слънце в съвпад със сатурн, марс в риби и луна в козирог..плутон и уран в първи дом, уран може да е и на к2..захлупени венера и мерк в рак..натъкмила съм му картата отдавна.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #78 -: Септември 25, 2010, 06:50:03 pm »

Свободата я губиш, само ако искаш да я загубиш  ;).
Каква свобода губиш ако някой види радикса ти?
Значи ти в случая предпочиташ да бъдеш загадъчен, защото така ще си по-интересен за останалите?!

ПП: Може въобще да не ми отговаряш. За себе си аз вече съм изградила ясна представа за хората, които не желаят да покажат радикса си, т.е. да бъдат открити пред себе си и пред останалите.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #79 -: Септември 25, 2010, 06:51:01 pm »

слънце в съвпад със сатурн, марс в риби и луна в козирог..плутон и уран в първи дом, уран може да е и на к2..захлупени венера и мерк в рак..натъкмила съм му картата отдавна.. ;)

мислех да го напиша - Слънце съвпад Сатурн в близнаци  ;D ;D ;D  

Марса му е по-скоро водолейски или Венерата щом даяни без секс и вече му е безинтересен  ;D