Цитат на: Fan of Mariah в Октомври 07, 2010, 05:43:02 amКогато стана фен на някого, обикновено е за цял животТ.е. за няколко минути.
Когато стана фен на някого, обикновено е за цял живот
Като ще се поздравявате с Дарън Хейс, ето едно по-влажно парче от него Darren Hayes - Insatiable
ЦитатТ.е. за няколко минутиНе. Това за няколкото минути зависи от трети лица. Ние с Марая ще общуваме телепатично, тя ще усеща топлата мечешка прегръдка от мен, телето, в ежедневието си и ще я спохожда непременно успех.
Т.е. за няколко минути
Цитат на: Aurora Borealis в Октомври 07, 2010, 05:46:35 amКато ще се поздравявате с Дарън Хейс, ето едно по-влажно парче от него Darren Hayes - Insatiable тази песен е написана от мъж- риба..
Последно време малко нови неща около мен: смених града, намерих си работа, запознах се с много нови и интересни хора и като че ли дадох рестарт на живота си. 1 година бях в тотална летаргия, любовна мъка и... изобщо без светлинка в тунела, вегетиране...
Цитат на: Vision в Октомври 07, 2010, 05:53:40 amтази песен е написана от мъж- риба.. значи правилно съм я определила като влажна ПП Между другото, изпускате фокуса от Жином, а той само това чака - да си легне.
тази песен е написана от мъж- риба..
ПП Между другото, изпускате фокуса от Жином, а той само това чака - да си легне.
1 година бях в тотална летаргия, любовна мъка и... изобщо без светлинка в тунела, вегетиране...
На мене ми е време да забогатявам... И да ставам татко.
Цитат на: Fan of Mariah в Октомври 07, 2010, 06:06:10 amНа мене ми е време да забогатявам... И да ставам татко.Вярваш ли си? Време ти е да станеш нищо, понеже си нищо от самото си начало, затова драпаш да си нещо, ама ще бъдеш менте-нещо, менте-татко и т.н.
Цитаттака е било, така и ще бъде.Пепел ти на устата. На мене ми е време да забогатявам... И да ставам татко.
така е било, така и ще бъде.
ще казваш ли градус, или да си лягам, само теб чакам..а съм толкова изморена.. :34:
имам едно такова усещане, че е 1972 година или 1971 или някъде там. най-вероятно Слънце в близнаци - показател за много четене и най-вече запомняне /имам няколко такива примера от моите познати, а аз съм впечатлена от това, че помни всички дивотии на Кастанеда/. има вода най-вероятно риби, но не съм сигурна дали е на ДС или някоя лична планета там... но пък рибите на ДС значат лъв на АС-то, което ми се връзва - силно его, което се прикрива зад невероятен маскарад. сеирджия - силен Уран или водолей. мързи го много - фиксиран асцедент.това засега ми идва на ума :tongue2:
Лягай си.
Пфф, много ти знае на теб устата. Обаче такива като теб ги има много, такива дето само дърпат назад устремените хора
Цитат на: Fan of Mariah в Октомври 07, 2010, 06:15:36 amПфф, много ти знае на теб устата. Обаче такива като теб ги има много, такива дето само дърпат назад устремените хораНикога няма да бъдеш устремен човек. Даже човек няма да бъдеш.