Цитат на: jinom в Октомври 01, 2010, 06:28:06 amЦитат на: Марая в Октомври 01, 2010, 06:22:59 amЕххх , защо нямаше астросайт преди 20години....Защо? Щото тогава не е имало Интернет? Силно впечетление ми прави това изказване. Марая пита, защо нямаше , а Жином казва, защото не е имало . Първия е свидетел на нямането на интернет, а втория не е ... или не помни и ли не му е било нужно.....На каква възраст е бил Жином преди 20 години за да говори за тогава по този начин. Може би на 5 или 10 годинки ? Това променя много неща.......Помислете ...
Цитат на: Марая в Октомври 01, 2010, 06:22:59 amЕххх , защо нямаше астросайт преди 20години....Защо? Щото тогава не е имало Интернет?
Еххх , защо нямаше астросайт преди 20години....Защо?
Цитат на: Марая в Октомври 01, 2010, 07:01:26 amЖином , имам няколко въпроса на които държа да ми отговориш! :blink:Какво мислиш за злобата?Кои хора са злобни?Обичал ли си?Обичаш ли?Предаван ли си?От лексикона на малката ми щерка са :blink:....Злобните хора мразят себе си, защото им е внушено от други злобни хора, че трябва да се мразят, а който мрази себе си, мрази и другите. Злобните хора са продукт на средата в която живеят.Обичал съм, защото съм бил слаб и защото не съм знаел кой съм истински.Не съм бил предаван, защото няма какво в мен да бъде предадено, освен стремежа към свобода. Този стремеж много хора са го предали и в този смисъл са предали и мен, но аз им прощавам. :blink:Лека нощ. :bedtime2:
Жином , имам няколко въпроса на които държа да ми отговориш! :blink:Какво мислиш за злобата?Кои хора са злобни?Обичал ли си?Обичаш ли?Предаван ли си?От лексикона на малката ми щерка са :blink:....
На каква възраст е бил Жином преди 20 години за да говори за тогава по този начин. Може би на 5 или 10 годинки ? Това променя много неща.......Помислете ...
Стратегията ви не е добра. Имайки представа за виртуалното поведение на "мистериозния" Жином, трябваше да опитате личен контакт с него, да се опознаете я по Скайпа, я по имейла.... и така да му свалите защитните стени. Щото сега само му се издигнаха малко по-високо отколкото преди
Духовната гордост е смърт Абракадабра , тя е слепота....
Цитат на: Марая в Октомври 01, 2010, 11:05:12 pmДуховната гордост е смърт Абракадабра , тя е слепота....И е едно от най-големите предизвикателства, през които преминават езотериците. В началния етап често се случва да има възгордяване, стремеж към степенуване, но колкото по-надалеч отива човек в познанието, толкова по-малко го интересува собствената му значимост.
Ако видя истински щастлив човек някъде, ще съм първия който ще му се лепне като кърлеж, за да изкопчи безценната информация за това как го е постигнал.
той може да е най-големия купонджия, както и някой напорист тип, а тук да бъде най-сдържания и примерен в изказванията си. Просто защото ''професията'' му го изисква.
Цитат на: jinom в Октомври 02, 2010, 05:12:39 amАко видя истински щастлив човек някъде, ще съм първия който ще му се лепне като кърлеж, за да изкопчи безценната информация за това как го е постигнал. Истински щастлива се чувствам, когато гушкам котките си и мъркат от удоволствие.
Цитат на: Lillie в Октомври 02, 2010, 05:17:33 amЦитат на: jinom в Октомври 02, 2010, 05:12:39 amАко видя истински щастлив човек някъде, ще съм първия който ще му се лепне като кърлеж, за да изкопчи безценната информация за това как го е постигнал. Истински щастлива се чувствам, когато гушкам котките си и мъркат от удоволствие. Истинското щастие е когато нищо не ти липсва. Когато си цялостен и завършен и единственото което ти се иска е да се смееш. :blink:
Не знам. Аз съм един промит мозък, който нищо не разбира от любов. Единственото, което разбирам е, че никой не е вързал и цъфнал от тази любов. Не виждам никъде истински щастливи хора, а това със сигурност мога да го разпозная. Ако видя истински щастлив човек някъде, ще съм първия който ще му се лепне като кърлеж, за да изкопчи безценната информация за това как го е постигнал.
ти май си класически пример за изгорена венера..