Момичета и момчета , за някои от ВАС планетите , транзитите и аспектите не работят..., Как искам и за мен да е така- понякога , само понякога....
Планетата мерк се отработва до първите 7 г..., тогава когато бебето се учи да говори , започва свойте първи контакти , когато започва да пише първите думи...
Юпитер и неговите енергии се усещат след първия Юпитеров цикъл....
За останалите ще пиша в темата....
НЕ ВИ АНГАЖИРАМ СЪС СЕБЕ СИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН , НЕ СЕ ХВАЛЯ И ДЕБЕЛО ГО ПОДЧЕРТАВАМ ИСКАМ ДА ГО СПОДЕЛЯ- АСТРОЛОГИЯТА Е НАУКА , КОЯТО СЛЕДВА ДА СЕ СПОДЕЛЯ....За какво иде реч- за НЕПТУН и само за него , защото това е
най-трудната планета , по-нестандартна и от Уран , защото умее да излиза извън орбитата дори и на Плутон , а да дръзнеш да преминеш неговата орбиса се иска много....
Та , да ВИ споделя....Няма да скрия , че цял живот съм била луда по парфюми и етерични масла , това е диво заболяване...Всеки един такъв парфюм или масло се е вписвало в определени периоди и съпровождащи емоции , колекцията ми е огромна - по неаспектиран Юпитер и пак повтарям , не го пиша , за да ВИ се похваля , а
защото да проработиш НЕПТУН НИКАК НЕ Е ЛЕСНО И ЛЕКО , А АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ЗНАМ ФОРМУЛАТА....ТА... , В МОЯТА НАТАЛНА КАРТА -НЕПТУН Е В ГОКЛЕНОВА ЗОНА , НЕПТУН УПР. 4-ТИ ДОМ И Е СЪУПРАВИТЕЛ НА юпитер....в момента м/у транзитния Нептун и нат. Юпитер има точен тригон....
От известно време бъркам разни масла , никой нищо не мие споменавал ,но....ефекта е поразителен , не защото аз го казвам , а защото хора докоснали се до миризмите и сътворените от мен аромати са опианени...Дъртия КОЗЕЛ-Синухе , ме врънка да ги патентовам , негови приятели ме молят да им направя парфюм, Синухе твърди , че това ще има уникален успех....

. А всъщност това е
проработка на НЕПТУН,, божествената енергия на цветя и треви , нарисувана от най-великия художник вселената може да оживее в аромат с различни цветове , като един акварел или натюрморт излязъл от сърцето на художника...Нептун е най-великия маг'...само той може да сътвори картини от миризми , картини от надежда и любов...Странно усещане е , защото всеки ден бъркам по нещо...Похарчих много за масла от целия свят...и вече знам как може да се проработи всеки аспект на НЕПТУН , как тази най-трудна планета може да бъде толкова лесна за проработка...
Всъщност за три години успях да направя това....
ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ БАЛАНСИРАНО В АСТРОЛОГИЯТА , ВСЕКИ АСПЕКТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОРАБОТЕН...ВСИЧКО!