Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 58778 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #360 -: Декември 22, 2010, 06:02:33 am »
Аз пък имам Марс в 7 дом, че и в овен, ама дсц ми е риби

Да не съм лошия пророк , но с марс в 7-ми....един брак е мишън инпосибъл....Дано съм лош пророк... ;D

един познат е с такъв Марс, в Лъв. Последното, което е, е женен. Вършее като комбайн на жътва

:rolf: :rolf: Извод марса в 7-ми дом вършее като комбайн на жътва? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #361 -: Декември 22, 2010, 06:12:01 am »

Да не съм лошия пророк , но с марс в 7-ми....един брак е мишън инпосибъл....Дано съм лош пророк... ;D

един познат е с такъв Марс, в Лъв. Последното, което е, е женен. Вършее като комбайн на жътва

Мисля,че тази позиция на марс те кара да поемаш инициативата във всякакви връзки  ,особено в овен искаш да "караш влака",но с десц в риби партньорите ще ти се изплъзват по някакъв начин... зависи и от аспектите с нептун и  с юпитер

*

Марая

• 28287
« Отговор #362 -: Декември 22, 2010, 06:14:05 am »

Мисля,че тази позиция на марс те кара да поемаш инициативата във всякакви връзки  ,особено в овен искаш да "караш влака",но с десц в риби партньорите ще ти се изплъзват по някакъв начин... зависи и от аспектите с нептун и  с юпитер

И най-вече какво управлява влака- марса в този случай.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #363 -: Декември 22, 2010, 06:24:05 am »

Оф, не искам да ми се изплъзват партньорите :-\

пресуши им океана и няма мърдане  ;D

« Отговор #364 -: Декември 22, 2010, 06:27:27 am »

Тригон с юпитер, квадрат с нептун.
ОО, аз мразя да поемам инициативата, типична жена съм в това отношение. Може да му меля на главата, ако не прави това, което аз бих искала, ама искам той да е инициативен.
[/quot

Мисля,едно на ум да имаш с кого се свързваш и с кого работиш- когато има квадрат с Нептун,има нещо гнило- имам опит с подобен аспект
Марса какво ти управлява?

*

Марая

• 28287
« Отговор #365 -: Декември 22, 2010, 06:35:52 am »

пресуши им океана и няма мърдане  ;D

Стига бе , аз всички океани пресуших....и келепир няма... ;D

« Отговор #366 -: Декември 22, 2010, 07:10:40 am »
Марс управлява 8 дом. Освен това е ретро
това не беше ли силен сексуален апетит :blink:

« Отговор #367 -: Декември 22, 2010, 07:12:49 am »
Марс управлява 8 дом. Освен това е ретро
това не беше ли силен сексуален апетит :blink:

с ретроградието може и да се подтиска,незнам...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #368 -: Декември 22, 2010, 04:02:41 pm »
Имам козирог на К7 с венера вътре
Всички връзки са ми с водолеи - два брака с водолей които са и с асц.водолей :o
Къде е логиката?

Как е поставена венера , на полуквадрат от слънце винаги дава неудачни бракове...., а и да се омъжиш за приятел си е живо наказание...Аз също съм имала брак с водолей.... ;D

и аз съм омъжена за водолей!!!
добри са, не се налагат, оставят ти достатъчно свобода и не се месят в нещата ти, но държат и ти да постъпваш по същия начин.
само да бяха малко по-инициативни и разумни!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #369 -: Декември 22, 2010, 04:08:18 pm »
Къде е логиката?

Как е поставена венера , на полуквадрат от слънце винаги дава неудачни бракове...., а и да се омъжиш за приятел си е живо наказание...Аз също съм имала брак с водолей.... ;D

добри са, не се налагат, оставят ти достатъчно свобода и не се месят в нещата ти, но държат и ти да постъпваш по същия начин.
Аз имам ДС водолей,установила съм че всички мъже с които съм имала връзка+мъжът ми, са със луна водолей.
А мъжът ми е стрелец,но подчертаното важи и за него :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #370 -: Декември 22, 2010, 04:12:26 pm »
Моя 7-ми дом в по-голямата си част е зает от близнаци, въпреки че на ДЦ е телец.
Венерата ми е в близнаци също (8 дом).
Бързо се отегчавам общо взето, имам нужда постоянно от нови контакти и леки флиртове, нищо повече от това.
Държа на семейството и не бих прекъснала с лека ръка брачните взаимоотношения.
Всъщност дори и да съм приключвала връзки (интимни), пак съм държала да си останем приятели и след известно време наистина става така. Хора, с които съм била близка не мога да ги зачеркна от живота си.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #371 -: Декември 22, 2010, 04:23:18 pm »
тези, които не ме харесват нямат място в моя живот.
лошото е, че има достатъчно лицемери, които се правят, че ме харесват. само се чудя каква е ползата, да контактуваш с човек, който в действителност не харесваш?
в контактите си с хората съм пределно искрена и когато не харесвам някой му е повече от ясно, че не ми е симпатичен.

Йeeeee! Е как каква е ползата? Имаш база за сравнение, научаваш се да различаваш истината от лъжата. А щом пъдиш хората, които не те харесват, вероятно и не търпиш критика и така се заобикаляш с лицемери, които да ти ръкопляскат и да те ласкаят. Аз съм на принципа, че никой не може да се харесва на всички, но и тези, които не ни харесват могат да ни послужат за коректив в някои отношения.

а не може ли да те харесват искрено? :blink:
права си, че критиката често е градивна, но аз съм много чувствителна към нея.
дори и да знам, че даден човек е прав в забележките си към мен, пак ще ми стане неприятно.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #372 -: Декември 22, 2010, 05:18:51 pm »

според мен тази позиция на Марс те кара да реагираш първосигнално на проблемите в брака и да отговаряш с недоволство, изразено в кръшкане. Всеки път, като се скарат или се напрегне обстановката, той се чувства о/свободен с някоя друга, на която се прави мъж...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #373 -: Декември 23, 2010, 05:29:01 pm »
лягам си, лафа загрубя.
кви кармични партньори, нЕма ли един свестен мъж беееееееее  :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:

Няма, не.  :-\

« Отговор #374 -: Декември 23, 2010, 09:47:59 pm »
Къде е логиката?

Айдеее... и моят е такъв, ама точно такъв!!! С три удивителни :)
Воделей ми е интерсептиран в 1-ви дом и повечето ми мъже са били водолей или риби. В Риби имам Луна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #375 -: Май 17, 2011, 04:44:31 am »
Снощи преглеждах картите на трима мъже ,които съм харесвала но нищо не се е получило.
Оказва се,че и тримата имат интерсептирани първи-седми дом.Ако се разровя може да открия още ;Dзнае ли човек.
Но ми стана интересна тази повтаряемост.
Какво ли ме привлича в мъже с интерсептирани 1-7ми дом.
Всъщност такива хора,какви са? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #376 -: Май 17, 2011, 05:17:32 am »
Снощи преглеждах картите на трима мъже ,които съм харесвала но нищо не се е получило.
Оказва се,че и тримата имат интерсептирани първи-седми дом.Ако се разровя може да открия още ;Dзнае ли човек.
Но ми стана интересна тази повтаряемост.
Какво ли ме привлича в мъже с интерсептирани 1-7ми дом.
Всъщност такива хора,какви са? :-\

Като всички останали.... ;D
Милки все търсиш под вола теле... ;D ;)

« Отговор #377 -: Май 29, 2011, 03:45:47 pm »
  Хм, странно, сънувах снощи нещо в тази връзка и се замислих...Сънувах как се хвърлям на врата на приятеля си и изведнъж той се оказва брат ми /брат ми е Стрелец, на времето като девойка му казах, че ако си намеря мъж като него веднага ще се омъжа - тогава нямах идея от 7-ми дом и ДСЦ/. Управителя на ДСЦ ми е Юпитер и Меркурий-ретро се намира в 7-ми и Слънце ми е там- козирожки са и двете планети. А Сатурн е в 12-ти дом. Лутала съм се в 2-те крайности - и с по-възрастни мъже и с по-млади, но никога съм нямала приятел на моята възраст. Най-дългите емоционални връзки са ми с мъж, по-голям със 7 години от мен и мъж, по-малък с 6 години. Двамата имат козирожки Венери...Но не съм се омъжвала още....може и така да си остана неомъжена.

« Отговор #378 -: Май 29, 2011, 04:08:10 pm »
   Раждаш го и ето още 1 член на Република България.

*

holanda

« Отговор #379 -: Май 29, 2011, 04:22:32 pm »
и секс без граници

скъпи са Durex-ките  ;D

да ви споделя,от тези транзити,приближаваща пр.Луна към Рак,
започвам да си попомислям за деца,но ще видим,дано ми мине,че съм малка,
още леглото не съм се научила да си оправям  :-[