Просто ми е интересно, чисто астрологично, нищо лично.
Цитат на: Марая в Септември 29, 2010, 05:12:56 pmВ интерес на истината никога не съм харесвала мъже телци , а за Близнаци и дума да не става...ДСЦ-телец 29* , интерсептиран Близнак.Връзките ми са по управителите на 4-ти и 12-ти и 1-ви дом- риби и скорпиони.... Връзките ти са според аспектите на Слънце с Плутон , Сатурн ,Мерк
В интерес на истината никога не съм харесвала мъже телци , а за Близнаци и дума да не става...ДСЦ-телец 29* , интерсептиран Близнак.Връзките ми са по управителите на 4-ти и 12-ти и 1-ви дом- риби и скорпиони....
Още ергенувам , не играя вече в онлайн игри , работя основно .
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Септември 29, 2010, 05:46:51 pmОще ергенувам , не играя вече в онлайн игри , работя основно . Ех, да му се не види, не можахме да те оженим по време на транзита на Сатурн през 7 дом в опозиция към Венера и Юпитер.
С мисъл да се задържам съм , но пак може да стана като червен пипер .Още ергенувам , не играя вече в онлайн игри , работя основно .
Цитат на: Марая в Септември 29, 2010, 05:12:56 pmВ интерес на истината никога не съм харесвала мъже телци , а за Близнаци и дума да не става...ДСЦ-телец 29* , интерсептиран Близнак.Връзките ми са по управителите на 4-ти и 12-ти и 1-ви дом- риби и скорпиони.... Връзките ти са според аспектите на Слънце с Плутон , Сатурн п.п без мерк . погледнах хороскопа ти
Сега като се върне Юпитер в овен , да вземеш да се похвалиш....
Цитат на: Марая в Септември 29, 2010, 05:58:04 pmСега като се върне Юпитер в овен , да вземеш да се похвалиш....По някое време ще направи съвпад с У7, а и Сатурн отсреща ще го аспектира също. :blink:
Има шанс да го завърже някоя мома.. ,везнишка
Погледни си сходящите аспекти на слънцето .
При мъжете сходящи на луната , но има карти в които се срещат неаспектирани светила......
Цитат на: Марая в Септември 29, 2010, 06:03:00 pmИма шанс да го завърже някоя мома.. ,везнишка Няма да му импонира много на Луната, а и с Венера в Риби предполагам, че търси повече дълбочина. Освен ако не срещне Везна със скорпионски акценти.
Цитат на: Марая в Септември 29, 2010, 06:07:02 pmПри мъжете сходящи на луната , но има карти в които се срещат неаспектирани светила...... Ако Луната или Слънцето са в края на знака и нямат сходящи аспекти, какво правим?
Какво мислите за У7 в 1 дом, че партньорът сам ще дойде ли?
Цитат на: Lillie в Септември 29, 2010, 06:08:18 pmЦитат на: Марая в Септември 29, 2010, 06:07:02 pmПри мъжете сходящи на луната , но има карти в които се срещат неаспектирани светила...... Ако Луната или Слънцето са в края на знака и нямат сходящи аспекти, какво правим?Сигурно сред такива карти се срещат най-много ергени ....Док да каже , той поведе хорото в тая посока ...