за жени
-седми дом
-Слънце
-Марс
-планети в седми дом
-владетел на куспида на семи дом
Апликации на Слънцето към планетите в женския хороскоп , показва типа мъже а,които жената ще срещне , които ще и направят впечатление , които тя ще предпочете , които могат да бъдат партньори за брак или продължителна връзка.Взема се под внимание и знака на планетите. Отдалечаващите аспекти показват връзки ,които са кратки или нямат значение.
Седми дом - интерсептиран в Козирог, първа третина - Козирог, управител Сатурн, триплицитет на Луната, терма на Меркурий, деканат на Венера, градус на Меркурий; Имала съм ЕДНА (дето рече Синухе за тия работи и един път стига) връзка с по-възрастен мъж. Сексуално-образователна връзка с много хъс от негова страна и несъответен интерес от моя; Човекът нямаше нищо в Козирог, нито в Рак, пак си беше Теле.

Слънце - Везни, няма сходящи мажорни аспекти. И двете ми връзки с мъже Везни бяха пълно фиаско, нещо таймингът ни беше различен, в романтичен, сексуален и интелектуален смисъл;
Марс - по-горе написаното е валидно - интимните ми връзки се описват прекрасно по позицията на Марс в хороскопа ми; Най-продължителните, най-обсебващите, най-запомнящите се мои връзки са с телешки/скорпионски акценти (но с рибешки марсове). Освен това първия секс, образователния секс, спиращия сърцето секс, най-продължителния секс и т.н. са все тук.
Планети в седми дом - няма. Раху е на К7 откъм 6-ти дом. Евентуално, за който я брои - Лилит съвпад К7.
Владетел на К7 - Сатурн - 12-ти/ на Асц., съвпад Кету, в Рак. Мажорни аспекти - квадрат Слънце/Плутон, секстил Марс, разходящи. Донякъде сатурновото влияние се прокрадва в асцендента на последния ми партньор - сатурнов знак, но иначе абсолютно празен.
Слънце апликиращи мажорни аспекти - отсъстват. Има минорни - куинконкс Марс - Телец и септил Луна Скорпион.
Пак да си кажа, от всичко изброено най-ми е на сърце Марс.