Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 58902 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #180 -: Септември 30, 2010, 02:32:41 am »
сериозно гадже до 2ри курс, сватба 3-ти - 4ти макс, и бебе до 5ти.

Нищо не споменаваш обаче за 1ви курс... Тогава обикновено са като изтървани и всичко минава под ножа.  ;D

Разбира се, нали в големия град никой не ги познава и развързват конете.... ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #181 -: Септември 30, 2010, 02:37:27 am »

Досега не е ставало дума или не ми е било споделено  ;D . Определено е много гадна тази опозиция, не я пожелавам на никой мъж .

Питай ги по-често ;D
Казвам го от личен опит. Трябваше ми доста дълго време, за да осъзная, че за мен важи същото ;D, но не като следствие на точно този аспект.
Брат ми е с квадратура Сатурн/Венера, като последната е У7 - стана на 38 и още не го осъзнава, м

а то е факт за половинката  :P

Не съм се замислял досега, защото не ми е правило впечатление . Задавал съм въпроса "Какво мислиш за мен ?", но не съм получавал отговор! .

Аз винаги потдържам с бившите си гаджета приятелски отношения и намирам това за доста полезно. Виждам грешките си по-добре . Така се опознаваме още повече и си казваме неща относно характерите си които са много полезни .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #182 -: Септември 30, 2010, 02:43:37 am »
Мъжете които харесваме нямат нищо общо със 7-ми дом.
Харесваме ги по Марс и Луна по Слънце , обичаме ги по Венера , женим се за тях по Юпитер и Сатурн , разделяме се с тях по Уран и Плутон.
Харесването е по 2-ри дом , там е изградената ценностна система , обичаме ги по 5-ти , дома на сърцето и любовта , която отдаваме , по 11-ти е тази която получаваме.
В 7-ми дом не винаги харесваме - това са другите , това са явните врагове , това са партньорите с които сме обвързани с договори , последните отнасям по Сатурн и Юпитер.
Можем да търсим аспекти от упр. на 5-ти към 7-ми и обратно , както и от 11-ти към 7-ми , за да разберем защо е сключен евентуалния брак. Наред с това Слънцето е и бащата в картата , а повечето девойки търсят или не баща си в бъдещия любим, аспектите в това отношение са много важни...А луната са емоциите и в мъжката и в женската тема....

Благодаря за разяснението! :wub:
Сега и един въпрос:
 - Луна в 7-ми дом в тригон с Юпитер в 11 дом -какъв е брака?

« Отговор #183 -: Септември 30, 2010, 02:46:12 am »
Сега и един въпрос:

Отворен  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #184 -: Септември 30, 2010, 02:52:54 am »
Сега и един въпрос:

Отворен  ;D

Брак в който другият влага повече чувства , приятелски отношения , възможно е единия от партньорите да е бил вече веднъж обвързан и отворен , както спомена Аурора... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #185 -: Септември 30, 2010, 02:55:36 am »
С Нептун в 7 д в квадрат с Венера в 11д какъв е бракът/връзката?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #186 -: Септември 30, 2010, 03:00:43 am »
Ясно.Е ако някой има живи примери в живота си да сподели  ;)

Напоследък все на Нептун/Марс опозиция ми "върви", но преди поне Марса беше съвпад със Сатурн и Венера в същия знак

;D При мен е запазена марка Нептун опозиция Венера, като Венера в някакъв аспект с Марс. Точно примера, който търси Синухе не, но все пак има при един в знаков квадрат по между си, а при друг Марс в огнен тригон и въпросната опозиция. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Santi

« Отговор #187 -: Септември 30, 2010, 03:02:17 am »

Досега не е ставало дума или не ми е било споделено  ;D . Определено е много гадна тази опозиция, не я пожелавам на никой мъж .

Питай ги по-често ;D
Казвам го от личен опит. Трябваше ми доста дълго време, за да осъзная, че за мен важи същото ;D, но не като следствие на точно този аспект.
Брат ми е с квадратура Сатурн/Венера, като последната е У7 - стана на 38 и още не го осъзнава, м

Не съм се замислял досега, защото не ми е правило впечатление . Задавал съм въпроса "Какво мислиш за мен ?", но не съм получавал отговор! .

Аз винаги потдържам с бившите си гаджета приятелски отношения и намирам това за доста полезно. Виждам грешките си по-добре . Така се опознаваме още повече и си казваме неща относно характерите си които са много полезни .

При мен прикючи ли връзката, приключва и контакта .

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #188 -: Септември 30, 2010, 03:02:42 am »
даааааа, другия има един брак зад гърба си  :o

*

elfidka

• 3129
« Отговор #189 -: Септември 30, 2010, 03:04:35 am »

Питай ги по-често ;D

При мен си има и обяснение - У7 е в съвпад с У11
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Asol

• 4140
« Отговор #190 -: Септември 30, 2010, 03:04:48 am »
Луна в 7 - партньорската връзка е много важна за този човек, търсене на разбиране и съпричасност от околните. За мъж или жена става въпрос? Ако е за мъж - вероятно го привличат юпитеров тип жени със Слънце, Луна там или в аспект с Юпитер ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #191 -: Септември 30, 2010, 03:05:22 am »
При мен 7 дом не е показателен по отношение на партньорите, но все имат нещо във водолей дето ми каца на Слънцето (Меркурий, Венера, Луна, Сатурн).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #192 -: Септември 30, 2010, 03:09:00 am »
Днес каква карта разглеждах...7 дом фул от всякъде....
е има ли угод на такъв човек, просто незнам, май му требва неродена Пена.
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 03:14:37 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #193 -: Септември 30, 2010, 03:11:34 am »
Луна в 7 - партньорската връзка е много важна за този човек, търсене на разбиране и съпричасност от околните. За мъж или жена става въпрос? Ако е за мъж - вероятно го привличат юпитеров тип жени със Слънце, Луна там или в аспект с Юпитер ...

Към мен ли е въпроса?
Ако да, става въпрос за моята Луна.
Мъжът ми има един брак зад гърба си.
И да, има стелиум в Стрелец, иначе Слънцето е във Водолей!

ПП: Първият ми мъж беше със слънце в Близнаци (Венерата ми е Близнаци, а Марс - Везни). След това все на Водолеи и Овни съм попадала. Най-продължителната ми връзка преди брака е с мъж със стелиум в Риби.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Септември 30, 2010, 03:12:20 am »

С някои от бившите половинки успявам да запазя приятелски отношения и след раздялата.
Разбира се, ако всичко е приключило с гръм и трясък или с много болка и обида, няма как контактът да продължи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #195 -: Септември 30, 2010, 03:16:59 am »

С някои от бившите половинки успявам да запазя приятелски отношения и след раздялата.
Разбира се, ако всичко е приключило с гръм и трясък или с много болка и обида, няма как контактът да продължи.

Разочарованието - това е отговора . Омразата е най-жалкото решение и най-лесното .

*

sunrain

• 6710
« Отговор #196 -: Септември 30, 2010, 03:20:08 am »
е има ли угод на такъв човек, просто незнам, май му требва неродена Пена.

Друга карта видях - с огромен стелиум в 12 дом, викам затуй ли казваш неродена ;D...грешна ли се оказа.  

Доста е дивичък този екземпляр, концентриран върху собствените си желания, властен, вероятно разполага с пари и обича всичко да вкуси от живота. И макар, че може би на една не се е спрял за дълго, партньорските отношения са му на дневен ред за решаване, при него са значими, но дали нещо е успял да научи във връзките, може ти да кажеш, ако знаеш.  
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 03:41:46 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Септември 30, 2010, 03:20:22 am »
Разочарованието - това е отговора . Омразата е най-жалкото решение и най-лесното .

Не ми се е случило да мразя, но след като първоначалната сръдня отмине, обикновено настъпва пълно безразличие. Просто човекът спира да съществува за мен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #198 -: Септември 30, 2010, 03:21:43 am »
даааааа, другия има един брак зад гърба си  :o

:72: :wink2: какво?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #199 -: Септември 30, 2010, 03:23:21 am »
даааааа, другия има един брак зад гърба си  :o

:72: :wink2: какво?

учудена съм, че това се вижда от един аспект!
Пък и не предполагах, че точно този аспект показва това.
Бях се насочила в съвсем друга посока!