Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 58870 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #200 -: Септември 30, 2010, 03:31:42 am »
даааааа, другия има един брак зад гърба си  :o

:72: :wink2: какво?

учудена съм, че това се вижда от един аспект!
Пък и не предполагах, че точно този аспект показва това.
Бях се насочила в съвсем друга посока!

Аспектите са много показателни за много неща....зависи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #201 -: Септември 30, 2010, 03:34:27 am »
Луна в 7 - партньорската връзка е много важна за този човек, търсене на разбиране и съпричасност от околните. За мъж или жена става въпрос? Ако е за мъж - вероятно го привличат юпитеров тип жени със Слънце, Луна там или в аспект с Юпитер ...

Към мен ли е въпроса?
Ако да, става въпрос за моята Луна.
Мъжът ми има един брак зад гърба си.
И да, има стелиум в Стрелец, иначе Слънцето е във Водолей!

ПП: Първият ми мъж беше със слънце в Близнаци (Венерата ми е Близнаци, а Марс - Везни). След това все на Водолеи и Овни съм попадала. Най-продължителната ми връзка преди брака е с мъж със стелиум в Риби.

Да. Доколкото се сещам съпруга ти е по-възрастен от теб - Юпитер, освен всичко друго символизира и мъже по-големи на години. Общо взето от това което си писала при теб нещата се въртят около Венерата и планети, които са й знаково в съвпад и опозиция или са ъглови по знак. Така малко наизуст без синастриите.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #202 -: Септември 30, 2010, 03:49:48 am »
Не е ли Сатурн, този който показва по-възрастен партньор?
Хм, мислех че Юпитер е показател за по-млад партньор, но явно има още доста да уча.

*

Asol

• 4140
« Отговор #203 -: Септември 30, 2010, 04:00:48 am »
Хм, мислех че Юпитер е показател за по-млад партньор, но явно има още доста да уча.

http://www.astrosite.org/2010/05/08/сигнификаторите/

Цитат
Юпитер

-         кръв, бедра, черен дроб

-         сигнификатор на раждането

-         шансове, възможности, щастие, късмет

-         компенсаторните програми

-         ентусиазма

-         философия, религия, висши знания

-         почести, статус, високо обществено положение

-         мъж от 40 до 60г

-         официални лица, висшестоящи, учени, свещеници

За Сатурн казват, че е показател за доста по-възрастен партньор, а може да става дума просто за човек с по-сериозно и зряло отношение към живота. Във всеки случай при теб аспекта с Юпитер на Луната в 7, се отразява в засиления юпитеров елемент в неговия хороскоп. Предполагам търсиш сигурност и топлота във връзките си.
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 04:13:48 am от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Септември 30, 2010, 04:05:39 am »

Да, и аз бях изненадана да разбера, че свързват Юпитер с по-възрастни и разведени партньори.
По-възрастните мъже въобще не ме влекат, имам афинитет към по-млади от мен или поне връстници.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #205 -: Септември 30, 2010, 04:13:48 am »
Да почетем практиката ;D
Аз съм със Сатурн в 7ми, последното "взаимодействие" е с Юпитер в 7ми - 5г. разлика в моя полза ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #206 -: Септември 30, 2010, 04:14:08 am »
 ;D ;D
На моят мъж годините изобщо не му личат! Абсолютно никой не му ги дава! А и в днешно време почти 10 г. разлика са нищо.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #207 -: Септември 30, 2010, 04:16:41 am »
сатурн дава разлика в годините ( не непременно повече :P)
венера в 10 дава по- млад партньор ( по принцип падналите венери дават)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #208 -: Септември 30, 2010, 04:22:31 am »
Не е задължително дедото да дава разлика в годините на партньорите  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #209 -: Септември 30, 2010, 04:26:48 am »
Що се отнася до Венера в 10 дом, познавам случаи и със значително по-възрастни партньори, в съчетание с Меркурий в 7 дом. Да не повярва човек, нали? Май ще трябва да пренапишем астрологията.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесв
« Отговор #210 -: Септември 30, 2010, 04:32:01 am »
Не е задължително дедото да дава разлика в годините на партньорите  :P

докладвай :P

Lillie, пуу човек да няма вяра на теорията;
на една дама 7 дом е: сатурн, юпи, марс  във водолей  последният партньор беше везни с асц. везни на същите години

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #211 -: Септември 30, 2010, 04:40:12 am »
за добро или лошо, при мен теориите действат.

*

Asol

• 4140
« Отговор #212 -: Септември 30, 2010, 04:50:24 am »
Не е задължително дедото да дава разлика в годините на партньорите  :P

Рапорт даден, рапорт приет!  ;D Просто партнорът има такива теми в хороскопа  ;)

« Отговор #213 -: Септември 30, 2010, 05:35:45 am »
Седми дом показва качествата на партньора Според планетите и знаците може да се види качеството на самия съюз .
Владетелите на семи дом според разположението си дават яснота за мотива за брак.
Владетеля на седми дом разположен във втори показва стремеж за придобиване на богатство чрез брак . Брак по сметка .

7-ми дом Близнаци Меркурий във 2-ри Козирог брак по сметка (защо пък не-няма да откажа но практиката досега сочи друго-амбицирам ги и те израстват)  :97: но бих добавила също така сигурност и да споделят ценностната ми система.Меркурий е в тригон с Луна управител на 8-ми (2-ри на партьора) секстил с Уран управител на 2 и 3-ти дом (държа много на това да се говори в една връзка и проблемите да се решават макар и с компромис за някоя от страните) и квадрат с Плутон (малко власна си падам обичам да ми се чува думата и си отстоявам своето).Но за брак ще говоря след като има реален такъв засега са само догатки.
Юпитер в 7-ми в заточение У1-нуждая се да бъда оценена и уважавана и да си призная не обичам да съм сама някак си не се чувствам цялостна и наистина грея когато имам пълноценна връзка и човек до себе си въпреки че не съм имала много такива моменти.Юпитер в секстил със Сатурн в 9-ти (между другото никога не съм имала връзка с чужденец) и в квадрат с  Луна в 9-ти но в интерсептирана Дева-много съм емоционална и това понякога ми пречи но не обичам лъжите и лицемерието.Юпитер в 7-ми дава и ранен брак или многобрачие но при мен (зесега) не е така и не съжалявам че не съм се омъжила досега поживях си видях доста неща и сега вече съм готова за принца! :wink2:

Ако се върнем в първоначалното русло на темата, следва да се уточни, че при класиците сигнификаторите на брачния партньор в мъжка и женска карта се определят в зависимост от това дали раждането е дневно или нощно.
Слънцето при дневно раждане и Марс при нощно радане в женска карта
Луната при дневно раждане и Венера при нощно раждане в мъжка карта

Нощно раждане Марс  в 8-ми У4 на ретрограден градус анарета в падение Рак-просто приказка!Мъжете които харесвам енергични амбициозни буйни самоуверени чаровни....но уви такива мъже трудно ще ги задържа в къщи до себе си а аз се стремя към домашен уют спокойствие и романтика.... ех мечти...Марс в 8-ми секса е много важен във връзките ми и досега не съм имала неудоволетворяваща връзка поне в това отношение. Мислех си че Марс ми е и неаспектиран но Лили наскоро ми каза че има секстил с Луната която е негов диспозатор което е лъч светлина в тунела.
По Слънцето във Водолей 2-ри дом У9 единствено мога да съдя за  свободата във връзките без ревност (мога да кажа че съм моногамна)и драми душевна близост с партньора и кармични връзки Слънце в тригон със СЛВ .Слънцето прави шест аспекта преди да напусне знака :57: че аз не съм имала толкова много сериозни връзки и затова някак си не ми се вързва.

А по позицията на господаря на Луната не се ли съди точно какви партньори са в състояние да събудят чувствата ни и с които всъщност сме най-склонни да останем за дълго. Накъде ни влече сърцето. И в женска, и в мъжка карта.

Интересна логика диспозатора на Луната Меркурий – отново партньор с който да се чувствам сигурна и да му е приятна компанията ми.
ПС.В крайна сметка излиза че всичко се върти около 2-3 основни планети и 2-3 основини дома при определяне на подходящия партньор.
Докато дишаш...надявай се!

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #214 -: Септември 30, 2010, 01:52:25 pm »
Не е задължително дедото да дава разлика в годините на партньорите  :P

Lillie, пуу човек да няма вяра на теорията;
на една дама 7 дом е: сатурн, юпи, марс  във водолей  последният партньор беше везни с асц. везни на същите години

Ами щото Сатурн си екзалтира във Везни.Що да не е двойна Везна?  ;D Мого точно си го казала "последния"  ;D С тия планети в 7 дом. Сега другите да ги чака от Юпитер и Марс.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #215 -: Септември 30, 2010, 03:02:44 pm »
milla_m  :blink:,  да то това и на мен ми е хрумвало,
 но не бих казала,че можех да го "отгатна"; предишния й беше близнаци- това можеше да го обясня заобиколно от други фактори, но не и по планети в 7

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #216 -: Септември 30, 2010, 03:21:00 pm »
Управителят на 7-ми дом /К7 в Телец/ - Венера, която е в 7-ми дом в съвпад със Слънцето и Юпитер;

определено ме привличат "водни" слънца   :rolleyes:  ~ слънцето на партньора ми е в Скорпион и е в точен съвпад с моя АСЦ и Уран...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

sunrain

• 6710
« Отговор #217 -: Септември 30, 2010, 03:21:07 pm »
Като зарових нос да видя май най-точно партньорите ми са описани от предстоящите аспекти на У7 - Венера. Разходящите сякаш не са толкова показателни.  

По диспозитора й също някои неща мога да намеря като връзка, а и по планетата, която ми е в 7 дом - Марс.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #218 -: Септември 30, 2010, 03:29:10 pm »
milla_m  :blink:,  да то това и на мен ми е хрумвало,
 но не бих казала,че можех да го "отгатна"; предишния й беше близнаци- това можеше да го обясня заобиколно от други фактори, но не и по планети в 7

А на приятелката ти къде и е Слънцето, в кой знак?  Между другото, учуващо Венера като управител на Сънцето на единия  и Сатурн като управител на Слънцето на другия, или ако е забъркан 7дом въобще,или пък ти той е Везна/ , в каквито и аспекти да са,тия двамата, :sat:и :ven: дори и след големи противоречия по 1/7дом се наблюдава една сигурност при Венера получена от Сатурн. Дори и да е обливана от "студения му душ"  и колкото и да е ритала,накрая Венера е приела мъдростта на "дядото" и той се е оказал прав. Както и да излезе Венера от връзката ще е по-мъдра. ;D ;D Ееее, то зависи и от другите аспекти, ама ... :blink:За тия двамата  като планети това съм видяла ;D Те много интересно си "подхвърлят" топката. ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #219 -: Септември 30, 2010, 09:20:23 pm »
Ох,не знам каква квадратура ме е налегнала :( ама към този, за когото ви споменах в началото на темата ми се засилва привличането и не мога да си намеря място :unsure:Може и да отшуми бързо,но пък и да ви кажа в това вдъхновено състояние ми е някакси приповдигнато :-[
Това,че не се познаваме ме привлича много повече,както и това че ми е много мистериозен.Не искам да го казвам,но може и да се занимава с нещо незаконно. :'(Е,разбира се,аз не бих се забъркала с подбен човек.Само ако разбера,че е нещо такова и веднага ще ми се изпари привличането.
Интересното е,че стои и ме гледа,но точно като мен - дискретно.Не е натрапчиво ,нито нахално.Аз съм по същия начин.Като забележа,че е там веднага си отмествам главата.
Чудя се,ако ме харесва защо той не направи крачката да дойде или да измисли нещо??И точно това ме подтиква към някакво действие...което се колебая дали да предприема.
Просто той стои пасивен.Не прави нищо,което пък мен ме кара още по-силно аз да направя нещо.Аз да отида.
И веднага ми е в главата въпросът:Коя ли зодия е? Каква ли ще ни е синастрията?? ;D
И ми е някак напрегнато....по урански,пък и няма гаранция че повече ще го видя.
От утре детето тръгва на градина и няма да го водя във въпросната градинка и няма да имам повод да отида там за да видя мистериозният ;)
Постоянно ми се слуша нежна музика,постоянно ми се гледат романтични филми....сигурно нептун също е замесен в тази история :'(
Не се учудвайте на излиянията ми,приемете го като разказ.
Просто няма на кой да си споделя ;)